Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
ANEROS

Išmanus G taško ir klitorio stimuliatorius ,,Aneros Vivi''

Kaina
159.15 €
Dejuokite iš malonumo mėgaudamasi vienu metu atliekamu G taško ir klitorio stimuliavimu su šiuo išmaniu ,,Vivi" stimuliatoriumi. Patentuota ,,Vivi" anatominė forma sukurta taip, kad tiksliai stimuliuotų reikiamus taškus, o galingi varikliai leis pasiekti naujų orgazmo malonumo aukštumų. Ergonomiškas ,,Vivi'' dizainas leidžia jį patogiai nešioti visą dieną nesinaudojant rankų pagalba, o išmaniojoje ,,Vivi'' programėlėje esanti Kegelio priminimo funkcija leis jums žinoti, kada metas greitai dienos viduryje atlikti treniruotę. ,,Vivi'' puikiai tinka svarbių dubens raumenų tonizavimui ir stiprinimui.
Spalva: Raudona
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Išmanus G taško ir klitorio stimuliatorius ,,Aneros Vivi''  
Atraskite malonumą vienu kartu stimuliuojant G tašką ir klitorį su šiuo išmaniu stimuliatoriumi ,,Aneros Vivi''. Kai tik jį įkišite - iškart pajusite nepaprastą šio stimuliatoriaus naudą. Jis padeda atrasti ir  lavinti dubens raumenis , kurie yra būtini seksualiniam malonumui ir šlapimo pūslės kontrolei. Šis stimuliatorius gali būti naudojamas, kaip  Kegelio pratimų treniruoklis  ir  klitorio stimuliatorius . Jis yra naudingas įvairaus amžiaus moterims, ypač po gimdymo.  
Naudodami išmanią ,,Vivi" programėlę, pritaikytą tiek ,,iOS", tiek ,,Android" telefonams, galite rinktis iš  12 skirtingų vibravimo režimo funkcijų  arba valdyti kiekvieną iš dviejų variklių atskirai. Kegelio treniruočių metu programėlėje įdiegta  treniruotės priminimo funkcija , kad maksimaliai galėtumėte išnaudoti treniruočių sesijas. Šis stimuliatorius suteiks ne tik efektyvias treniruotes, bet ir stimuliuos jautriausias jūsų erogenines zonas. Tai  fantastiškas žaislas , kuris privalo būti jūsų erotinių žaislų dėžutėje! Papildomas privalumas – šis stimuliatorius yra visiškai įkraunamas per USB laidą. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Išmanus G taško ir klitorio stimuliatorius ,,Aneros Vivi'' 


Atraskite malonumą vienu kartu stimuliuojant G tašką ir klitorį su šiuo išmaniu stimuliatoriumi ,,Aneros Vivi''. Kai tik jį įkišite - iškart pajusite nepaprastą šio stimuliatoriaus naudą. Jis padeda atrasti ir lavinti dubens raumenis, kurie yra būtini seksualiniam malonumui ir šlapimo pūslės kontrolei. Šis stimuliatorius gali būti naudojamas, kaip Kegelio pratimų treniruoklis ir klitorio stimuliatorius. Jis yra naudingas įvairaus amžiaus moterims, ypač po gimdymo. 

Naudodami išmanią ,,Vivi" programėlę, pritaikytą tiek ,,iOS", tiek ,,Android" telefonams, galite rinktis iš 12 skirtingų vibravimo režimo funkcijų arba valdyti kiekvieną iš dviejų variklių atskirai. Kegelio treniruočių metu programėlėje įdiegta treniruotės priminimo funkcija, kad maksimaliai galėtumėte išnaudoti treniruočių sesijas. Šis stimuliatorius suteiks ne tik efektyvias treniruotes, bet ir stimuliuos jautriausias jūsų erogenines zonas. Tai fantastiškas žaislas, kuris privalo būti jūsų erotinių žaislų dėžutėje! Papildomas privalumas – šis stimuliatorius yra visiškai įkraunamas per USB laidą.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie išmanų G taško ir klitorio stimuliatorių: 
Pagamintas iš ypatingai švelnaus silikono ir ABS plastiko. 
Naudojant nebūtina naudotis rankomis. 
Sukurtas pagal moters anatomiją. 
Atsparus vandeniui. 
Valdomas išmania programėle, kuri palaiko tiek ,,iOs'', tiek ,,Android'' operacines sistemas. 
Programėlėje yra treniruočių priminimo funkcija. 
Įkraunamas USB laidu. 
12 vibracijos režimų. 
Bendras stimuliatoriaus ilgis: 12,9 cm. 
Į vidų įkišamas ilgis: 8,43 cm. 
Plotis: 3,9 cm. 
Svoris: 99 g. 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 300 min.

Apie išmanų G taško ir klitorio stimuliatorių:

  • Pagamintas iš ypatingai švelnaus silikono ir ABS plastiko.
  • Naudojant nebūtina naudotis rankomis.
  • Sukurtas pagal moters anatomiją.
  • Atsparus vandeniui.
  • Valdomas išmania programėle, kuri palaiko tiek ,,iOs'', tiek ,,Android'' operacines sistemas.
  • Programėlėje yra treniruočių priminimo funkcija.
  • Įkraunamas USB laidu.
  • 12 vibracijos režimų.
  • Bendras stimuliatoriaus ilgis: 12,9 cm.
  • Į vidų įkišamas ilgis: 8,43 cm.
  • Plotis: 3,9 cm.
  • Svoris: 99 g.
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 300 min.

Apie prekinį ženklą

2012 m. Aneros pristatė Helix Syn™, kuris tapo populiariausiu laisvų rankų įrangos vyrišku G taško masažuokliu pasaulyje. Šiandien su pasididžiavimu pristatome Helix Syn™ Trident, mūsų naujausių Trident serijos naujovių sintezę su prabangiausiu iki šiol aksominiu silikonu. Helix Syn™ Trident stipriai sustiprina susitikimus su partneriu ir perkelia solo tyrinėjimus iki daugelio orgazminės ekstazės lygio.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt