Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis analinis kaištis "Grider" – Juodas

Kaina
85.35 €

Analinis kaištis - vibratorius „GRIDER" buvo sukurtas tiems, kurie nori įsiskverbimo, tačiau tuo pat metu pageidauja ir išorinės stimuliacijos. Puikiai tinka dvigubai prostatos ir tarpvietės stimuliacijai vyrams arba G taško ir klitorio stimuliacijai moterims! Su 6 vibracijos nustatymais, malonumas pasiekiamas vienu mygtuko paspaudimu!

Šis analinis kaištis optimaliai ir sklandžiai prisitaiko prie žmogaus anatomijos, o ant korpuso esantys specialūs grioveliai prisideda prie papildomos stimuliacijos. Vibruojantis analinis kaištis tikrai patenkins net išrankiausių analinių žaidimų mėgėjų poreikius.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis analinis kaištis "Grider" – Juodas  
 
Prabangus, vibruojantis analinis kaištis  puikiai tinka ir pradedantiesiems , pagamintas iš švelnaus medicininio silikono, o taip pat yra ir be ftalatų.  Higieniškas ir lengvai valomas  kaištis yra labai malonus liesti, o dėl išskirtinai minkštos medžiagos - be skausmo ir diskomforto įslysta į vidų. Šio analinio kaiščio pagalba pajusite, ką reiškia tikra ekstazė. 
  
Aiškiai matomas susiaurėjimas leis lengvai prasiskverbti be per didelio krūvio į išangę ar makšties įėjimą. Tuo pačiu storesnis galiukas suteiks labai malonų, gilesnį užpildymą.  Anatomiškai suderinta forma suteikia maksimaliai efektyvią stimuliaciją, tiek vyrams, tiek moterims.  O su G taško užpildymu ir stimuliacija dar nesibaigia šio modelio privalumai. Taip pat yra minkšta, silikoninė pėdutė, padengta iškilimų tinklu. Ar jai yra geresnė vieta nei prieš klitorį, o vyrų atveju – tarpkojį?  Šio modelio naudojimo malonumas sukels nesustabdomus orgazmus.  
Kaištis  turi galingą varikliuką ir 6 skirtingų, intensyvių vibracijos režimų , kurios patenkins net išrankiausių analinių žaidimų entuziastų poreikius. Integruota ličio jonų bateriją galima įkrauti ir  mėgautis žaidimais nepertraukiamai.  Galėsite pasiimti jį kartu su savimi net ir į audringų žaidimų kupinas keliones. 
  
Tinkamai prižiūrint  šis kaištis tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Analiniai vibratoriai: 
Analinis vibratorius yra vibratorius, skirtas seksualiniam tiek vyrų, tiek moterų išangės stimuliavimui. Visi analiniai vibratoriai turi vieną bendrą bruožą: jie sukuria vibruojantį efektą tiesiojoje žarnoje, kad jo naudotojas galėtų mėgautis maloniais pojūčiais.  
Analiniai vibratoriai nuo kitų tipų vibratorių skiriasi tuo, kad turi platėjantį pagrindą. Vidutinis analinio vibratoriaus dydis yra mažesnis nei vibratorių, skirtų prasiskverbti į makštį.   
Skirtingai nei analiniai dildo, tokie kaip užpakalio kamščiai ar analiniai karoliukai, vibruojantys analiniai žaislai gali sukelti įvairius stimuliuojančius efektus: sukasi, vibruoja arba pulsuoja, ir gali turėti skirtingą greitį ar vibracijos lygį, kad būtų galima reguliuoti ir pritaikyti vibratorių prie įvairių norimų pajausti pojūčių. 
Vibruojantis analinis kaištis "Grider" – Juodas
 
Prabangus, vibruojantis analinis kaištis puikiai tinka ir pradedantiesiems, pagamintas iš švelnaus medicininio silikono, o taip pat yra ir be ftalatų. Higieniškas ir lengvai valomas kaištis yra labai malonus liesti, o dėl išskirtinai minkštos medžiagos - be skausmo ir diskomforto įslysta į vidų. Šio analinio kaiščio pagalba pajusite, ką reiškia tikra ekstazė.
 
Aiškiai matomas susiaurėjimas leis lengvai prasiskverbti be per didelio krūvio į išangę ar makšties įėjimą. Tuo pačiu storesnis galiukas suteiks labai malonų, gilesnį užpildymą. Anatomiškai suderinta forma suteikia maksimaliai efektyvią stimuliaciją, tiek vyrams, tiek moterims. O su G taško užpildymu ir stimuliacija dar nesibaigia šio modelio privalumai. Taip pat yra minkšta, silikoninė pėdutė, padengta iškilimų tinklu. Ar jai yra geresnė vieta nei prieš klitorį, o vyrų atveju – tarpkojį? Šio modelio naudojimo malonumas sukels nesustabdomus orgazmus.

Kaištis turi galingą varikliuką ir 6 skirtingų, intensyvių vibracijos režimų, kurios patenkins net išrankiausių analinių žaidimų entuziastų poreikius. Integruota ličio jonų bateriją galima įkrauti ir mėgautis žaidimais nepertraukiamai. Galėsite pasiimti jį kartu su savimi net ir į audringų žaidimų kupinas keliones.
 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Analiniai vibratoriai:
  • Analinis vibratorius yra vibratorius, skirtas seksualiniam tiek vyrų, tiek moterų išangės stimuliavimui. Visi analiniai vibratoriai turi vieną bendrą bruožą: jie sukuria vibruojantį efektą tiesiojoje žarnoje, kad jo naudotojas galėtų mėgautis maloniais pojūčiais. 
  • Analiniai vibratoriai nuo kitų tipų vibratorių skiriasi tuo, kad turi platėjantį pagrindą. Vidutinis analinio vibratoriaus dydis yra mažesnis nei vibratorių, skirtų prasiskverbti į makštį.  
  • Skirtingai nei analiniai dildo, tokie kaip užpakalio kamščiai ar analiniai karoliukai, vibruojantys analiniai žaislai gali sukelti įvairius stimuliuojančius efektus: sukasi, vibruoja arba pulsuoja, ir gali turėti skirtingą greitį ar vibracijos lygį, kad būtų galima reguliuoti ir pritaikyti vibratorių prie įvairių norimų pajausti pojūčių. 
Apie vibruojantį analinį kaištį: 
Pakuotės matmenys: 21,50 x 12,50 x 5,50 cm 
Pakuotės svoris: 255 g 
Gaminio matmenys: 13 x 11 x 4 cm 
Produkto svoris: 135 g 
Reikalingos baterijos: 1 
Baterijos tipas: ličio jonų 
Baterijos įtrauktos: Taip 
Medžiagos: Silikonas
Apie vibruojantį analinį kaištį:
  • Pakuotės matmenys: 21,50 x 12,50 x 5,50 cm
  • Pakuotės svoris: 255 g
  • Gaminio matmenys: 13 x 11 x 4 cm
  • Produkto svoris: 135 g
  • Reikalingos baterijos: 1
  • Baterijos tipas: ličio jonų
  • Baterijos įtrauktos: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Nexus buvo įkurta 2005 m. Didžiojoje Britanijoje. Nexus - suaugusiems skirtas prekės ženklas, tarptautiniu mastu žinomas dėl novatoriškų vyrams ir moterims skirtų gaminių. Daug dėmesio skirdamas dizainui, „Nexus“ gamina funkcionalius, kokybiškus suaugusiųjų žaislus, pagamintus iš prabangių medžiagų, kurios garantuoja optimalius rezultatus. Kartu su atsidavusia dizainerių ir inžinierių komanda dirbanti „Nexus“ kompanija yra profesionalų grupė, kurių kiekvienas turi daug patirties ir mąsto apie ateitį.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt