Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Šviečiantis analinis kaištis ,,Light Up Silicone Anal Plug Small''

Kaina
26.55 €
Nušvieskite naktį su šiuo šviečiančiu analiniu kaiščiu! Pasilinksminkite žaisdami su užpakaliuku ir tuo pačiu metu padovanokite partneriui šviesos šou. Šis silikoninis analinis kaištis turi LED lemputę, kuri šviečia raudona, žalia ir mėlyna spalvomis ir persijungia į 3 skirtingus mirksėjimo režimus! Suraskite partnerį tamsoje arba paleiskite muziką, atitinkančią pulsuojantį šviesos diodų šou!

Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio silikoninio analinio kaiščio pagalba. Kaištis pagamintas iš medicininio silikono, jis yra higieniškas ir lengvai valomas.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Šviečiantis analinis kaištis ,,Light Up Silicone Anal Plug Small''  
Klasikinio dizaino analinis kaištis ,,Light Up Silicone Anal Plug''  pasižymi tvirta, bet švelnia lašo forma  su smailėjančiu galiuku ir plačiu pagrindu. Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams, nes jis  pagamintas iš aksominio švelnumo medicininio silikonų be ftalatų , kurį labai malonu liesti. Jis yra higieniškas ir lengvai valomas. 
S dydžio analinis kaištis idealiai tinka pradedantiesiems analinių žaidimų mėgėjams, nes jo paviršius yra toks lygus ir glotnus, kad nesunkiai įslys į vidų. Į šį kaištį yra įdėtos dvi LR41 baterijos, skirtos LED lemputėms maitinti. Savo miegamąjame galėsite surengti tikrą meilės ir šviesų festivalį. Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio silikoninio analinio kaiščio pagalba. ,,Light Up Silicone Anal Plug''  veiksmingai masažuoja intymias vietas . Kaištis  turi ploną ir lanksčią galvutę , kad įsiskverbimas būtų dar malonesnis. 
Šis analinis kaištis turi platėjančią formą, kuri vėliau susiaurėja iki plono kaklelio, kuris patogiai įsitaiso jums tarp skruostų. ,,Light Up Silicone Anal Plug'' paįvairins jūsų seksualinį gyvenimą ir įneš į jį svaiginančių pojūčių ir kvapą gniaužiantį malonumą. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu (prieš tai išimkite LED lemputę) ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Šviečiantis analinis kaištis ,,Light Up Silicone Anal Plug Small''

Klasikinio dizaino analinis kaištis ,,Light Up Silicone Anal Plug'' pasižymi tvirta, bet švelnia lašo forma su smailėjančiu galiuku ir plačiu pagrindu. Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams, nes jis pagamintas iš aksominio švelnumo medicininio silikonų be ftalatų, kurį labai malonu liesti. Jis yra higieniškas ir lengvai valomas.

S dydžio analinis kaištis idealiai tinka pradedantiesiems analinių žaidimų mėgėjams, nes jo paviršius yra toks lygus ir glotnus, kad nesunkiai įslys į vidų. Į šį kaištį yra įdėtos dvi LR41 baterijos, skirtos LED lemputėms maitinti. Savo miegamąjame galėsite surengti tikrą meilės ir šviesų festivalį. Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio silikoninio analinio kaiščio pagalba. ,,Light Up Silicone Anal Plug'' veiksmingai masažuoja intymias vietas. Kaištis turi ploną ir lanksčią galvutę, kad įsiskverbimas būtų dar malonesnis.

Šis analinis kaištis turi platėjančią formą, kuri vėliau susiaurėja iki plono kaklelio, kuris patogiai įsitaiso jums tarp skruostų. ,,Light Up Silicone Anal Plug'' paįvairins jūsų seksualinį gyvenimą ir įneš į jį svaiginančių pojūčių ir kvapą gniaužiantį malonumą.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu (prieš tai išimkite LED lemputę) ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie analinį kaištį:  
 
Pakuotės matmenys: 8 x 5,70 x 11,50 cm 
Pakuotės svoris: 72 g 
Kaiščio matmenys: 8,6 x 2,8 x 2,8 cm 
Kaiščio svoris: 48 g 
Įkišamas ilgis: 7,1 cm 
Be ftalatų: Taip 
Be nikelio: Taip 
Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas 
Baterijos: 2 x LR41
Apie analinį kaištį:
 
  • Pakuotės matmenys: 8 x 5,70 x 11,50 cm
  • Pakuotės svoris: 72 g
  • Kaiščio matmenys: 8,6 x 2,8 x 2,8 cm
  • Kaiščio svoris: 48 g
  • Įkišamas ilgis: 7,1 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Be nikelio: Taip
  • Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas
  • Baterijos: 2 x LR41

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt