Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Atpalaiduojantis aliejaus pagrindo lubrikantas "NUEI The Original" - 50 ml

Kaina
16.05 €

Atrask naujus analinius potyrius su “Oh! Holy Mary Anal Sliding Gel”!

Tai analinis lubrikantas padedantis atsipalaiduoti įsitempusiems išangės raumenims ir užtikrinantis reikiamą drėkinimą. Šio produkto pagrindą sudaro natūralūs ingredientai. Tai puikus pasirinkimas analinio sekso gerbėjams ir puikus sąjungininkas tiems, kurie nori pradėti juo užsiimti.

100% veganiškas.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ATPALAIDUOJANTIS ALIEJAUS PAGRINDO LUBRIKANTAS "NUEI THE ORIGINAL" - 50 ML  
Atraskite malonius analinius pojūčius ir neįtikėtiną slydimo efektą su “Oh! Holy Mary Anal Sliding Gel”. 
Atsižvelgiant į didėjantį analinio sekso populiarumą ir analinių lubrikantų poreikį, “Nuei” sukūrė lubrikantą skirtą  būtent analinėms sueitims . Produktas atplaiduoja išangės raumenis,  suteikia reikiamą lubrikaciją ir leidžia sklandžiai mėgautis analiniais žaidimais . Puikiomis savybėmis pasižymintis lubrikantas džiugina analinio sekso gerbėjus ir tampa puikiu sąjungininku pradedantiesiems šio sekso entuziastams. 
Taip pat lubrikantas yra  itin patogioje pakuotėje su išmaniu dozatoriumi , kuris leidžia lengvai aplikuoti norimą produkto kiekį. 
Produktas savo sudėtyje neturi silikonų, parabenų, cukraus, glitimo ir yra  100% veganiškas . 
Tinkamas naudoti su visų tipų sekso žaislais. 
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
ATPALAIDUOJANTIS ALIEJAUS PAGRINDO LUBRIKANTAS "NUEI THE ORIGINAL" - 50 ML

Atraskite malonius analinius pojūčius ir neįtikėtiną slydimo efektą su “Oh! Holy Mary Anal Sliding Gel”.

Atsižvelgiant į didėjantį analinio sekso populiarumą ir analinių lubrikantų poreikį, “Nuei” sukūrė lubrikantą skirtą būtent analinėms sueitims. Produktas atplaiduoja išangės raumenis, suteikia reikiamą lubrikaciją ir leidžia sklandžiai mėgautis analiniais žaidimais. Puikiomis savybėmis pasižymintis lubrikantas džiugina analinio sekso gerbėjus ir tampa puikiu sąjungininku pradedantiesiems šio sekso entuziastams.

Taip pat lubrikantas yra itin patogioje pakuotėje su išmaniu dozatoriumi, kuris leidžia lengvai aplikuoti norimą produkto kiekį.

Produktas savo sudėtyje neturi silikonų, parabenų, cukraus, glitimo ir yra 100% veganiškas.

Tinkamas naudoti su visų tipų sekso žaislais.
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
APIE LUBRIKANTĄ 
Pakuotės matmenys: 4,20 x 4,20 x 14 cm 
Pakuotės svoris: 110 g 
Produkto tūris: 50 ml 
Sudėtis: Glicerinas, vandeninis vanduo, benzilo alkoholis, lauretas-9, dipropilenglikolis, ksantanas, aromatas, karbomeras, kanapių sativa sėklų aliejus, fenoksietanolis, Boswellia Serrata derva, dinatrio EDTA, natrio hidroksidas, glicyrrhiza potassio natrio benzoato ekstraktas, .
APIE LUBRIKANTĄ
  • Pakuotės matmenys: 4,20 x 4,20 x 14 cm
  • Pakuotės svoris: 110 g
  • Produkto tūris: 50 ml
  • Sudėtis: Glicerinas, vandeninis vanduo, benzilo alkoholis, lauretas-9, dipropilenglikolis, ksantanas, aromatas, karbomeras, kanapių sativa sėklų aliejus, fenoksietanolis, Boswellia Serrata derva, dinatrio EDTA, natrio hidroksidas, glicyrrhiza potassio natrio benzoato ekstraktas, .

Apie prekinį ženklą

Erotinės kosmetikos profesionalų sukurta „NUEI Cosmetics of the Night“ turi platų vaizduotę skatinančių produktį  asortimentą. Produktai sukurti su subtiliais aromatais ir tekstūromis, kurie stimuliuoja, rūpinasi  oda ir suteikia energijos, sukuria aplinką, kuri sustiprina mėgavimąsi seksualumu. Visi NUEI produktai yra sukurti Ispanijoje, iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ir be cukraus. Jie buvo sukurti be jokio žiauraus elgesio su gyvūnais ir yra 100% veganiški. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt