Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Realistiškas dildo Maiatoys „Kyle“

Kaina
31.95 €
Realistiškas falo imitatorius su sėklidėmis, išraiškinga galvute ir iškilusiomis venomis, kurios maloniai masažuos jūsų sieneles.

Švelnaus bei tikroviško prisilietimo realistiškas draugužis "Kyle", kuris suteiks jums didelį malonumą, kartu suteikdamas intensyvius, džiuginančius pojūčius. 

100% atsparus vandeniui, pagamintas iš medicininio silikono. Dildo galima lengvai priklijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus ir naudotis be rankų.

Po naudojimo žaislą nuplaukite švelniu muilu ir vandeniu arba išbandykite žaislų valiklį, kad išvalytumėte dar greičiau. Leiskite išdžiūti ir laikykite švarioje, atskiroje vietoje.
Spalva: Kūno
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

REALISTIŠKAS DILDO MAIATOYS „KYLE“  
Realistiškas falo imitatorius su sėklidėmis, išraiškinga galvute ir iškilusiomis venomis, kurios  maloniai masažuos jūsų sieneles.  
Švelnaus bei  tikroviško prisilietimo realistiškas draugužis  "Kyle", kuris  suteiks jums didelį malonumą , kartu suteikdamas intensyvius, džiuginančius pojūčius. 
100% atsparus vandeniui, pagamintas iš medicininio silikono.   Dildo galima lengvai priklijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus ir naudotis be rankų.  
Tinkamai prižiūrint  šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
REALISTIŠKAS DILDO MAIATOYS „KYLE“

Realistiškas falo imitatorius su sėklidėmis, išraiškinga galvute ir iškilusiomis venomis, kurios maloniai masažuos jūsų sieneles.

Švelnaus bei tikroviško prisilietimo realistiškas draugužis "Kyle", kuris suteiks jums didelį malonumą, kartu suteikdamas intensyvius, džiuginančius pojūčius.

100% atsparus vandeniui, pagamintas iš medicininio silikono.  Dildo galima lengvai priklijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus ir naudotis be rankų. 

Tinkamai prižiūrint šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
APIE DILDO  
 
Gaminio matmenys :15 x 7,5 x 27 cm 
Gaminio skersmuo: 3,8 cm 
Įkšamas ilgis: 15,2 cm 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų 
Medžiagos: Silikonas
APIE DILDO
 
  • Gaminio matmenys :15 x 7,5 x 27 cm
  • Gaminio skersmuo: 3,8 cm
  • Įkšamas ilgis: 15,2 cm
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

2010 m. Los Andžele įkurta įmonė Maia Toys greitai pelnė pripažinimą kaip suaugusiems skirtų prekių rinkos lyderė visame pasaulyje. Vibratoriai, masažuokliai ir priedai yra apgalvotai sukurti taip, kad maksimaliai Jus patenkintų, būtų patogūs ir funkcionalūs. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt