Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Atpalaiduojantis vandens pagrindo lubrikantas "Fist It Anal Relaxer" - 100 ml

Kaina
12.55 €
“Fist It Anal Relaxer” - idealus pasirinkimas ekstremaliam ir intensyviam analiniam seksui.

Šis vandens pagrindo lubrikantas sukurtas iš ingredientų, kurie pasižymi atpalaiduojančiomis savybėmis, leis Jums mėgautis aistringomis analinio sekso bei fistingo akimirkomis. Tirštos tekstūros produktas užtikrins reikiamą ilgalaikę lubrikaciją, kuri neįsigers į odą ir lepins Jus  visos sueities metu.

Dermatologiškai patikrintas.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ATPALAIDUOJANTIS VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "FIST IT ANAL RELAXER" - 100 ML 
 
Vandens pagrindo  lubrikantas “Fist It Anal Relaxer” leis Jums patirti  aukščiausio lygio malonumų akimirkas  analinių žaidimų metu. 
Šio tirštos tekstūros lubrikanto privalumas -  analinės angos atpalaidavimas ir intensyvus lubrikavimas . Ypač lengvai tepamas produktas  neįsigers į Jūsų odą, išliks visos sueities metu  ir užtikrins sklandžius įsiskverbimus. Dėka šių savybių jis  puikiai tiks užsiimantiems fistingu . 
Dermatologiškai patikrintas  produktas savyje neturi riebalų, yra lengvai nuplaunamas, bespalvis, bekvapis ir beskonis. 
Saugus naudoti su latekso prezervatyvais ir visais sekso žaislais. 
  
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?

ATPALAIDUOJANTIS VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "FIST IT ANAL RELAXER" - 100 ML

 
Vandens pagrindo lubrikantas “Fist It Anal Relaxer” leis Jums patirti aukščiausio lygio malonumų akimirkas analinių žaidimų metu.

Šio tirštos tekstūros lubrikanto privalumas - analinės angos atpalaidavimas ir intensyvus lubrikavimas. Ypač lengvai tepamas produktas neįsigers į Jūsų odą, išliks visos sueities metu ir užtikrins sklandžius įsiskverbimus. Dėka šių savybių jis puikiai tiks užsiimantiems fistingu.

Dermatologiškai patikrintas produktas savyje neturi riebalų, yra lengvai nuplaunamas, bespalvis, bekvapis ir beskonis.

Saugus naudoti su latekso prezervatyvais ir visais sekso žaislais.
 
APIE LUBRIKANTĄ 
Pakuotės matmenys: 14,7 x 3,8 x 3,8 cm 
Talpa: 100 ml 
Produkto svoris: 118 g 
Produkto matmenys: 14,7 x 3,8 x 3,8 cm 
Sudėtis: Vanduo, glicerinas, stireno/akrilato kopolimeras, fenoksietanolis, propilenglikolis, akrilatai/C10-30 alkilakrilato kryžminis polimeras, ksantano derva, mentolis, natrio hidroksidas, etilheksilglicerinas
APIE LUBRIKANTĄ
  • Pakuotės matmenys: 14,7 x 3,8 x 3,8 cm
  • Talpa: 100 ml
  • Produkto svoris: 118 g
  • Produkto matmenys: 14,7 x 3,8 x 3,8 cm
  • Sudėtis: Vanduo, glicerinas, stireno/akrilato kopolimeras, fenoksietanolis, propilenglikolis, akrilatai/C10-30 alkilakrilato kryžminis polimeras, ksantano derva, mentolis, natrio hidroksidas, etilheksilglicerinas

Apie prekinį ženklą

Shots siūlo platų intymios kosmetikos pasirinkimą, kuriame sau tinkamą produktą ras kiekvienas. Kompanija gamina ne tik kokybiškus lubrikantus, bet ir įvairius stimuliuojančius gelius vyrams ir moterims, kosmetiką su feromonais ir dar daugiau. Gamintojo produktai išsiskiria tuo, jog jie yra puikus kainos ir kokybės garantas.
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt