Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Pusiau realistiškas dildo „Twin Head“

Kaina
21.55 €
Norite linksmai leisti vakarus ir ilgas naktis? Įsigykite  dildo, jis tikrai atitiks visus Jūsų lūkesčius.

Žaisliuką galėsite naudoti iš abiejų pusių. Vienas jo galas yra plonesnis už kitą, kad būtų lengviau įsiskverbti. 

Mėgstate linksmintis vonioje ar duše, neškitės jį kartu, arba laikykite jį vonios spintelėje, kad jis kiekvieną rytą ir vakarą Jūsų lauktų. Pradėkite ir užbaikite dieną spalvingai.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

PUSIAU REALISTIŠKAS DILDO „TWIN HEAD"  
Dvipusis dildo, kurio viena pusė yra plonesnė už kitą. Dildo turi gyslotą tekstūrą, yra lankstus ir suteikia malonumą dviems! 
  
Šis dildo leis pasinerti į dar nepatirtų pojūčių kelionę. Kadangi yra labai lankstus ir minkštas idealiai tinka įsiskverbimui į analinę angą.  
  
Tinkamai prižiūrint  šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
PUSIAU REALISTIŠKAS DILDO „TWIN HEAD"

Dvipusis dildo, kurio viena pusė yra plonesnė už kitą. Dildo turi gyslotą tekstūrą, yra lankstus ir suteikia malonumą dviems!
 
Šis dildo leis pasinerti į dar nepatirtų pojūčių kelionę. Kadangi yra labai lankstus ir minkštas idealiai tinka įsiskverbimui į analinę angą.
 
Tinkamai prižiūrint šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie produktą: 
Pakuotės matmenys: 20,50 x 15,50 x 4 cm 
Pakuotės svoris: 195 gr 
Gaminio matmenys: 14,5 x 10 x 3 cm 
Gaminio svoris: 152 gr 
Įstatomasis ilgis: 13 cm 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: PVC be ftalatų
Apie produktą:
  • Pakuotės matmenys: 20,50 x 15,50 x 4 cm
  • Pakuotės svoris: 195 gr
  • Gaminio matmenys: 14,5 x 10 x 3 cm
  • Gaminio svoris: 152 gr
  • Įstatomasis ilgis: 13 cm
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: PVC be ftalatų

Apie prekinį ženklą

„Seven Creations” – tai įmonė kurianti naują seksualinių nuotykių ir patirčių pasaulį.
Jeigu trokštate naujovių, naujų būdų stimuliuoti savo kūną, tuomet tai būtent tai ko ieškote. Visai nesvarbu koks Jūsų amžius, lytis, seksualinės patirtys, patinkančių produktų kompanijos asortimente ras visi.
 
Įmonė garantuoja, jog kad ir kokį produktą pasirinktumėte, jis nuves Jus į aukščiausio malonumo viršūnę.
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt