Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Dvigubas vibratorius "Elegance" – Juodas (galima rinktis spalvą)

Vertė
Kaina
31.88 € 49.05 €

Patirkite karališką prabangą su šia išskirtinių vibratorių linija.
 

Medicininio silikono korpusas yra šilkinio švelnumo, o vibruojančios ausytės ir raminanti pagalvėlė suteikia neprilygstamą pojūtį. Naujos kartos F-1 varikliuko konstrukcija yra visiškai nepakartojama, todėl galingos vibracijos tolygiai sklinda per visą žaislą. Norėdami patirti išties karališką patirtį, nesitenkinkite kasdienybe - rinkitės šį nepaprastą vibratorių.
 

Vibracijos yra ypač intensyvios ir suteikia papildomų pojūčių toms artimoms akimirkoms, kai vertinamas intymumas.
 

Spalva: Juoda
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Dvigubas vibratorius "Elegance" – Juodas  
Jauskitės kaip karalienė su "Elegance" įkraunamu silikoniniu vibratoriumi. 
  
Šis prabangus vibratorius apvilktas minkštu medicininiu silikonu suteikia jums šilkinį ir švelnų pojūtį.  Jo pritaikomas dizainas turi vibruojančias ausyte ir masažinę pagalvėlę atpalaiduojančiam masažui.  Magnetinis  F-1 varikliukas  sukuria fantastiškas vibracijas, kurios vienodai pasiskirsto visame žaislo paviršiuje. Galite reguliuoti savo patirtį, kad pasiektumėte optimalų intensyvumą, naudodami  10 greičio režimų ir net 10 000 apsisukimų per minutę.   
  
Pratęskite malonumą žaisdami po vandeniu, nes šis  vibratorius yra atsparus vandeniui  ir pagamintas taip, kad atlaikytų vandens žaidimus vonioje, duše, karšto vandens vonioje ar baseine. Jame yra  USB įkraunama  magnetinė ličio jonų baterija, kurią visiškai įkrovus  galima žaisti be sustojimo net 60 minučių.  Tiesiog prijunkite jį prie elektros tinklo, įkraukite ir žaiskite. 
  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Dvigubo vibratoriaus naudojimo būdai:  
Kai kurios moterys naudoja dvipusius vibratorius seksui su antrąja moterimi. Dildo dvigubas galas leidžia vienu metu prasiskverbti į dvi makštis.  
Nuo makšties iki išangės. Dauguma dvigubo įsiskverbimo dildo yra skirti tuo pačiu metu stimuliuoti išangės ir makšties erogenines zonas, tačiau pailgintų dvigubų vibratorių atveju du partneriai gali naudoti tą patį žaisliuką vienu metu.   
Išangė į išangę. Dauguma dvipusių dildo gali būti naudojami abiejų partnerių analiniam įsiskverbimui.  
Imituojamą oralinį seksą taip pat galima atlikti su dvipusiu vibratoriumi.  
  Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Dvigubas vibratorius "Elegance" – Juodas

Jauskitės kaip karalienė su "Elegance" įkraunamu silikoniniu vibratoriumi.
 
Šis prabangus vibratorius apvilktas minkštu medicininiu silikonu suteikia jums šilkinį ir švelnų pojūtį. Jo pritaikomas dizainas turi vibruojančias ausyte ir masažinę pagalvėlę atpalaiduojančiam masažui. Magnetinis F-1 varikliukas sukuria fantastiškas vibracijas, kurios vienodai pasiskirsto visame žaislo paviršiuje. Galite reguliuoti savo patirtį, kad pasiektumėte optimalų intensyvumą, naudodami 10 greičio režimų ir net 10 000 apsisukimų per minutę.
 
Pratęskite malonumą žaisdami po vandeniu, nes šis vibratorius yra atsparus vandeniui ir pagamintas taip, kad atlaikytų vandens žaidimus vonioje, duše, karšto vandens vonioje ar baseine. Jame yra USB įkraunama magnetinė ličio jonų baterija, kurią visiškai įkrovus galima žaisti be sustojimo net 60 minučių. Tiesiog prijunkite jį prie elektros tinklo, įkraukite ir žaiskite.
 
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Dvigubo vibratoriaus naudojimo būdai: 
  • Kai kurios moterys naudoja dvipusius vibratorius seksui su antrąja moterimi. Dildo dvigubas galas leidžia vienu metu prasiskverbti į dvi makštis. 
  • Nuo makšties iki išangės. Dauguma dvigubo įsiskverbimo dildo yra skirti tuo pačiu metu stimuliuoti išangės ir makšties erogenines zonas, tačiau pailgintų dvigubų vibratorių atveju du partneriai gali naudoti tą patį žaisliuką vienu metu.  
  • Išangė į išangę. Dauguma dvipusių dildo gali būti naudojami abiejų partnerių analiniam įsiskverbimui. 
  • Imituojamą oralinį seksą taip pat galima atlikti su dvipusiu vibratoriumi. 
 Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Gaminio matmenys: 10 x 3,4 cm 
Gaminio skersmuo: 2,4 cm 
Variklių kiekis: 1 
Sukimosi vibracijos antgalis: 10000 RPM 
Greičio režimai: 10 
Kelių greičių: Taip 
Triukšmo lygis: 45 dB 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min 
Atsparus vandeniui: Taip 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Silikonas
Apie vibratorių:
  • Gaminio matmenys: 10 x 3,4 cm
  • Gaminio skersmuo: 2,4 cm
  • Variklių kiekis: 1
  • Sukimosi vibracijos antgalis: 10000 RPM
  • Greičio režimai: 10
  • Kelių greičių: Taip
  • Triukšmo lygis: 45 dB
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt