Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio stimuliatorius ,,Zalo Hero'', raudonos spalvos (galima rinktis spalvą)

Kaina
138.75 €
Išskirtinis, inovatyvus ir elegantiškas stimuliatorius specialiai sukurtas delikačiai klitorio zonai jaudinti ir pamaloninti. Į šį stimuliatorių ,,Zalo'' įdiegė patentuotą PulseWave™ technologiją, kuri imituoja oralinį seksą ir pasiekia iki 30 mm. siūbavimo plotį, ir iki 75 kartų per sekundę dažnį, kuris sukelia unikalius pojūčius.

Ergonomiškas ir funkcionalus stimuliatorius pasižymi elegantiška ir kompaktiška forma, o du galingi varikliai suteiks jums progą mėgautis dar nepatirta klitorine masturbacija. Stimuliatoriaus korpusas papuoštas tikru Swarovski kristalu. Pilnai įkraunamas USB laidu. Atsparus vandeniui.

 
Spalva: Raudona
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitorio stimuliatorius ,,Zalo Hero''  
,,Hero'' pagamintas iš ,,Dow Corning'' maistinio silikono, kuris atitinka FDA reikalavimus. Jis padengtas išskirtine Softek™ medžiaga, kuri pasižymi  aksominiu švelnumu  ir yra maloni liesti.  
Šis stimuliatorius turi  4 vibravimo ir 4 pulsacijos  režimus, kurie patenkints kiekvienos moters poreikius. Jo elegantiškas, kompaktiškas ir itin moteriškas dizainas papuoštas  tikru Swarovksi kristalu , o du mygtukai leis atskirai valdyti vibraciją ir pulsaciją. Stimuliatorius turi integruotą 530 mAh talpos  ličio jonų baterija , kurią galima visiškai įkrauti vos per 1 valandą, o tada 2-3 h. nepetraukiamai mėgautis stimuliatoriaus suteikiamu malonumu. ,,Hero" puikiai telpa į delną. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
Klitorio stimuliatorius ,,Zalo Hero''

,,Hero'' pagamintas iš ,,Dow Corning'' maistinio silikono, kuris atitinka FDA reikalavimus. Jis padengtas išskirtine Softek™ medžiaga, kuri pasižymi aksominiu švelnumu ir yra maloni liesti. 

Šis stimuliatorius turi 4 vibravimo ir 4 pulsacijos režimus, kurie patenkints kiekvienos moters poreikius. Jo elegantiškas, kompaktiškas ir itin moteriškas dizainas papuoštas tikru Swarovksi kristalu, o du mygtukai leis atskirai valdyti vibraciją ir pulsaciją. Stimuliatorius turi integruotą 530 mAh talpos ličio jonų baterija, kurią galima visiškai įkrauti vos per 1 valandą, o tada 2-3 h. nepetraukiamai mėgautis stimuliatoriaus suteikiamu malonumu. ,,Hero" puikiai telpa į delną.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Apie klitorio stimuliatorių:  
 
Pagamintas iš aksominio švelnumo, odai draugiško silikono. 
Papuoštas tikru Swarovski kristalu. 
Stimuliatoriaus matmenys: 14,6 x 5,4 x 3,9 cm. 
Svoris: 115 g. 
Atsparus vandeniui. 
4 vibravimo režimai. 
4 pulsacijos režimai. 
2 varikliai. 
Įkraunamas USB laidu. 
Triukšmo lygis: 40 dB 
Įkrovimo laikas: 120 min. 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min.
Apie klitorio stimuliatorių:
 
  • Pagamintas iš aksominio švelnumo, odai draugiško silikono.
  • Papuoštas tikru Swarovski kristalu.
  • Stimuliatoriaus matmenys: 14,6 x 5,4 x 3,9 cm.
  • Svoris: 115 g.
  • Atsparus vandeniui.
  • 4 vibravimo režimai.
  • 4 pulsacijos režimai.
  • 2 varikliai.
  • Įkraunamas USB laidu.
  • Triukšmo lygis: 40 dB
  • Įkrovimo laikas: 120 min.
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min.

Apie prekinį ženklą

Zalo puikiai išmano fizinius ir psichinius moterų poreikius ir sukuria emocingiausią ir dvasingiausią malonumą moterims. Zalo integruoja estetiką ir technologijas į gaminių seriją, kurios kokybė yra puiki, o išvaizda itin puošni. Zalo gaminiai padeda pagerinti fizinę ir psichinę harmoniją bei sveikatą. Zalo tikslas – pristatyti jums dar nematytas funkcijas į intymių produktų rinką, kad jūsų patirtis pakiltų į kitą lygį. Ši kompanija siūlo tokias funkcijas, kaip: išankstinis pašildymas, kad žaislas pasiektų idealią kūno temperatūrą prieš naudojimą ir Bluetooth ryšys, leidžiantis valdyti žaislą palietus išmaniojo telefono ekraną, taip pat tylūs dvigubi varikliai.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt