Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Ant piršto užmaunamas stimuliatorius ,,Adrien Lastic Touché S'' (galima rinktis dydį)

Kaina
64.05 €
Mažiausias, bet galingiausias ant piršto užmaunamas stimuliatorius rinkoje. Mėgaukitės naujais malonumo horizontais su ,,Touché'' - mažu, bet galingu ant piršto užmaunamu stimuliatoriumi, kurio apvaliu ir plačiu galiuku lengviau pasieksite G tašką. Stimuliatorius pagamintas iš aksominio švelnumo, aukščiausios rūšies silikono, kuris yra nepaprastai malonus liesti. Turi 10 vibracijos rėžimų ir yra atsparus vandeniui.
Spalva: Juoda
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Ant piršto užmaunamas stimuliatorius ,,Adrien Lastic Touché S''  
Mažas, bet galingas ant piršto užmaunamas stimulaitorius, kuris stimuliuoja visas kūno erogenines zonas. Jis puikiai tinka  lytinėms lūpoms, klitoriui ir G taškui  stimuliuoti. Dėl ant riešo esančio akumuliatoriaus įkrovimo ir valdymo įtaiso pavyko maksimaliai sumažinti piršto įvorės dydį, todėl jį patogiau naudoti, o piršto galas gali būti visas vibruojantis variklis. Naudodami ,,Touché" galėsite pasirinkti 10 vibracijos rėžimų pagal savo norus ir poreikius.  
Šis stimuliatorius idealiai tinka  preliudijai, seksui arba solo žaidimams . Galima rinktis vieną iš dviejų piršto dydžių. Reguliuojamas dirželis lengvai pritaikomas visų tipų  ir dydžių riešams. Jūsų kūnas yra jūsų turtas, todėl jums reikia žaislo, kuris padėtų juo rūpintis. Kadangi ,,Touché" taps jūsų rankos dalimi, tad neįtikėtinai lengvai ir maloniai galėsite stimuliuoti jautriausias savo erogenines zonas: spenelius, lytines lūpas, klitorį, G tašką.. Taip pat jį galėsite naudoti masažui, žaidimams su partneriu ir ,žinoma, masturbacijai, kurią galėsite suteikti arba gauti.  
Pasirinkite sritį, kuri jums teikia didžiausią malonumą, patepkite ją dideliu kiekiu vandens pagrindo lubrikanto ir leiskitės į malonumus. Rekomenduojame derinti sukamuosius, zigzago bei aukštyn ir žemyn judesius. Šie judesiai turėtų būti atliekami švelniai, sukuriant glostymo įspūdį, kad, kai jūsų kūnas pradės reikalauti didesnio intensyvumo, galėtumėte padidinti judesių greitį ir spaudimą.  
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.   
Ant piršto užmaunamas stimuliatorius ,,Adrien Lastic Touché S''

Mažas, bet galingas ant piršto užmaunamas stimulaitorius, kuris stimuliuoja visas kūno erogenines zonas. Jis puikiai tinka lytinėms lūpoms, klitoriui ir G taškui stimuliuoti. Dėl ant riešo esančio akumuliatoriaus įkrovimo ir valdymo įtaiso pavyko maksimaliai sumažinti piršto įvorės dydį, todėl jį patogiau naudoti, o piršto galas gali būti visas vibruojantis variklis. Naudodami ,,Touché" galėsite pasirinkti 10 vibracijos rėžimų pagal savo norus ir poreikius. 

Šis stimuliatorius idealiai tinka preliudijai, seksui arba solo žaidimams. Galima rinktis vieną iš dviejų piršto dydžių. Reguliuojamas dirželis lengvai pritaikomas visų tipų  ir dydžių riešams. Jūsų kūnas yra jūsų turtas, todėl jums reikia žaislo, kuris padėtų juo rūpintis. Kadangi ,,Touché" taps jūsų rankos dalimi, tad neįtikėtinai lengvai ir maloniai galėsite stimuliuoti jautriausias savo erogenines zonas: spenelius, lytines lūpas, klitorį, G tašką.. Taip pat jį galėsite naudoti masažui, žaidimams su partneriu ir ,žinoma, masturbacijai, kurią galėsite suteikti arba gauti. 

Pasirinkite sritį, kuri jums teikia didžiausią malonumą, patepkite ją dideliu kiekiu vandens pagrindo lubrikanto ir leiskitės į malonumus. Rekomenduojame derinti sukamuosius, zigzago bei aukštyn ir žemyn judesius. Šie judesiai turėtų būti atliekami švelniai, sukuriant glostymo įspūdį, kad, kai jūsų kūnas pradės reikalauti didesnio intensyvumo, galėtumėte padidinti judesių greitį ir spaudimą. 

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.   
Apie ant piršto užmaunamą stimuliatorių:  
 
Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono. 
Įkraunama ličio jonų baterija. 
10 vibracijos rėžimų. 
Dydžiai: 
S - TOUCHÉ COMPACT - 7,8 cm. ilgio ir 1,9 cm. skersmens. 
L - TOUCHÉ - 8,9 cm. ilgio ir 2,2 cm. skersmens. 
Sveria 235 g. 
1 variklis. 
Atsparus vandeniui. 
Dirželis, kuris tinka visų dydžių riešams.
Apie ant piršto užmaunamą stimuliatorių:
 
  • Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono.
  • Įkraunama ličio jonų baterija.
  • 10 vibracijos rėžimų.
  • Dydžiai:
    S - TOUCHÉ COMPACT - 7,8 cm. ilgio ir 1,9 cm. skersmens.
    L - TOUCHÉ - 8,9 cm. ilgio ir 2,2 cm. skersmens.
  • Sveria 235 g.
  • 1 variklis.
  • Atsparus vandeniui.
  • Dirželis, kuris tinka visų dydžių riešams.

Apie prekinį ženklą

Adrien Lastic - 2009 m. Barselonoje įkurta įmonė, kuri gamina plastikinius ir silikoninius sekso žaislus. Šio prekės ženklo žaislai yra rafinuoto ir prabangaus dizaino. Prekių gaminimui naudojamos pačios geriausios medžiagos, kurias tik gali pasiūlyti rinka. Gaminiuose nėra ftalatų – plastifikatorių, naudojamų plastikui minkštinti tokiuose gaminiuose kaip sekso žaislai, todėl jie yra visiškai saugūs.

Adrien Lastic prekės ženklas kuria tai, kas yra kur kas daugiau nei fizinis malonumas, jie žvelgia į neištirtus pojūčius, atranda dar niekada nepajaustus malonumus ir pasiekia juos derindami technologijas ir išskirtinį dizainą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt