Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Stringai su reguliuojamomis juostelėmis ir aukso detalėmis, Faye (S-L)

Išparduota
Kaina
15.45 €
Kokie nuostabūs yra šie stringai? Juostelės suteikia romantišką atmosferą su o nėriniai puošia tiek priekyje, tiek nugaroje, su prieskonio užuomina. Juostelės yra reguliuojamos, todėl užtikrina, kad jūsų figūra atrodytų kuo puikiausiai.
 
Seksualūs stringai yra supakuoti dailioje, dovanojimui tinkamoje dėžutėje, įvyniotos į šilkinį popierių, tad jums belieka užrišti kaspinėlį ir jas dovanoti – sau ar savo partnerei. 
 
Elegancija ir stilius, kuris nepalis abejingų – nakties juodumo spalva ir juostelės dekoruotos reguliuojamais raišteliais garantuoja patogumą, o užklupus aistrai maloniai nustebina, tai gali būti jūsų akcentas vakaro scenarijui.
 
Seksualus apatinis trikotažas yra skirtas dėvėti ypatingomis progomis, o tokios progos yra kasdien!
 
Kelnaitės yra iš šilkinio švelnumo juostelių, todėl jos maloniai priglunda prie kūno it antra oda. 
 
Dydis – universalus, kelnaitės yra su reguliuojamais dirželiais, todėl tinkamos nuo S iki L.
 
Spalva: Juoda
Daugiau informacijos
Greitai turėsime
1 - 2 d.d.

Daugiau informacijos

Stringai su reguliuojamomis juostelėmis ir aukso detalėmis, Faye (S-L)  
  
„Le Desir“ prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio! 
  
Išlaisvinkite savo seksualumą ir su šiomis  kelnaitėmis  – šis slaptas jūsų akcentas pakels ir  jūsų ir partnerio nuotaiką –  seksualus apatinis trikotažas  yra skirtas moterims mėgautis savimi bei švęsti gyvenimą! Tai bus jūsų mažytė paslaptis kuria galite dalintis su tuo, kuo norite.  
  
Šios  kelnaitės  yra skirtos visoms – būkite garantuota, kad gausite puikų produktą, siūlantį stilių ir kokybę už puikią kainą. 
  
Apie kelnaites: 
Pakuotės matmenys 16,40 x 11,30 x 2 cm 
Sudėtis 70% poliesteris, 30% elastanas 
Dydis: One size (S-L)
Stringai su reguliuojamomis juostelėmis ir aukso detalėmis, Faye (S-L)
 
„Le Desir“ prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio!
 
Išlaisvinkite savo seksualumą ir su šiomis kelnaitėmis – šis slaptas jūsų akcentas pakels ir  jūsų ir partnerio nuotaiką – seksualus apatinis trikotažas yra skirtas moterims mėgautis savimi bei švęsti gyvenimą! Tai bus jūsų mažytė paslaptis kuria galite dalintis su tuo, kuo norite. 
 
Šios kelnaitės yra skirtos visoms – būkite garantuota, kad gausite puikų produktą, siūlantį stilių ir kokybę už puikią kainą.
 
Apie kelnaites:
  • Pakuotės matmenys 16,40 x 11,30 x 2 cm
  • Sudėtis 70% poliesteris, 30% elastanas
  • Dydis: One size (S-L)

Apie prekinį ženklą

„Le Desir“ yra viena didžiausių kampanijos „Shots“ sėkmių! Pasirodžius šiai kolekcijai, per kelias dienas ji buvo išparduota ir yra nuolat pildoma. Šis prekinis ženklas pasižymi prabanga, unikalumu bei išskirtiniais dizainais. 

Kiekviea prekė yra kruopščiai supakuota - atidarius pakuotę atrodo, kad išvyniojai dovaną - kiekvienas produktas supakuotas į šiklinį popierių bei turi sveikinimo kortelę, todėl visi šio prekės ženklo produktai itin tinkami dovanoti.

Visi modeliai yra gaminami iš tampraus audinio, todėl priglunda it antra oda, juos lengva apsirengti bei patogu dėvėti.  

Dar vienas šio prekinio ženklo išskirtinumas - kainos ir kokybės santykis. Įsigykite aukštos kokybės apatinius už geriausią įmanomą kainą. 
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt