Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinis kaištis „Ruby Red“

Kaina
13.85 €
Šis užpakaliuko kištukas su glotniu lygiu metaliniu paviršiumi ir brangakmeniais inkrustuotu pagrindu yra nuostabus. 

Nešiokite jį tiesiog dėl savęs arba linksmindamiesi kartu su partneriu.
Siaurėjantis galiukas leidžia lengviau įkišti, o platėjantis pagrindas užtikrina stabilumą naudojantis.

Įženkite į visiškai naują pojūčių ir stimuliacijos pasaulį, sujungtą su grožiu ir malonumu. Visa tai suteiks analinis kaištis su brangakmeniu.
Spalva: Auksinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ANALINIS KAIŠTIS „RUBY RED“ 
Įženkite į visiškai naują pojūčių ir stimuliacijos pasaulį, sujungtą su grožiu ir malonumu, kurį suteikia aliumininiai kaiščiai su brangakmeniais.  
  
Analinis kaištis netiesiogiai stimuliuoja moters G tašką ir vyro prostatą  - daugybės nervų galūnėlių centrą ir ypač jautrią erogeninę zoną. Kaištis  turi ploną galvutę , kad įsiskverbimas būtų dar malonesnis. Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
ANALINIS KAIŠTIS „RUBY RED“

Įženkite į visiškai naują pojūčių ir stimuliacijos pasaulį, sujungtą su grožiu ir malonumu, kurį suteikia aliumininiai kaiščiai su brangakmeniais.

 
Analinis kaištis netiesiogiai stimuliuoja moters G tašką ir vyro prostatą - daugybės nervų galūnėlių centrą ir ypač jautrią erogeninę zoną. Kaištis turi ploną galvutę, kad įsiskverbimas būtų dar malonesnis. Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Apie analinį kaištį: 
Pakuotės matmenys: 5 x 4 x 8 cm 
Pakuotės svoris: 62 gr 
Gaminio matmenys: 6,9 x 3,1 x 3,1 cm 
Gaminio svoris: 48 gr 
Gaminio skersmuo: 2,7 cm 
Įstatomas ilgis: 6,2 cm 
Atsparus vandeniui: Taip 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Aliuminis, akrilas
Apie analinį kaištį:
  • Pakuotės matmenys: 5 x 4 x 8 cm
  • Pakuotės svoris: 62 gr
  • Gaminio matmenys: 6,9 x 3,1 x 3,1 cm
  • Gaminio svoris: 48 gr
  • Gaminio skersmuo: 2,7 cm
  • Įstatomas ilgis: 6,2 cm
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Aliuminis, akrilas

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. Shots - Ouch specializuojasi BDSM žaislų pramonėje ir turi įvairiausių prekių Jūsų slapčiausiems norams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt