Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Dvigubas realistiškas falo imitatorius Silexd "Model 1 7''-8'' Flesh", kūno spalvos

Kaina
39.45 €
Realistiškas falo imitatorius su sėklidėmis, galvute ir iškilusiomis venomis taps jūsų mylimiausiu solo žadimų draugu! Šis dildo puikiai tinka dvigubam, intensyviam įsiskverbimui.

Aukštos kokybės, itin švelnus silikoninis realistiškas falo imitatorius su dvigubu tankiu ir SILEXPAN paminkštinimu, užtikrinančiu itin tikrovišką tekstūrą ir prisilietimą bei neprilygstamą malonumą.

Nauja Thermo Reactive formulė - kai dildo yra šildomas (mikrobangų krosnelėje ar karštame vandenyje), jis bus minkštesnis, o kai vėsinsite – bus kietesnis. 
 
Spalva: Kūno
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

DVIGUBAS REALISTIŠKAS FALO IMITATORIUS SILEXD "MODEL 1 7''-8'' FLESH", KŪNO SPALVOS  
  
Realistiškas falo imitatorius su sėklidėmis, galvute ir iškilusiomis venomis, šis falo imitatorius tikrai taps jūsų  mylimiausiu solo žaidimų draugu.  Šis dildo puikiai tinka  dvigubam, intensyviam įsiskverbimui.   Ilgis 19,5 - 17,5 cm. 
Nauja Thermo Reactive formulė - kai dildo yra šildomas (mikrobangų krosnelėje ar karštame vandenyje), jis bus minkštesnis, o  kai vėsinsite – bus kietesnis.  
Aukštos kokybės, itin švelnus silikoninis realistiškas falo imitatorius su dvigubu tankiu ir SILEXPAN paminkštinimu, užtikrinančiu itin tikrovišką tekstūrą ir prisilietimą bei neprilygstamą malonumą.  
Silikono sudėtyje  nėra ftalatų ar latekso,  jis yra hipoalergiškas ir neakytas, todėl yra daug patvaresnis ir lengviau valomas. 
Tinka tiek makšties, tiek analiniam įsiskverbimui.  Dildo  turi tvirtą siurbtuko pagrindą , tad galėsite jį drąsiai pritvirtinti vonioje, ar kitoje norimoje žaidimų vietoje. 
Tinkamai prižiūrint  šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
DVIGUBAS REALISTIŠKAS FALO IMITATORIUS SILEXD "MODEL 1 7''-8'' FLESH", KŪNO SPALVOS
 
Realistiškas falo imitatorius su sėklidėmis, galvute ir iškilusiomis venomis, šis falo imitatorius tikrai taps jūsų mylimiausiu solo žaidimų draugu. Šis dildo puikiai tinka dvigubam, intensyviam įsiskverbimui.  Ilgis 19,5 - 17,5 cm.

Nauja Thermo Reactive formulė - kai dildo yra šildomas (mikrobangų krosnelėje ar karštame vandenyje), jis bus minkštesnis, o kai vėsinsite – bus kietesnis.

Aukštos kokybės, itin švelnus silikoninis realistiškas falo imitatorius su dvigubu tankiu ir SILEXPAN paminkštinimu, užtikrinančiu itin tikrovišką tekstūrą ir prisilietimą bei neprilygstamą malonumą.

Silikono sudėtyje nėra ftalatų ar latekso, jis yra hipoalergiškas ir neakytas, todėl yra daug patvaresnis ir lengviau valomas.

Tinka tiek makšties, tiek analiniam įsiskverbimui. Dildo turi tvirtą siurbtuko pagrindą, tad galėsite jį drąsiai pritvirtinti vonioje, ar kitoje norimoje žaidimų vietoje.

Tinkamai prižiūrint šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
APIE FALO IMITATORIŲ  
 
Medžiaga: silikonas 
Spalva: kūno 
Baterija: Ne 
Matmenys: Ilgis 19,5 - 17,5 cm / Skersmuo 4,5 - 3,7 
Svoris: 507,7 g 
Hidroizoliacija: Atsparus vandeniui - IPX8 
Stimuliavimo zona: makšties / analinis 
Prekės kodas: 221977
APIE FALO IMITATORIŲ
 
  • Medžiaga: silikonas
  • Spalva: kūno
  • Baterija: Ne
  • Matmenys: Ilgis 19,5 - 17,5 cm / Skersmuo 4,5 - 3,7
  • Svoris: 507,7 g
  • Hidroizoliacija: Atsparus vandeniui - IPX8
  • Stimuliavimo zona: makšties / analinis
  • Prekės kodas: 221977

Apie prekinį ženklą

Silexd kompanija turinti didelę ilgametę patirtį silikono pramonėje. Platus medžiagų ir gamybos procesų asortimentas. Medžiagos įvertintos ir išbandytos pagal aukščiausius pasaulinius saugos standartus, todėl visi gaminiai yra saugūs naudoti. Silikono sudėtyje nėra ftalatų ar latekso, jis yra hipoalergiškas ir neakytas, todėl yra daug patvaresnis ir lengviau valomas.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt