Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Kramtomosios gumos skonio vandens pagrindo lubrikantas "NUEI INLUBE Bubblegum" - 100 ml

Kaina
11.35 €

INLUBE aromatiniai geliai - lubrikantai, skirti suteikti papildomą tepimą intymių susitikimų metu. Vandens pagrindo gelis - lubrikantas su skaniais aromatais, kurie skatina vaizduotę ir stiprina pojūčius. INLUBE Natural Feel sudėtyje yra alavijo, kuris nuramins ir atgaivins jūsų odą dėl savo natūralių regeneruojančių savybių. Lubrikantai yra suderinami su latekso prezervatyvais ir sekso žaislais, pagamintais iš visų medžiagų, įskaitant silikoninius sekso žaislus. Be to, jais skanu mėgautis oralinio sekso metu. 

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

KRAMTOMOSIOS GUMOS SKONIO VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "NUEI INLUBE BUBBLEGUM" - 100 ML 
Atsipalaiduok ir mėgaukis intymumu su  vandens pagrindo  geliu - lubrikantu “Nuei Inlube”. 
  
Šis lubrikantas  ypatingas  dėl dviejų dalykų -  alavijo  ir  natūralių aromatų . Alavijas nuo seno žinomas dėl savo regeneruojančių savybių. Unikali lubrikanto formulė prisotinta alaviju užtikrina efektyvų  odos puoselėjimą  ir  itin ilgai išliekantį lubrikavimą , kuris meilės žaidimus pavers nepamirštamais. Tuo tarpu natūralūs aromatai ne tik lepins Jūsų uoslę, bet ir paskatins paįvairinti naktinius nuotykius oralinėmis patirtimis. 
  
Ispanijoje sukurti “Nuei” produktai yra pagaminti iš  natūralių ingredientų , be parabenų, be glitimo ar cukrų. Jie buvo sukurti  be jokio žiauraus elgesio su gyvūnais  ir yra  100% veganiški . 
“Nuei Inlube” idealiai tiks oraliniam ir vaginaliniam seksui. Jis suderinamas su latekso prezervatyvais ir visais sekso žaislais.   
  
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
KRAMTOMOSIOS GUMOS SKONIO VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "NUEI INLUBE BUBBLEGUM" - 100 ML

Atsipalaiduok ir mėgaukis intymumu su vandens pagrindo geliu - lubrikantu “Nuei Inlube”.
 
Šis lubrikantas ypatingas dėl dviejų dalykų - alavijo ir natūralių aromatų. Alavijas nuo seno žinomas dėl savo regeneruojančių savybių. Unikali lubrikanto formulė prisotinta alaviju užtikrina efektyvų odos puoselėjimą ir itin ilgai išliekantį lubrikavimą, kuris meilės žaidimus pavers nepamirštamais. Tuo tarpu natūralūs aromatai ne tik lepins Jūsų uoslę, bet ir paskatins paįvairinti naktinius nuotykius oralinėmis patirtimis.
 
Ispanijoje sukurti “Nuei” produktai yra pagaminti iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ar cukrų. Jie buvo sukurti be jokio žiauraus elgesio su gyvūnais ir yra 100% veganiški.

“Nuei Inlube” idealiai tiks oraliniam ir vaginaliniam seksui. Jis suderinamas su latekso prezervatyvais ir visais sekso žaislais.  
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
APIE LUBRIKANTĄ 
Pakuotės matmenys: 5,40 x 3,40 x 16,70 cm 
Pakuotės svoris: 116 g 
Produkto tūris: 100 ml 
Sudėtis: Aqua (vanduo), glicerinas, hidroksietilceliuliozė, aromatas, alavijo barbadensio ekstraktas, natrio benzoatas, kalio sorbatas, natrio citratas, citrinų rūgštis, natrio sacharinas, dinatrio EDTA.
APIE LUBRIKANTĄ
  • Pakuotės matmenys: 5,40 x 3,40 x 16,70 cm
  • Pakuotės svoris: 116 g
  • Produkto tūris: 100 ml
  • Sudėtis: Aqua (vanduo), glicerinas, hidroksietilceliuliozė, aromatas, alavijo barbadensio ekstraktas, natrio benzoatas, kalio sorbatas, natrio citratas, citrinų rūgštis, natrio sacharinas, dinatrio EDTA.

Apie prekinį ženklą

Erotinės kosmetikos profesionalų sukurta „NUEI Cosmetics of the Night“ turi platų vaizduotę skatinančių produktį  asortimentą. Produktai sukurti su subtiliais aromatais ir tekstūromis, kurie stimuliuoja, rūpinasi  oda ir suteikia energijos, sukuria aplinką, kuri sustiprina mėgavimąsi seksualumu. Visi NUEI produktai yra sukurti Ispanijoje, iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ir be cukraus. Jie buvo sukurti be jokio žiauraus elgesio su gyvūnais ir yra 100% veganiški. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt