Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo lubrikantas mažinantis jautrumą "XR Brands Relax Desensitizing" - 118 ml (galima rinktis talpą)

Kaina
34.55 €

“XR Brands Relax Desensitizing” - leiskite savo kūnui sutelkti dėmesį į malonumus.

Šis lubrikantas pasižymi unikalia vandens pagrindo formule, mažinančia nepageidaujamą išangės srities jautrumą, diskomfortą ir suteikiančia ilgalaikę lubrikaciją, kuri leidžia susitelkti tik į malonius jaudinančius potyrius

Itin patogus antgalis produkto aplikavimui.

DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS MAŽINANTIS JAUTRUMĄ "XR BRANDS RELAX DESENSITIZING" - 118 ML  
Vandens pagrindo  lubrikantas “XR Brands Relax Desensitizing” sukurtas tam, kad leistų Jums atsipalaiduoti ir mėgautis analiniais pojūčiais. 
Šis  šilkinio švelnumo produktas unikalus - jis mažina išangės srities jautrumą , suteikia lengvą nutirpdymo efektą ir neleidžia atsirasti nepageidaujamai trinčiai, kad tyrinėjant analinius meilės žaidimus jaustumėtės užtikrintai bei laisvai. Taip pat  lubrikantas pasirūpina reikalingu drėkinimu , kuris labai svarbus sklandiems analiniams potyriams.  
Produktas yra itin patogioje pakuotėje su smailu antgaliu-aplikatoriumi.  Jis leidžia aplikuoti lubrikantą sunkiai pasiekiamose vietose ir išvengti netvarkos. 
Nelipnus ir lengvai valomas.  
Suderinamas su sekso žaislais. 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS MAŽINANTIS JAUTRUMĄ "XR BRANDS RELAX DESENSITIZING" - 118 ML

Vandens pagrindo lubrikantas “XR Brands Relax Desensitizing” sukurtas tam, kad leistų Jums atsipalaiduoti ir mėgautis analiniais pojūčiais.

Šis šilkinio švelnumo produktas unikalus - jis mažina išangės srities jautrumą, suteikia lengvą nutirpdymo efektą ir neleidžia atsirasti nepageidaujamai trinčiai, kad tyrinėjant analinius meilės žaidimus jaustumėtės užtikrintai bei laisvai. Taip pat lubrikantas pasirūpina reikalingu drėkinimu, kuris labai svarbus sklandiems analiniams potyriams. 

Produktas yra itin patogioje pakuotėje su smailu antgaliu-aplikatoriumi. Jis leidžia aplikuoti lubrikantą sunkiai pasiekiamose vietose ir išvengti netvarkos.

Nelipnus ir lengvai valomas. 

Suderinamas su sekso žaislais.
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
APIE LUBRIKANTĄ  
Pakuotės matmenys: 17,30 x 3,80 x 3,80 cm 
Pakuotės svoris: 113 g 
Produkto tūris: 118 ml 
Medžiagos: Lidokainas.
APIE LUBRIKANTĄ
  • Pakuotės matmenys: 17,30 x 3,80 x 3,80 cm
  • Pakuotės svoris: 113 g
  • Produkto tūris: 118 ml
  • Medžiagos: Lidokainas.

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt