Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Braškių skonio vandens pagrindo lubrikantas "Joydivision BIOglide Strawberry" - 80 ml

Kaina
16.05 €
Viliojantis “BIOglide Strawberry” pakvies Jus į skanų nuotykį!

Aukščiausius standartus atitinkantis 100% natūralus lubrikantas sukurtas švelniai, skaniai ir drėgnai patirčiai. Natūralaus braškių aromato ir skonio lubrikanto formulė užtikrins šilkinį drėkinimą ir leis Jūsų seksualiniam gyvenimui sužydėti.

Dermatologiškai patikrintas ir 100% veganiškas produktas.

 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

BRAŠKIŲ SKONIO VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "JOYDIVISION BIO GLIDE STRAWBERRY" - 80 ML  
“BIOglide Strawberry” – natūralaus  braškių aromato  ir  skonio  lubrikantas. 
Lubrikantas patiks kiekvienam, kuris vertina natūralumą.  Aukščiausios kokybės  sudėtyje, kurią sudaro  sertifikuoti natūralūs ingredientai , nėra sintetinių medžiagų, konservantų, cukraus ir aliejaus. Optimizuotas pH ir  ilgalaikis šilkinis drėkinimas  leis mėgautis sklandžia, malonia patirtimi, o gamtai identiškas braškinis aromatas neleis atsispirti naujiems potyriams. 
“BIOglide” lubrikantas atitinka aukštus BIO rinkos reikalavimus ir yra  patvirtintas BDiH  natūralaus produkto standartu. 
Dermatologiškai patikrintas  lubrikantas tinkamas vaginalinei, analinei ir oralinei sueičiai, taip pat galima naudoti su latekso prezervatyvais bei sekso žaislais (įskaitant silikoninius). 
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
BRAŠKIŲ SKONIO VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "JOYDIVISION BIO GLIDE STRAWBERRY" - 80 ML

“BIOglide Strawberry” – natūralaus braškių aromato ir skonio lubrikantas.

Lubrikantas patiks kiekvienam, kuris vertina natūralumą. Aukščiausios kokybės sudėtyje, kurią sudaro sertifikuoti natūralūs ingredientai, nėra sintetinių medžiagų, konservantų, cukraus ir aliejaus. Optimizuotas pH ir ilgalaikis šilkinis drėkinimas leis mėgautis sklandžia, malonia patirtimi, o gamtai identiškas braškinis aromatas neleis atsispirti naujiems potyriams.

“BIOglide” lubrikantas atitinka aukštus BIO rinkos reikalavimus ir yra patvirtintas BDiH natūralaus produkto standartu.

Dermatologiškai patikrintas lubrikantas tinkamas vaginalinei, analinei ir oralinei sueičiai, taip pat galima naudoti su latekso prezervatyvais bei sekso žaislais (įskaitant silikoninius).
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
APIE PRODUKTĄ 
Pakuotės matmenys: 12,70 x 3,80 x 6,10 cm 
Pakuotės svoris: 100 g 
Gaminio matmenys: 12,7 x 3,8 x 6,1 cm 
Produkto svoris: 110 g 
Produkto tūris: 80 ml 
Sudėtis: Augalinis glicerinas, vanduo, natrio laktatas, ksantano derva, levulino rūgštis, natrio levulinatas, aromatas, pieno rūgštis
APIE PRODUKTĄ
  • Pakuotės matmenys: 12,70 x 3,80 x 6,10 cm
  • Pakuotės svoris: 100 g
  • Gaminio matmenys: 12,7 x 3,8 x 6,1 cm
  • Produkto svoris: 110 g
  • Produkto tūris: 80 ml
  • Sudėtis: Augalinis glicerinas, vanduo, natrio laktatas, ksantano derva, levulino rūgštis, natrio levulinatas, aromatas, pieno rūgštis

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt