Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Kūno kojinė iš tinklinio audinio, XXL-5XL

Kaina
17.55 €
Kūno kojinė, kuri yra puošta romantiškais ir aštriais tinkliniais raštais, pasiruošusi apraizgyti jūsų kūną! „Le Desir“ tinklinė kūno kojinė yra su skirtingais tinklelio raštais bei viliojančia iškirpte.
 
Prekė yra supakuota dailioje, dovanojimui tinkamoje dėžutėje, įvyniota į šilkinį popierių, tad jums belieka užrišti kaspinėlį ir jas dovanoti – sau ar savo partnerei.
 
Ši kūno kojinė puikiai tinka derinti su juodos spalvos apatiniu trikotažu ar tiesiog be nieko! Drąsa ir stiliusnepalis abejingų – nakties juodumo spalva ir atviras bei platus tinklelis, dekoruotos skirtingais raštais garantuoja nuotykius.
 
Sudėtyje yra elastano, o jei netikėtai užkluptų aistra - maloniai nustebins partnerį. Tai gali būti jūsų akcentas vakaro scenarijui! Sekso metu kūno kojinės nereikia nusiimti. 
 
Seksualus apatinis trikotažas yra skirtas dėvėti visomis progomis, kada tik panorėsite!
 
Ši kūno kojinė yra iš šilkinio švelnumo siūlų, bei audinys tempiasi keturiais skirtingais būdais, todėl kojinėmaloniai priglunda prie kūno it antra oda. 
 
Dydis – tinkamas nuo XXL iki 5XL.
 
Spalva: Juoda
Daugiau informacijos
-
+
1 - 2 d.d.

Daugiau informacijos

Kūno kojinė iš tinklinio audinio, XXL-5XL  
  
„Le Desir“ prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio! 
  
Išlaisvinkite savo seksualumą ir su šia  kūno kojine  – elastanas suteikia patogumą visos dienos ir nakties metu! 
  
Šis slaptas jūsų akcentas pakels jūsų ir partnerio nuotaiką –  seksualus apatinis trikotažas  yra skirtas moterims mėgautis savimi bei švęsti gyvenimą! Tai bus jūsų mažytė paslaptis kuria galite dalintis su tuo, kuo norite.  
  
Ši  kontrastinga   kūno kojinė  yra skirta visoms – būkite garantuota, kad gausite puikų produktą, siūlantį stilių ir kokybę už puikią kainą. 
  
Rekomendacijos priežiūrai: 
Skalbti rankomis arba skalbti skalbykle, nustačius „skalbimas rankomis“ programą  
Skalbti šaltame vandenyje 
Džiovinti ištiestą 
Nedžiovinti džiovyklėje 
Nelyginti 
  
Apie kūno kojinę: 
Pakuotės matmenys 16,50 x 2,50 x 22,50 cm 
Medžiaga 92% nailonas, 8% elastanas 
Dydis: Universalus XXL-5XL 
Spalva: Juoda 
Audinys tempiasi keturiomis kryptimis ir formuojasi ant jūsų kūno.
Kūno kojinė iš tinklinio audinio, XXL-5XL
 
„Le Desir“ prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio!
 
Išlaisvinkite savo seksualumą ir su šia kūno kojine – elastanas suteikia patogumą visos dienos ir nakties metu!
 
Šis slaptas jūsų akcentas pakels jūsų ir partnerio nuotaiką – seksualus apatinis trikotažas yra skirtas moterims mėgautis savimi bei švęsti gyvenimą! Tai bus jūsų mažytė paslaptis kuria galite dalintis su tuo, kuo norite. 
 
Ši kontrastinga kūno kojinė yra skirta visoms – būkite garantuota, kad gausite puikų produktą, siūlantį stilių ir kokybę už puikią kainą.
 
Rekomendacijos priežiūrai:
  • Skalbti rankomis arba skalbti skalbykle, nustačius „skalbimas rankomis“ programą 
  • Skalbti šaltame vandenyje
  • Džiovinti ištiestą
  • Nedžiovinti džiovyklėje
  • Nelyginti
 
Apie kūno kojinę:
  • Pakuotės matmenys 16,50 x 2,50 x 22,50 cm
  • Medžiaga 92% nailonas, 8% elastanas
  • Dydis: Universalus XXL-5XL
  • Spalva: Juoda
  • Audinys tempiasi keturiomis kryptimis ir formuojasi ant jūsų kūno.

Apie prekinį ženklą

„Le Desir“ yra viena didžiausių kampanijos „Shots“ sėkmių! Pasirodžius šiai kolekcijai, per kelias dienas ji buvo išparduota ir yra nuolat pildoma. Šis prekinis ženklas pasižymi prabanga, unikalumu bei išskirtiniais dizainais. 

Kiekviea prekė yra kruopščiai supakuota - atidarius pakuotę atrodo, kad išvyniojai dovaną - kiekvienas produktas supakuotas į šiklinį popierių bei turi sveikinimo kortelę, todėl visi šio prekės ženklo produktai itin tinkami dovanoti.

Visi modeliai yra gaminami iš tampraus audinio, todėl priglunda it antra oda, juos lengva apsirengti bei patogu dėvėti.  

Dar vienas šio prekinio ženklo išskirtinumas - kainos ir kokybės santykis. Įsigykite aukštos kokybės apatinius už geriausią įmanomą kainą. 
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt