Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Juodos prisegamos kojinės, Dreamgirl

Kaina
13.15 €
Juodos prisegamos kojinės iš „Dreamgirl“ kurios tiks pasipuošti vakarėlio metu, puikiai tinkamos

dėvėti kasdien ar ypatinga proga pradžiuginti mylimąjį!
 
Seksualus apatinis trikotažas moterims yra slapta gudrybė, kuri nepaliks abejingų, o jums suteiks papildomo pasitikėjimo savimi.
 
Šios prisegamos kojinės tiks ir aukštaūgėms, tad galite nesibaiminti ar kojinės bus tinkamo dydžio – tampri medžiaga bei aukšta produkto kokybė garantuoja patogumą bei komfortą. 
 
Dydisuniversalus.
 
„Dreamgirl“ prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio! 
Daugiau informacijos
-
+

Daugiau informacijos

Prisegamos kojinės Diamond, Dreamgirl   
  
Šios stilingos  prisegamos kojinės  yra tai, ko jums trūksta! Išlaisvinkite savo seksualumą ir su šiomis prisegamomis kojinėmis. 
  
Šis įvaizdis pakeis jūsų kasdienį stilių bei nusakys jūsų nuotaiką. Tai bus jūsų mažytė paslaptis kuri suteiks jums pasitikėjimo savimi.   
  
Šios  prisegamos kojinės  yra skirtos visoms – būkite garantuota, kad gausite puikų produktą, siūlantį stilių ir kokybę už puikią kainą. 
Prisegamos kojinės Diamond, Dreamgirl
 
Šios stilingos prisegamos kojinės yra tai, ko jums trūksta! Išlaisvinkite savo seksualumą ir su šiomis prisegamomis kojinėmis.
 
Šis įvaizdis pakeis jūsų kasdienį stilių bei nusakys jūsų nuotaiką. Tai bus jūsų mažytė paslaptis kuri suteiks jums pasitikėjimo savimi.  
 
Šios prisegamos kojinės yra skirtos visoms – būkite garantuota, kad gausite puikų produktą, siūlantį stilių ir kokybę už puikią kainą. 

Apie prekinį ženklą

1978 m. įkūrėja Pat Fischer įkūrė prekės ženklą „Lovin’ Enterprises“ kuris leido atrasti apatinio trikotažo magiją bei vėliau ji sukūrė savo apatinių drabužių liniją ir pavadino ją „Dreamgirl“. 
 
„Dreamgirl“ didžiuojasi savo meistriškumu ir natūraliais audiniais, raišteliais ir papuošimais, kurių medžiagos yra renkamos iš viso pasaulio. Savo klientams teikia tik aukščiausios kokybės produktu, kuriais jie gali džiaugtis bei dėvėti daugelį metų.
 
„Dreamgirl“ skirta visų tipų vartotojams – nuo ​​naujausias mados tendencijas išmanančių iki tų, kurie nesidomi mados pasaulio naujienomis, nes visi gali būti garantuoti, kad gaus puikų produktą, siūlantį klasišką stilių ir kokybę už puikią kainą. 
Šis prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio! 
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt