Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Tinklinė kūno kojinė, Diamond

Kaina
23.95 €
Tinklinė kūno kojinė iš „Dreamgirl“, pagaminta iš skirtingų tinklinių medžiagų, mažo tinklo ir tinklelio su nepermatomomis juostelėmis tarp audinių.
 
Norėdama atrodyti išskirtinai seksuali, dėvėkite kūno kojinę ant seksualių apatinių ar nedėvėkite nieko po apačia seksualiems nuotykiams!
 
Ši kūno kojinė tinka išskirtiniam vakaro scenarijui - atrodysite pritrenkiančiai! 
 
Modernus ir unikalus dizainas bei nakties juodumo spalva suteikia aštrų prieskonį, todėl jūsų drąsa nepaliks abejingų.
 
Sudėtyje yra elastano ir audinys tamposi idealiai priglusdamas prie kūno linijų. Maloniai nustebinsite partnerį, nes galite kūno kojinės ir nenusiimti. Tai gali būti ryškus akcentas jūsų vakaro scenarijui! 
 
Seksualus apatinis trikotažas yra skirtas dėvėti visomis progomis, kada tik panorėsite!
 
Ši kūno kojinė yra pagaminta iš šilkinio švelnumo siūlų, todėl jis maloniai priglunda prie kūno it antra oda. 
 
Dydis – universalus, nes drabužis yra iš labai tamprios medžiagos. Tinkamas dydžiams nuo S iki L.
 
Daugiau informacijos
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Tinklinė kūno kojinė, Diamond  
  
„Dreamgirl“ prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio! 
  
Išlaisvinkite savo seksualumą ir seksualinę fantaziją su šia  įspūdinga kūno kojine  – elastanas suteikia patogumą visos nakties metu! 
  
Šis jūsų akcentas pakels jūsų ir partnerio nuotaiką –  seksualus apatinis trikotažas  yra skirtas moterims mėgautis savimi bei švęsti gyvenimą! Tai bus jūsų paslaptis kuria galite dalintis su tuo, kuo norite.  
  
Ši  kūno kojinė  yra skirta visoms – būkite garantuota, kad gausite puikų produktą, siūlantį stilių ir kokybę už puikią kainą. 
  
Rekomendacijos priežiūrai: 
Skalbti rankomis arba skalbti skalbykle, nustačius „skalbimas rankomis“ programą  
Skalbti šaltame vandenyje 
Džiovinti ištiestą 
Nedžiovinti džiovyklėje 
Nelyginti 
  
Apie kūno kojinę: 
Medžiaga 90% nailonas, 10% elastanas 
Dydis: Universalus 
Spalva: Juoda 
Audinys tempiasi keturiais būdais ir formuojasi ant kūno.
Tinklinė kūno kojinė, Diamond
 
„Dreamgirl“ prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio!
 
Išlaisvinkite savo seksualumą ir seksualinę fantaziją su šia įspūdinga kūno kojine – elastanas suteikia patogumą visos nakties metu!
 
Šis jūsų akcentas pakels jūsų ir partnerio nuotaiką – seksualus apatinis trikotažas yra skirtas moterims mėgautis savimi bei švęsti gyvenimą! Tai bus jūsų paslaptis kuria galite dalintis su tuo, kuo norite. 
 
Ši kūno kojinė yra skirta visoms – būkite garantuota, kad gausite puikų produktą, siūlantį stilių ir kokybę už puikią kainą.
 
Rekomendacijos priežiūrai:
  • Skalbti rankomis arba skalbti skalbykle, nustačius „skalbimas rankomis“ programą 
  • Skalbti šaltame vandenyje
  • Džiovinti ištiestą
  • Nedžiovinti džiovyklėje
  • Nelyginti
 
Apie kūno kojinę:
  • Medžiaga 90% nailonas, 10% elastanas
  • Dydis: Universalus
  • Spalva: Juoda
  • Audinys tempiasi keturiais būdais ir formuojasi ant kūno.

Apie prekinį ženklą

1978 m. įkūrėja Pat Fischer įkūrė prekės ženklą „Lovin’ Enterprises“ kuris leido atrasti apatinio trikotažo magiją bei vėliau ji sukūrė savo apatinių drabužių liniją ir pavadino ją „Dreamgirl“. 
 
„Dreamgirl“ didžiuojasi savo meistriškumu ir natūraliais audiniais, raišteliais ir papuošimais, kurių medžiagos yra renkamos iš viso pasaulio. Savo klientams teikia tik aukščiausios kokybės produktu, kuriais jie gali džiaugtis bei dėvėti daugelį metų.
 
„Dreamgirl“ skirta visų tipų vartotojams – nuo ​​naujausias mados tendencijas išmanančių iki tų, kurie nesidomi mados pasaulio naujienomis, nes visi gali būti garantuoti, kad gaus puikų produktą, siūlantį klasišką stilių ir kokybę už puikią kainą. 
Šis prekinis ženklas yra skirtas laisvoms sieloms, kurios nori išsiskirti iš minios ir jaustis ypatingai, bei pripažįsta, kad tai prasideda nuo pirmo sluoksnio! 
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt