Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio stimuliatorius ,,XR Brands Entwined''

Kaina
180.55 €
Stimuliatorius XR Brands Entwined sukurtas tiems, kurie mėgsta galingus, mišrius orgazmus. Dvigubą malonumą teikiantis ,,Entwined" turi dvi atskiras stimuliacijos parinktis, kurios leis jums ar jūsų partneriui patirti visišką ekstazę. Viena galima mėgautis savarankiškai, o kitą reikia prijungti prie kitos, arba, jei norite, supinti su ja.

,,Entwined" pagamintas iš aukščiausios kokybės šilkinio silikono ir ABS plastiko. Hipoalerginis, nereaktyvus ir saugus net jautriai odai.
Spalva: Šviesiai mėlyna
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitorio stimuliatorius ,,XR Brands Entwined''  
Kai atidarysite ,,Entwined" pakuotę, ten rasite  du skirtingus žaislus  - aptakią kreivę su mažyčiu liežuvėliu, esančiu apvaliame centre, ir storą, ovalų kiaušinį. Išlenktas liežuvėlis  imituoja oralinį seksą . Paspauskite specialų įjungimo mygtuką, o tada apatinį mygtuką, kad lengvai galėtumėte reguliuoti 3 greičio ir 3 žvitraus, kutenančio liežuvio judesio režimus. Tikriausiai jums nebus sunku sugalvoti, kur nukreipti liežuvį, bet galime duoti kelis suflerius - jį galima naudoti klitorio, spenelių, varpos galvutės, užpakaliuko, sėklidžių ir kitų kūno vietų erogeninėms zonoms jaudinti. 
Ovalų kiaušinį galite prijungti prie liežuvėlio, kad išlaisvintumėte visą savo beribę fantaziją ir patirtumėte  kvapą gniaužiantį orgazmą . Abu prietaisus galite sujungti specialiu laidu. Paspauskite antrąjį mygtuką, esantį ant stimuliatoriaus su liežuvėliu, kad apjungtumėte abiejų šių stimuliatorių jėgą. Tikrąja to žodžio prasme. Yra dar  3 greičio ir 3 vibravimo režimai , kuriais galėsite mėgautis ir patenkinti visus savo poreikius. Abu stimuliatorius galima valdyti kartu arba atskirai. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Klitorio stimuliatorius ,,XR Brands Entwined''

Kai atidarysite ,,Entwined" pakuotę, ten rasite du skirtingus žaislus - aptakią kreivę su mažyčiu liežuvėliu, esančiu apvaliame centre, ir storą, ovalų kiaušinį. Išlenktas liežuvėlis imituoja oralinį seksą. Paspauskite specialų įjungimo mygtuką, o tada apatinį mygtuką, kad lengvai galėtumėte reguliuoti 3 greičio ir 3 žvitraus, kutenančio liežuvio judesio režimus. Tikriausiai jums nebus sunku sugalvoti, kur nukreipti liežuvį, bet galime duoti kelis suflerius - jį galima naudoti klitorio, spenelių, varpos galvutės, užpakaliuko, sėklidžių ir kitų kūno vietų erogeninėms zonoms jaudinti.

Ovalų kiaušinį galite prijungti prie liežuvėlio, kad išlaisvintumėte visą savo beribę fantaziją ir patirtumėte kvapą gniaužiantį orgazmą. Abu prietaisus galite sujungti specialiu laidu. Paspauskite antrąjį mygtuką, esantį ant stimuliatoriaus su liežuvėliu, kad apjungtumėte abiejų šių stimuliatorių jėgą. Tikrąja to žodžio prasme. Yra dar 3 greičio ir 3 vibravimo režimai, kuriais galėsite mėgautis ir patenkinti visus savo poreikius. Abu stimuliatorius galima valdyti kartu arba atskirai. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie klitorio stimuliatorių:  
 
Ovalaus kiaušinio formos stimuliatoriaus matmenys: 8,9 x 3,3 cm. 
Stimuliatoriaus su liežuvėliu matmenys: 11,17 x 3,3 cm. 
Įkraunamas USB laidu. 
Atsparus vandeniui. 
Be ftalatų. 
Pagamintas iš aukščiausios kokybės, hipoalerginio silikono.
Apie klitorio stimuliatorių:
 
  • Ovalaus kiaušinio formos stimuliatoriaus matmenys: 8,9 x 3,3 cm.
  • Stimuliatoriaus su liežuvėliu matmenys: 11,17 x 3,3 cm.
  • Įkraunamas USB laidu.
  • Atsparus vandeniui.
  • Be ftalatų.
  • Pagamintas iš aukščiausios kokybės, hipoalerginio silikono.

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt