Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Veganiškas vandens pagrindo lubrikantas "Joydivision BIO Superglide Anal" - 80 ml

Kaina
16.05 €

Pajusk gryniausias analinio malonumo akimirkas su “BIOglide Anal”.

Aukščiausius standartus atitinkantis vandens pagrindo lubrikantas suteiks šilkinį drėkinimą ir leis Jūsų meilės gyvenimui sužydėti. 100% natūralus produktas savo sudėtyje neturi sintetinių konservantų, dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, tad yra itin draugiškas jautriai odai.

Dermatologiškai patikrintas ir 100% veganiškas.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VEGANIŠKAS VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "JOYDIVISION BIO SUPERGLIDE ANAL" - 80 ML  
Pajuskite natūralumo galią su  vandens pagrindo  lubrikantu “BIOglide Anal”. 
Aukščiausios kokybės ekologiškas lubrikantas patvirtintas BDiH  - tai užtikrina, jog gaminys atitinka aukštus BIO rinkos reikalavimus. Natūralumu alsuojantis lubrikantas suteiks Jums visapusiškai malonią ir sklandžią sueitį užtikrindamas  švelnią, maksimalią bei ilgalaikę lubrikaciją .  
Šis bespalvis ir bekvapis produktas savo  sudėtyje neturi konservantų, dažiklių, aliejų bei kvapiųjų medžiagų . Tai  dermatologiškai patikrintas, 100% natūralus ir veganiškas  produktas su optimizuotu pH, tad  idealiai tiks jautrios odos savininkams .  
Jis tirpus vandenyje ir neriebus. 
Skirtas analiniam naudojimui, bet tinkamas ir vaginaliniams bei oraliniams nuotykiams. Suderinams su latekso prezervatyvais ir meilės žaisliukais (įskaitant silikoninius). 
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
VEGANIŠKAS VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "JOYDIVISION BIO SUPERGLIDE ANAL" - 80 ML

Pajuskite natūralumo galią su vandens pagrindo lubrikantu “BIOglide Anal”.

Aukščiausios kokybės ekologiškas lubrikantas patvirtintas BDiH - tai užtikrina, jog gaminys atitinka aukštus BIO rinkos reikalavimus. Natūralumu alsuojantis lubrikantas suteiks Jums visapusiškai malonią ir sklandžią sueitį užtikrindamas švelnią, maksimalią bei ilgalaikę lubrikaciją

Šis bespalvis ir bekvapis produktas savo sudėtyje neturi konservantų, dažiklių, aliejų bei kvapiųjų medžiagų. Tai dermatologiškai patikrintas, 100% natūralus ir veganiškas produktas su optimizuotu pH, tad idealiai tiks jautrios odos savininkams

Jis tirpus vandenyje ir neriebus.

Skirtas analiniam naudojimui, bet tinkamas ir vaginaliniams bei oraliniams nuotykiams. Suderinams su latekso prezervatyvais ir meilės žaisliukais (įskaitant silikoninius).
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
APIE LUBRIKANTĄ  
Pakuotės matmenys: 12,70 x 3,80 x 6,10 cm 
Pakuotės svoris: 110 g 
Gaminio matmenys: 12,7 x 3,8 x 6,1 cm 
Produkto svoris: 110 g 
Produkto tūris: 80 ml 
Sudėtis: Augalinis glicerinas, vanduo, natrio laktatas, ksantano derva, levulino rūgštis, natrio levulinatas, pieno rūgštis
APIE LUBRIKANTĄ
  • Pakuotės matmenys: 12,70 x 3,80 x 6,10 cm
  • Pakuotės svoris: 110 g
  • Gaminio matmenys: 12,7 x 3,8 x 6,1 cm
  • Produkto svoris: 110 g
  • Produkto tūris: 80 ml
  • Sudėtis: Augalinis glicerinas, vanduo, natrio laktatas, ksantano derva, levulino rūgštis, natrio levulinatas, pieno rūgštis

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt