Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Ant pirštų užmaunamas klitorio elektrostimuliatorius ,,Electrastim Explorer''

Kaina
43.75 €
Silikoniniai ,,E-Stim" antpirščiai idealiai tinka jausmingiems solo ir žaidimams su partneriu. Pakeiskite savo masturbaciją įelektrintais pojūčiais savo pirštų galiukuose.

,,Explorer" idealiai tinka paviršiniams žaidimams (t. y. klitorio arba varpos stimuliacijai), suteikia sklandų ir kontroliuojamą pojūtį, kuris skatina tyrinėti įvairias erogenines zonas


Tam, kad dar labiau įelektrintumėte ir sustiprintumėte pojūčius - rekomenduojame šį sekso žaislą naudoti kartu su specialiu elektrostimuliaciniu geliu.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Ant pirštų užmaunamas klitorio elektrostimuliatorius ,,Electrastim Explorer'' 
Stimuliatorius pagamintos iš  platinos pagrindu sukietinto silikono  (100% be ftalatų), o orui laidūs antpirščiai gali būti dėvimi poroje arba derinami su kitu vienpoliniu žaislu, pavyzdžiui, pagalvėle arba varpos žiedu, kad būtų galima  paįvairinti pojūčius . Kad gautumėte geriausią įmanomą masturbavimosi patirtį, rekomenduojame ant odos užtepti šiek tiek  elektrai laidaus gelio  (arba aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikanto), kuris užtikrins geriausią odos ir stimuliatoriaus kontaktą. Šis sekso žaislas yra  suderinamas su bet kuriuo ,,ElectraStim" stimuliatoriumi . ,,Explorer" vidus yra izoliuotas, todėl žaisdami galite nebijoti elektros srovės. 
,,Explorer'' ant pirštų užmaunamas klitorio stimuliatorius, tai  neįtikėtinai lengvai naudojamas  sekso žaislas, kurį galima užmauti ant abiejų pirštų. Jo pagalba galėsite pajausti elektrostimuliaciją savo pirštų galiukuose ir akimirksniu  patirti svaiginančią kulminaciją . 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Ant pirštų užmaunamas klitorio elektrostimuliatorius ,,Electrastim Explorer''


Stimuliatorius pagamintos iš platinos pagrindu sukietinto silikono (100% be ftalatų), o orui laidūs antpirščiai gali būti dėvimi poroje arba derinami su kitu vienpoliniu žaislu, pavyzdžiui, pagalvėle arba varpos žiedu, kad būtų galima paįvairinti pojūčius. Kad gautumėte geriausią įmanomą masturbavimosi patirtį, rekomenduojame ant odos užtepti šiek tiek elektrai laidaus gelio (arba aukštos kokybės vandens pagrindo lubrikanto), kuris užtikrins geriausią odos ir stimuliatoriaus kontaktą. Šis sekso žaislas yra suderinamas su bet kuriuo ,,ElectraStim" stimuliatoriumi. ,,Explorer" vidus yra izoliuotas, todėl žaisdami galite nebijoti elektros srovės.

,,Explorer'' ant pirštų užmaunamas klitorio stimuliatorius, tai neįtikėtinai lengvai naudojamas sekso žaislas, kurį galima užmauti ant abiejų pirštų. Jo pagalba galėsite pajausti elektrostimuliaciją savo pirštų galiukuose ir akimirksniu patirti svaiginančią kulminaciją.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie ant pirštų užmaunamą klitorio elektrostimuliatorių: 
 
Stimuliatorius pagamintas iš medicininio silikono, sukietinto platina. 
Matmenys: ilgis - 5,3 cm., o plotis - 2 cm. 
Sveria 25 g. 
Galima naudoti klitorio arba varpos stimuliacijai. 
Suderinamas su bet kuriuo ,,Electrastim'' elektrostimuliatoriumi. 
Rinkinyej pridedamas specialus mikropluošto maišelis.

Apie ant pirštų užmaunamą klitorio elektrostimuliatorių:

 
  • Stimuliatorius pagamintas iš medicininio silikono, sukietinto platina.
  • Matmenys: ilgis - 5,3 cm., o plotis - 2 cm.
  • Sveria 25 g.
  • Galima naudoti klitorio arba varpos stimuliacijai.
  • Suderinamas su bet kuriuo ,,Electrastim'' elektrostimuliatoriumi.
  • Rinkinyej pridedamas specialus mikropluošto maišelis.

Apie prekinį ženklą

Electrastim buvo įkurta 2001 m., siekiant pasiūlyti unikalią seksualinę patirtį tiek poroms, tiek asmenims, nepaisant jų lyties ar seksualinių pageidavimų. Mūsų specialistų patirtis neuroraumeninės stimuliacijos srityje yra visų mūsų gaminių pagrindas, todėl esame išskirtiniai erotinės elektros stimuliacijos (paprastai žinomos kaip EES arba e-stim) srityje, nes visi mūsų produktai yra sukurti visų pirma galvojant apie malonumą. ElectraStim komanda ir prekės ženklas klesti dėl naujovių ir išlaiko aukščiausią įmanomą produktų kokybę. Jei nesame užtikrinti, kad klientams patiks naujas mūsų produktas - grįšime prie piešimo lentos, kol ištobulinsime dizainą. Galų gale, klientų pasitenkinimas yra didžiausias mūsų rūpestis!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt