Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Riboto leidimo silikono pagrindo lubrikantas "Pjur Original Rainbow Edition" - 100 ml

Kaina
17.55 €

Palaikykite meilę, toleranciją ir įvairovę su “Love is Love” kampanijos lubrikantu “Pjur Original Rainbow Edition”. “Pjur” kviečia būti laisvais, mylėti ką nori ir kaip nori. 

Šis lubrikantas yra idealus nerūpestingo seksualinio gyvenimo palydovas tinkantis erotiniams masažams, vaginaliniams ir analiniams santykiams bei masturbacijai. Dėka kruopščiai sukurtos formulės, į kurią įeina silikono molekulės, lubrikantas lieka ant odos paviršiaus ir neįsigeria, o tam, kad užtikrintų ilgai išliekantį lubrikavimą ir malonius pojūčius užtenka vos kelių lašų

“Men's Fitness USA” išrinko “Pjur Original” Nr. 1 gaminiu ir geriausiu lubrikantu.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

RIBOTO LEIDIMO SILIKONO PAGRINDO LUBRIKANTAS "PJUR ORIGINAL RAINBOW EDITION" - 100 ML  
Akį traukiančia ryškia vaivorykšte padabintas “Pjur Original Rainbow Edition” tai riboto leidimo lubrikantas siunčiantis žinutę pasauliui -  meilė yra meilė ir visi gali mylėti ką nori ir kaip nori . “Love is Love” kampanija siekiama pabrėžti, kad visavertis seksualinis gyvenimas skirtingiems žmonėms reiškia skirtingus dalykus -  ir tai reikia švęsti .  
Aukščiausios kokybės silikono pagrindo  lubrikantas “Pjur Original Rainbow Edition”  pateisins kiekvieno malonumų mėgėjo lūkesčius  nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, išvaizdos, santykių statuso ar pomėgių. Jis  pasižymi universalumu  - tiks erotiniams masažams, vaginaliniams ir analiniams santykiams, masturbacijai bei naudojimui su latekso prezervatyvais. 
Produktas  neįsigeria į odą  ir vos keliais lašais užtikrina itin veiksmingą bei  ilgai išliekantį lubrikavimo poveikį  nepalikdamas lipnumo jausmo ant odos. Unikali lubrikanto sudėtis, į kurią neįeina konservantai, leidžia sueities metu jaustis  komfortabiliai  ir mėgautis  maksimaliu slydimo efektu . 
“Men's Fitness USA” išrinko “Pjur Original”  Nr. 1 gaminiu ir geriausiu lubrikantu . 
Plačiau apie kampaniją galite paskaityti  ČIA . 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
RIBOTO LEIDIMO SILIKONO PAGRINDO LUBRIKANTAS "PJUR ORIGINAL RAINBOW EDITION" - 100 ML

Akį traukiančia ryškia vaivorykšte padabintas “Pjur Original Rainbow Edition” tai riboto leidimo lubrikantas siunčiantis žinutę pasauliui - meilė yra meilė ir visi gali mylėti ką nori ir kaip nori. “Love is Love” kampanija siekiama pabrėžti, kad visavertis seksualinis gyvenimas skirtingiems žmonėms reiškia skirtingus dalykus - ir tai reikia švęsti

Aukščiausios kokybės silikono pagrindo lubrikantas “Pjur Original Rainbow Edition” pateisins kiekvieno malonumų mėgėjo lūkesčius nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, išvaizdos, santykių statuso ar pomėgių. Jis pasižymi universalumu - tiks erotiniams masažams, vaginaliniams ir analiniams santykiams, masturbacijai bei naudojimui su latekso prezervatyvais.

Produktas neįsigeria į odą ir vos keliais lašais užtikrina itin veiksmingą bei ilgai išliekantį lubrikavimo poveikį nepalikdamas lipnumo jausmo ant odos. Unikali lubrikanto sudėtis, į kurią neįeina konservantai, leidžia sueities metu jaustis komfortabiliai ir mėgautis maksimaliu slydimo efektu.

“Men's Fitness USA” išrinko “Pjur Original” Nr. 1 gaminiu ir geriausiu lubrikantu.

Plačiau apie kampaniją galite paskaityti ČIA.

Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
APIE LUBRIKANTĄ  
Pakuotės matmenys: 14,30 x 3,70 x 3,70 cm 
Pakuotės svoris: 121 g 
Produkto tūris: 100 ml 
Sudedamosios dalys: Ciklopentasiloksanas, dimetikonas, dimetikonolis.
APIE LUBRIKANTĄ
  • Pakuotės matmenys: 14,30 x 3,70 x 3,70 cm
  • Pakuotės svoris: 121 g
  • Produkto tūris: 100 ml
  • Sudedamosios dalys: Ciklopentasiloksanas, dimetikonas, dimetikonolis.

Apie prekinį ženklą

Pjur pradėjo gaminti lubrikantus Vokietijoje 1995 m., o jos būstinė yra Liuksemburge. Pjur kompanija išlaikė savo gamyklas Vokietijoje ir greitai išsiplėtė į kitas šalis bei pasiekė aukštą prekės ženklo žinomumo laipsnį. Pjur turi daugiau nei 60 produktų - nuo silikoninių ir vandens pagrindo asmeninių lubrikantų iki intymios higienos produktų ir nišinių gaminių, skirtų ypatingoms reikmėms. Pjur gaminiai yra šiuolaikinio gyvenimo būdo simbolis sveikai gyvenantiems vartotojams, norintiems linksmybių ir saugumo. Milijonai klientų visame pasaulyje pasitiki Pjur produktų patikimumu ir saugumu. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt