Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis analinis kaištis "Bullet Amuse" – Juodas

Kaina
26.55 €
"Bullet Amuse'' vibruojantis analinis kaištis, tai idealus sekso žaislas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems analinių žaidimų entuziastams. "Bullet Amuse'' žavi savo standžia, bet lanksčia ir banguota forma. Ergonomiškas analinio kaiščio dizainas yra itin švelnus ir malonus liesti.

Medicininis silikonas primena šilką, o smailėjantis galiukas užtikrina sklandų ir lengvą įslydimą į kūną. ,,Bullet Amuse'' turi unikalų vibracijos režimą, kurį paprasta įjungti ir išjungti naudojant žaislo apačioje esantį mygtuką. 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis analinis kaištis "Bullet Amuse" – Juodas  
Tiesioginė stimuliacija ir kraują kaitinantys žaidimai - visa tai ir dar daugiau telpa į "Bullet Amuse'' vibruojantį analinį kaištį. Jis žavi savo banguota forma ir  jaudinančiai sklandžiu įsiskverbimu . Neįtikėtinai  galingas pulsacijos pojūtis pasklis per kiekvieną jūsų kūno centimetrą .  
Jo standumas nestokoja lankstumo, o užapvalintas galiukas palaipsniui plečiasi į keturias sferines erotinio patrauklumo bangas. Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio analinio kaiščio pagalba. Iškilimai ir įdubimai  veiksmingai masažuoja intymias vietas . Kaištis  turi ploną ir lanksčią galvutę , kad įsiskverbimas būtų dar malonesnis. Ergonomiško dizaino analinis kaištis akimirksniu prisitaikys prie jūsų anatomijos. 
Paspauskite žaislo apačioje esantį mažą, juodą mygtuką, kad pasigirstų kutenanti, bet malonumą teikianti vibracijos banga, kuri nuneš jus į virpinančią ekstazę. Ir visai nesvarbu: ar jums patinka švelnus kutenimas ir erzinimas, ar esate pasiruošęs panirti į transą - galite rinktis iš kelių lėtų, svaiginančiai smagių ir intensyviai pulsuojančių bangų. 
Kompaktiškas ir diskretiškas  analinis kaištis puikiai telpa delne ir gali jus lydėti į tolimiausias keliones ar audringiausius sekso žaidimų vakarėlius. Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
Vibruojantis analinis kaištis "Bullet Amuse" – Juodas

Tiesioginė stimuliacija ir kraują kaitinantys žaidimai - visa tai ir dar daugiau telpa į "Bullet Amuse'' vibruojantį analinį kaištį. Jis žavi savo banguota forma ir jaudinančiai sklandžiu įsiskverbimu. Neįtikėtinai galingas pulsacijos pojūtis pasklis per kiekvieną jūsų kūno centimetrą

Jo standumas nestokoja lankstumo, o užapvalintas galiukas palaipsniui plečiasi į keturias sferines erotinio patrauklumo bangas. Aksominis prisilietimas ir nesibaigiantys malonumai - tik šio analinio kaiščio pagalba. Iškilimai ir įdubimai veiksmingai masažuoja intymias vietas. Kaištis turi ploną ir lanksčią galvutę, kad įsiskverbimas būtų dar malonesnis. Ergonomiško dizaino analinis kaištis akimirksniu prisitaikys prie jūsų anatomijos.

Paspauskite žaislo apačioje esantį mažą, juodą mygtuką, kad pasigirstų kutenanti, bet malonumą teikianti vibracijos banga, kuri nuneš jus į virpinančią ekstazę. Ir visai nesvarbu: ar jums patinka švelnus kutenimas ir erzinimas, ar esate pasiruošęs panirti į transą - galite rinktis iš kelių lėtų, svaiginančiai smagių ir intensyviai pulsuojančių bangų.

Kompaktiškas ir diskretiškas analinis kaištis puikiai telpa delne ir gali jus lydėti į tolimiausias keliones ar audringiausius sekso žaidimų vakarėlius. Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 


 
Apie vibruojantį analinį kaištį: 
Medžiaga: Medicininis silikonas 
Baterija: 1*AAA 
Matmenys: 14,5 x 3,9 cm 
Funkcijų skaičius: 10 
Variklių skaičius: 1 
Atsparus vandeniui: Taip 
Stimuliavimo zona: Analinis 
Svoris: 93,1 g
Apie vibruojantį analinį kaištį:
  • Medžiaga: Medicininis silikonas
  • Baterija: 1*AAA
  • Matmenys: 14,5 x 3,9 cm
  • Funkcijų skaičius: 10
  • Variklių skaičius: 1
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Stimuliavimo zona: Analinis
  • Svoris: 93,1 g

Apie prekinį ženklą

Adrien Lastic - 2009 m. Barselonoje įkurta įmonė, kuri gamina plastikinius ir silikoninius sekso žaislus. Šio prekės ženklo žaislai yra rafinuoto ir prabangaus dizaino. Prekių gaminimui naudojamos pačios geriausios medžiagos, kurias tik gali pasiūlyti rinka. Gaminiuose nėra ftalatų – plastifikatorių, naudojamų plastikui minkštinti tokiuose gaminiuose kaip sekso žaislai, todėl jie yra visiškai saugūs.

Adrien Lastic prekės ženklas kuria tai, kas yra kur kas daugiau nei fizinis malonumas, jie žvelgia į neištirtus pojūčius, atranda dar niekada nepajaustus malonumus ir pasiekia juos derindami technologijas ir išskirtinį dizainą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt