Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analiniai rutuliukai „Anal Beads“ - 5 vnt

Kaina
7.35 €
Pašėlę rutuliukai, pašėlusiems meilužiams.
 
Penki raudoni rutuliukai sujungti virvele, bet kurį seksą pavers ypatingu. Dar nebandėte analinio sekso? Įsigykite šiuos rutuliukus ir pradėkite išdykusius nakties žaidimus.
 
Sutepkite juos lubrikantu ir įstumkite į analinę arba vaginalinę angą. Tegu penis irgi įeina į vidų ir mėgaukitės. Garantauojame nepamirštamus pojūčius, norėsite kartoti ir kartoti.
 
 
Spalva: Raudona
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ANALINIAI RUTULIUKAI „ANAL BEADS“ - 5 VNT  
Penki rutuliukai, sujungti tvirta virvele,  Jūsų analinio sekso malonumams . Analinis vėrinys yra iš penkių kamuoliukų, kuriuos reikia vienas po kito idėti ir ištraukti, kas  suteikia nepakartojamo malonumo.  Jie tinka ir vaginaliniams žaidimams. 
  
Prieš juos įdėdami į išangę,  švelniai pamasažuokite , kad ji atsipalaiduotų, galite naudoti lubrikantą, kad masažas būtų efektyvesnis. 
  
Kai rutuliukai bus viduje, galite pradėti lytinį aktą,  jie viduje glamonės varpą ir tai suteiks daug malonumo.  Po visko lėtai ištraukite ir pratęskite orgazmą. 
  
Po naudojimo nuplaukite vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai.  
  
Apie produktą:  
Medžiaga: ABS 
Kamuoliukų skaičius: 5 vnt 
Rutulio skersmuo: 2 cm 
  
 
ANALINIAI RUTULIUKAI „ANAL BEADS“ - 5 VNT

Penki rutuliukai, sujungti tvirta virvele, Jūsų analinio sekso malonumams. Analinis vėrinys yra iš penkių kamuoliukų, kuriuos reikia vienas po kito idėti ir ištraukti, kas suteikia nepakartojamo malonumo. Jie tinka ir vaginaliniams žaidimams.
 
Prieš juos įdėdami į išangę, švelniai pamasažuokite, kad ji atsipalaiduotų, galite naudoti lubrikantą, kad masažas būtų efektyvesnis.
 
Kai rutuliukai bus viduje, galite pradėti lytinį aktą, jie viduje glamonės varpą ir tai suteiks daug malonumo. Po visko lėtai ištraukite ir pratęskite orgazmą.
 
Po naudojimo nuplaukite vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. 
 
Apie produktą:
Medžiaga: ABS
Kamuoliukų skaičius: 5 vnt
Rutulio skersmuo: 2 cm
 
 

Apie prekinį ženklą

„Seven Creations” – tai įmonė kurianti naują seksualinių nuotykių ir patirčių pasaulį.
Jeigu trokštate naujovių, naujų būdų stimuliuoti savo kūną, tuomet tai būtent tai ko ieškote. Visai nesvarbu koks Jūsų amžius, lytis, seksualinės patirtys, patinkančių produktų kompanijos asortimente ras visi.
 
Įmonė garantuoja, jog kad ir kokį produktą pasirinktumėte, jis nuves Jus į aukščiausio malonumo viršūnę.
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt