Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio pompa „Size Matters“

Kaina
34.95 €
Naudokite šią pompą klitorio ar net spenelių pojūčių ir malonumo padidinimui!

Uždėkite cilindrą ant norimos erogeninės zonos ir paspauskite rankinę pompą, kad į tą vietą pritrauktumėte kraujo. Pajusite siurbimą, tada klitoris laikinai padidės ir taps jautresnis.

Slėgį cilindre galite lengvai išleisti paspausdami vožtuvą ant cilindro.

Mėgaukitės nepakartojamais pojūčiais su šia paprasta sistema.
 

 
Spalva: Permatoma
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

KLITORIO POMPA „SIZE MATTERS“  
Dėl galingos pompos efektas pasireiškia iš karto.  Ši spenelių ir klitorio sujaudinimo sistema yra viskas, ko jums reikia, kad iš karto padidintumėte spenelių ir klitorio jautrumą, be to, ilgainiui galite padidinti dydį.  
Kai cilindras yra vietoje ir iš jo išsiurbtas oras, siurblį galima nuimti, tačiau cilindras liks vakuuminiu būdu pritvirtintas prie spenelio.  Tai leidžia naudotojui išlaikyti spaudimą tam tikroje vietoje ilgesnį laiką.  
Dėl padidėjusios kraujotakos spenelis iš karto atsistato ir padidėja jo jautrumas. Norint padidinti spenelius, naudokite cilindrą reguliariai. 
Sudėtyje nėra ftalatų, jis yra bekvapis. Pagamintas tik iš ABS, TPR ir visiškai saugus odai.  
 
KLITORIO POMPA „SIZE MATTERS“

Dėl galingos pompos efektas pasireiškia iš karto. Ši spenelių ir klitorio sujaudinimo sistema yra viskas, ko jums reikia, kad iš karto padidintumėte spenelių ir klitorio jautrumą, be to, ilgainiui galite padidinti dydį.

Kai cilindras yra vietoje ir iš jo išsiurbtas oras, siurblį galima nuimti, tačiau cilindras liks vakuuminiu būdu pritvirtintas prie spenelio. Tai leidžia naudotojui išlaikyti spaudimą tam tikroje vietoje ilgesnį laiką.

Dėl padidėjusios kraujotakos spenelis iš karto atsistato ir padidėja jo jautrumas. Norint padidinti spenelius, naudokite cilindrą reguliariai.

Sudėtyje nėra ftalatų, jis yra bekvapis. Pagamintas tik iš ABS, TPR ir visiškai saugus odai.

 
APIE KLITORIO POMPĄ: 
Pakuotės matmenys: 21 x 21 x 9 cm 
Pakuotės svoris: 123 gR 
Gaminio matmenys: 21 x 9 x 21 cm 
Gaminio svoris: 123 gr 
Medžiagos: PCV, akrilas
APIE KLITORIO POMPĄ:
  • Pakuotės matmenys: 21 x 21 x 9 cm
  • Pakuotės svoris: 123 gR
  • Gaminio matmenys: 21 x 9 x 21 cm
  • Gaminio svoris: 123 gr
  • Medžiagos: PCV, akrilas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt