Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

G taško ir klitorio stimuliatorius “XR Brands 10X G-Pearl” - Violetinis

Kaina
111.55 €
Pajuskite ekstazę su “XR Brands 10X G-Pearl”!

Tai modernus, ergonomiško dizaino G taško ir klitorio vibratorius, pagamintas iš aukščiausios kokybės šilkinio švelnumo silikono. Šis inovatyvus vibratorius išsiskiria išorinės dalies paviršiumi, padengtu karoliukais, kurie sukasi aplink klitorį imituodami liežuvio judesius, kol tuo tarpu nedidelis išlenkimas vibruodamas stimuliuoja Jūsų G tašką, suteikdamas nuostabius potyrius.

Pulteliu valdomas vibratorius suteiks net 10 jaudinančių funkcijų - 3 greičius ir 7 režimus.
Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

G TAŠKO IR KLITORIO STIMULIATORIUS “XR BRANDS 10X G-PEARL” - VIOLETINIS  
“XR Brands 10X G-Pearl” -  inovatyvus dviejų erogeninių taškų vibratorius , galintis suteikti Jums dar nepatirtą ekstazę. 
Patentuota “G-Pearl” anatominė forma sukurta taip, kad  tiksliai stimuliuotų reikiamus taškus  - vienoje vibratoriaus dalyje esantys  karoliukai pasirūpina klitorio stimuliacija , primenančia liežuvio suteikiamus malonumus, o kitoje dalyje esantys  išlenkimai pasirūpina G taško stimuliacija.   
Iš  aukštos kokybės, neporėto ir kūnui saugaus šilkinio švelnumo silikono  sukurtas vibratorius turi itin galingus variklius, kurie  suteiks net 10 jaudinančių funkcijų, įskaitant 3 greičius ir 7 režimus , kuriuos galėsite patogiai valdyti nuotoliniu pulteliu. 
Suteikite savo seksualiniam gyvenimui naujų spalvų  - galbūt norėsite naudoti vibratorių su partneriu ir leisite jam nenuspėjamai valdyti vibracijas, o gal norėsite paslėpti šį ergonomišką vibratorių savo kelnaitėse ir mėgautis jo teikiamais malonumais viešumoje - rinktis Jums! 
Papildomas privalumas  – šis stimuliatorius yra įkraunamas per USB laidą. 
Jeigu norite prailginti vibratoriaus tarnavimo laiką , saugokite medžiagą, venkite naudoti silikoninius lubrikantus ir valykite jį švelniu muilu arba žaislų valikliu. 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
G TAŠKO IR KLITORIO STIMULIATORIUS “XR BRANDS 10X G-PEARL” - VIOLETINIS

“XR Brands 10X G-Pearl” - inovatyvus dviejų erogeninių taškų vibratorius, galintis suteikti Jums dar nepatirtą ekstazę.

Patentuota “G-Pearl” anatominė forma sukurta taip, kad tiksliai stimuliuotų reikiamus taškus - vienoje vibratoriaus dalyje esantys karoliukai pasirūpina klitorio stimuliacija, primenančia liežuvio suteikiamus malonumus, o kitoje dalyje esantys išlenkimai pasirūpina G taško stimuliacija. 

aukštos kokybės, neporėto ir kūnui saugaus šilkinio švelnumo silikono sukurtas vibratorius turi itin galingus variklius, kurie suteiks net 10 jaudinančių funkcijų, įskaitant 3 greičius ir 7 režimus, kuriuos galėsite patogiai valdyti nuotoliniu pulteliu.

Suteikite savo seksualiniam gyvenimui naujų spalvų - galbūt norėsite naudoti vibratorių su partneriu ir leisite jam nenuspėjamai valdyti vibracijas, o gal norėsite paslėpti šį ergonomišką vibratorių savo kelnaitėse ir mėgautis jo teikiamais malonumais viešumoje - rinktis Jums!

Papildomas privalumas – šis stimuliatorius yra įkraunamas per USB laidą.

Jeigu norite prailginti vibratoriaus tarnavimo laiką, saugokite medžiagą, venkite naudoti silikoninius lubrikantus ir valykite jį švelniu muilu arba žaislų valikliu.

Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
APIE STIMULIATORIŲ: 
Stimuliatoriaus matmenys: 10,9 x 10,9 x 3,2 cm 
Svoris: 136,20 g 
Įkišamas ilgis: 8,9 cm 
Pulteliui reikia 1 AAA tipo baterijos (nėra komplektacijoje). 
Įkraunamas USB laidu. 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min
APIE STIMULIATORIŲ:
  • Stimuliatoriaus matmenys: 10,9 x 10,9 x 3,2 cm
  • Svoris: 136,20 g
  • Įkišamas ilgis: 8,9 cm
  • Pulteliui reikia 1 AAA tipo baterijos (nėra komplektacijoje).
  • Įkraunamas USB laidu.
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt