Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis analinis kaištis "Dominus" – Geltonas

Vertė
Kaina
41.55 € 73.55 €
Vibruojantis išskirtinio dizaino analinis kaištis "Dominus'' pasižymi lanksčia, bet reikiamo tvirtumo neprarandančia forma. Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams, nes jis pagamintas iš aksominio švelnumo medicininio silikonų be ftalatų, kurį labai malonu liesti. Jis yra higieniškas ir lengvai valomas.

Šis analinis kaištis optimaliai ir sklandžiai prisitaiko prie žmogaus anatomijos, o ant korpuso esantys specialūs grioveliai prisideda prie papildomos stimuliacijos. Vibruojantis analinis kaištis iš viso turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kurios patenkins net išrankiausių analinių žaidimų mėgėjų poreikius.
 
Spalva: Geltona
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis analinis kaištis "Dominus" – Geltonas 
 
Mėgaukitės nuostabiu analiniu vibratoriumi, kuris sužadins, sujaudins ir patenkins Jūsų seksualinius lūkesčius. 
  
Prabangus, vibruojantis analinis kaištis  puikiai tinka ir pradedantiesiems , pagamintas iš švelnaus medicininio silikono, o taip pat yra ir be ftalatų.  Higieniškas ir lengvai valomas  kaištis yra labai malonus liesti, o dėl išskirtinai minkštos medžiagos - be skausmo ir diskomforto įslysta į vidų. Šio analinio kaiščio pagalba pajusite, ką reiškia tikra ekstazė. 
„Dominus“ labai lengvai valdomas analinis kaištis, kurį galite įjungti ir išjungti vos vieno mygtuko paspaudimu. Kaištis  turi galingą varikliuką ir 10 skirtingų, intensyvių vibracijos režimų , kurios patenkins net išrankiausių analinių žaidimų entuziastų poreikius. 
Integruota ličio jonų bateriją galima įkrauti ir  mėgautis žaidimais nepertraukiamai.  Galėsite pasiimti jį kartu su savimi net ir į audringų žaidimų kupinas keliones. 
  
Tinkamai prižiūrint  šis kaištis tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Analiniai vibratoriai: 
Analinis vibratorius yra vibratorius, skirtas seksualiniam tiek vyrų, tiek moterų išangės stimuliavimui. Visi analiniai vibratoriai turi vieną bendrą bruožą: jie sukuria vibruojantį efektą tiesiojoje žarnoje, kad jo naudotojas galėtų mėgautis maloniais pojūčiais.  
Analiniai vibratoriai nuo kitų tipų vibratorių skiriasi tuo, kad turi platėjantį pagrindą. Vidutinis analinio vibratoriaus dydis yra mažesnis nei vibratorių, skirtų prasiskverbti į makštį.   
Skirtingai nei analiniai dildo, tokie kaip užpakalio kamščiai ar analiniai karoliukai, vibruojantys analiniai žaislai gali sukelti įvairius stimuliuojančius efektus: sukasi, vibruoja arba pulsuoja, ir gali turėti skirtingą greitį ar vibracijos lygį, kad būtų galima reguliuoti ir pritaikyti vibratorių prie įvairių norimų pajausti pojūčių. 

Vibruojantis analinis kaištis "Dominus" – Geltonas

 
Mėgaukitės nuostabiu analiniu vibratoriumi, kuris sužadins, sujaudins ir patenkins Jūsų seksualinius lūkesčius.
 
Prabangus, vibruojantis analinis kaištis puikiai tinka ir pradedantiesiems, pagamintas iš švelnaus medicininio silikono, o taip pat yra ir be ftalatų. Higieniškas ir lengvai valomas kaištis yra labai malonus liesti, o dėl išskirtinai minkštos medžiagos - be skausmo ir diskomforto įslysta į vidų. Šio analinio kaiščio pagalba pajusite, ką reiškia tikra ekstazė.

„Dominus“ labai lengvai valdomas analinis kaištis, kurį galite įjungti ir išjungti vos vieno mygtuko paspaudimu. Kaištis turi galingą varikliuką ir 10 skirtingų, intensyvių vibracijos režimų, kurios patenkins net išrankiausių analinių žaidimų entuziastų poreikius.

Integruota ličio jonų bateriją galima įkrauti ir mėgautis žaidimais nepertraukiamai. Galėsite pasiimti jį kartu su savimi net ir į audringų žaidimų kupinas keliones.
 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Analiniai vibratoriai:
  • Analinis vibratorius yra vibratorius, skirtas seksualiniam tiek vyrų, tiek moterų išangės stimuliavimui. Visi analiniai vibratoriai turi vieną bendrą bruožą: jie sukuria vibruojantį efektą tiesiojoje žarnoje, kad jo naudotojas galėtų mėgautis maloniais pojūčiais. 
  • Analiniai vibratoriai nuo kitų tipų vibratorių skiriasi tuo, kad turi platėjantį pagrindą. Vidutinis analinio vibratoriaus dydis yra mažesnis nei vibratorių, skirtų prasiskverbti į makštį.  
  • Skirtingai nei analiniai dildo, tokie kaip užpakalio kamščiai ar analiniai karoliukai, vibruojantys analiniai žaislai gali sukelti įvairius stimuliuojančius efektus: sukasi, vibruoja arba pulsuoja, ir gali turėti skirtingą greitį ar vibracijos lygį, kad būtų galima reguliuoti ir pritaikyti vibratorių prie įvairių norimų pajausti pojūčių. 
Apie vibruojantį analinį kaištį:  
Pakuotės svoris: 256 g 
Gaminio matmenys: 60 x 11 x 4 cm 
Produkto svoris: 90 g 
Greičio režimai: 10 
Įkraunamas: Pakraunamas 
Atsparus vandeniui: Taip 
Medžiagos: Silikonas

Apie vibruojantį analinį kaištį:

  • Pakuotės svoris: 256 g
  • Gaminio matmenys: 60 x 11 x 4 cm
  • Produkto svoris: 90 g
  • Greičio režimai: 10
  • Įkraunamas: Pakraunamas
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt