Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Rinkinys "Joydivision EasyANAL StarterSet": Lubrikantas - 80 ml, Atpalaiduojantis purškiklis - 30 ml, Knygelė

Kaina
29.55 €
Atraskite ir pažinkite analinius malonumus su “EasyANAL StarterSet”!

Šis lubrikanto, purškiklio ir knygelės rinkinys yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori išbandyti analinius meilės žaidimus. Į rinkinį įeina viskas ko reikia sklandžiai analinei patirčiai - purškiklis pasirūpins išangės srities atpalaidavimu, o lubrikantas užtikrins ilgai išliekantį intensyvų lubrikavimą ir slydimo pojūtį.

Produktai dermatologiškai patikrinti
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

RINKINYS "JOYDIVISION EASYANAL STARTERSET": LUBRIKANTAS - 80 ML, ATPALAIDUOJANTIS PURŠKIKLIS - 30 ML, KNYGELĖ 
“EasyANAL StarterSet” -  sklandžiai analinių santykių pradžiai . 
Rinkinys sudarytas iš produktų, kurie pasitarnaus lengviems pirmiems analinių meilės žaidimų bandymams: 
“EasyANAL Relax Spray”  - diskretiškas  purškiklis atpalaiduoja jautrią ir įsitempusią analinę sritį, leisdamas pasyviam partneriui atsipalaiduoti, o aktyviam - lengvai ir švelniai įsiskverbti.  Šilkiniu švelniu slydimu ir ilgalaikiu atpalaiduojamuoju poveikiu pasižymintis purškiklis sukuria idealias sąlygas aistringam ir maloniam analiniam aktui. 
"EasyANAL"  -  šilkinio švelnumo vandens pagrindo lubrikantas  buvo specialiai sukurtas tam, kad galėtumėte lengvai pasiekti analinio sekso malonumus. Dėka  unikalios ilgai išliekančios tekstūros, intensyvaus lubrikavimo ir slydimo pojūčio , galėsite pajusti tyrą malonumą ir aistrą be jokių sunkumų. 
“Anal Adventure” -  vaizdinga knygelė  su patarimais apie analinius meilės nuotykius. 
Produktai yra dermatologiškai patikrinti. 
  
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
RINKINYS "JOYDIVISION EASYANAL STARTERSET": LUBRIKANTAS - 80 ML, ATPALAIDUOJANTIS PURŠKIKLIS - 30 ML, KNYGELĖ

“EasyANAL StarterSet” - sklandžiai analinių santykių pradžiai.

Rinkinys sudarytas iš produktų, kurie pasitarnaus lengviems pirmiems analinių meilės žaidimų bandymams:
  • “EasyANAL Relax Spray” - diskretiškas purškiklis atpalaiduoja jautrią ir įsitempusią analinę sritį, leisdamas pasyviam partneriui atsipalaiduoti, o aktyviam - lengvai ir švelniai įsiskverbti. Šilkiniu švelniu slydimu ir ilgalaikiu atpalaiduojamuoju poveikiu pasižymintis purškiklis sukuria idealias sąlygas aistringam ir maloniam analiniam aktui.
  • "EasyANAL"šilkinio švelnumo vandens pagrindo lubrikantas buvo specialiai sukurtas tam, kad galėtumėte lengvai pasiekti analinio sekso malonumus. Dėka unikalios ilgai išliekančios tekstūros, intensyvaus lubrikavimo ir slydimo pojūčio, galėsite pajusti tyrą malonumą ir aistrą be jokių sunkumų.
  • “Anal Adventure” - vaizdinga knygelė su patarimais apie analinius meilės nuotykius.

Produktai yra dermatologiškai patikrinti.
 
APIE RINKINĮ 
Pakuotės matmenys: 14,50 x 3,70 x 8 cm 
Pakuotės svoris: 170 g 
Produkto svoris: 160 g 
Sudėtis: vanduo, augalinis glicerinas, dimetikonas, natrio laktatas, betainas, hidroksietilceliuliozė, imidazolidinilo karbamidas, natrio metilparabenas + Propilenglikolis, alkoholio denatas, Laureth-9, Aqua, Panax ženšenio šaknų ekstraktas, Bambusa Vulgaris ūglių ekstraktas, kvepalai, mentilo laktatas, Mentha Haplocalyx Ex.
APIE RINKINĮ
  • Pakuotės matmenys: 14,50 x 3,70 x 8 cm
  • Pakuotės svoris: 170 g
  • Produkto svoris: 160 g
  • Sudėtis: vanduo, augalinis glicerinas, dimetikonas, natrio laktatas, betainas, hidroksietilceliuliozė, imidazolidinilo karbamidas, natrio metilparabenas + Propilenglikolis, alkoholio denatas, Laureth-9, Aqua, Panax ženšenio šaknų ekstraktas, Bambusa Vulgaris ūglių ekstraktas, kvepalai, mentilo laktatas, Mentha Haplocalyx Ex.

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt