Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Įkraunamas trigubas vibratorius su pulteliu "Kata" - violetinis

Kaina
106.75 €
Išpildykite kiekvieną savo troškimą su “Kata”!

Tai unikalus vibratorius su trimis naujos kartos “F1” varikliukais, kurie suteikia po 10 skirtingų  režimų nepamirštamai visų jautrių taškų stimuliacijai - G taško, klitorio ir analinės angos. Kiekvienas varikliukas gali būti valdomi nepriklausomai vienas nuo kito, tad šį trigubą vibratorių galėsite sukonfigūruoti net 1000 skirtingų režimų derinių.

Jis padengtas šilkiniu silikonu, yra itin tylus bei atsparus vandeniui.
Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ĮKRAUNAMAS TRIGUBAS VIBRATORIUS SU PULTELIU "KATA" - VIOLETINIS 
“Kata” - ypatingas  trigubas šilkiniu mediciniu silikonu dengtas vibratorius , kuris išpildys visus Jūsų troškimus!  
Vibratoriaus unikalumas slypi jo formoje ir pažangioje technologijoje. Taktiško dizaino ir išskirtinių linkių prietaise  įmontuoti trys naujos kartos “F1” varikliukai.  Kiekvienas iš jų  turi po 10 skirtingų funkcijų , skirtų stimuliuoti jautriausius kūno taškus:
Slėgio bangų variklis atsakingas už  G taško  stimuliaciją. 
Vibracinis variklis masažuoja  klitorį . 
Naujos kartos variklis garantuoja malonumus  analinėje srityje . 
Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu  galėsite patogiai ir lengvai keisti nustatymus ir sukonfigūruoti net 1000 skirtingų funkcijų derinių . Taip pat vibratorius  turi kulminacijos mygtuką  - artėjant kulminacijai, paspauskite jį ir varikliai įsijungs visu pajėgumu, suteikdami dar malonesnį orgazmą. 
Norėdami paįvairinti patirtį , galite perleisti pultelį partneriui ir leisti jam suteikti malonumus Jūsų visoms erogeninėms zonoms, galite perkelti žaidimus į drėgną aplinką ( vibratorius atsparus vandeniui ) arba naudoti vibratorių viešumoje - jis  itin tylus , tad linksmybės išliks privačios. 
Pilnai įkrovus  galėsite mėgautis stimuliacija 40 minučių.  
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 

ĮKRAUNAMAS TRIGUBAS VIBRATORIUS SU PULTELIU "KATA" - VIOLETINIS


“Kata” - ypatingas trigubas šilkiniu mediciniu silikonu dengtas vibratorius, kuris išpildys visus Jūsų troškimus! 

Vibratoriaus unikalumas slypi jo formoje ir pažangioje technologijoje. Taktiško dizaino ir išskirtinių linkių prietaise įmontuoti trys naujos kartos “F1” varikliukai. Kiekvienas iš jų turi po 10 skirtingų funkcijų, skirtų stimuliuoti jautriausius kūno taškus:
  1. Slėgio bangų variklis atsakingas už G taško stimuliaciją.
  2. Vibracinis variklis masažuoja klitorį.
  3. Naujos kartos variklis garantuoja malonumus analinėje srityje.

Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu galėsite patogiai ir lengvai keisti nustatymus ir sukonfigūruoti net 1000 skirtingų funkcijų derinių. Taip pat vibratorius turi kulminacijos mygtuką - artėjant kulminacijai, paspauskite jį ir varikliai įsijungs visu pajėgumu, suteikdami dar malonesnį orgazmą.

Norėdami paįvairinti patirtį, galite perleisti pultelį partneriui ir leisti jam suteikti malonumus Jūsų visoms erogeninėms zonoms, galite perkelti žaidimus į drėgną aplinką (vibratorius atsparus vandeniui) arba naudoti vibratorių viešumoje - jis itin tylus, tad linksmybės išliks privačios.

Pilnai įkrovus galėsite mėgautis stimuliacija 40 minučių.

Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
APIE VIBRATORIŲ 
Pakuotės matmenys: 12,90 x 7,90 x 20,20 cm 
Pakuotės svoris: 149 g 
Gaminio matmenys: 12 x 11,8 cm 
Produkto svoris: 149 g 
Gaminio skersmuo: 11,8 cm 
Įdedamas ilgis: 9,5 cm 
Variklių kiekis: 3 
Greičio režimai: 10 
Triukšmo lygis: 60 dB 
Įkraunamas: taip
APIE VIBRATORIŲ
  • Pakuotės matmenys: 12,90 x 7,90 x 20,20 cm
  • Pakuotės svoris: 149 g
  • Gaminio matmenys: 12 x 11,8 cm
  • Produkto svoris: 149 g
  • Gaminio skersmuo: 11,8 cm
  • Įdedamas ilgis: 9,5 cm
  • Variklių kiekis: 3
  • Greičio režimai: 10
  • Triukšmo lygis: 60 dB
  • Įkraunamas: taip

Apie prekinį ženklą

VIVE yra naujas prekės ženklas prabangių suaugusiųjų malonumo gaminių pasaulyje, sukurtas Shots vidaus studijoje. Visi žaislai pagaminti iš itin minkšto medicininio silikono, o gražūs ergonomiški dizainai su rožinės spalvos detalėmis suteikia šiam prekės ženklui papildomo žavesio. Iš viso yra trylika gaminių, kurie visi yra įkraunami per USB ir yra rožinės, violetinės ir juodos spalvų. Viena iš priežasčių, kodėl Shots VIVE vadina unikaliu prekės ženklu, yra tai, kad kiekvienas žaislas turi specifinę savybę. Pavyzdžiui, Cleo turi galimybę pasukti 180 laipsnių kampu ir sulenkti į „Z“ formą. Enoki yra masažuoklis su neįtikėtinai minkštomis pagalvėlėmis, suteikiančiomis patogią pulsaciją ir atpalaiduojančius modelius. Dauguma VIVE žaislų turi naują funkciją, vadinamą „kulminacine funkcija“, kuri suteiks nuostabų postūmį visa jėga. „Néa“ ir „Zeki“ turi unikalią savybę, todėl jie yra vienas inovatyviausių produktų, kuriuos iki šiol išleido „Shots“. Juos galima valdyti naudojant programėlę, kurią galima nemokamai atsisiųsti iš „Play“ parduotuvės arba „App Store“. Su šia programėle žaislas gali būti valdomas per Bluetooth ryšį, todėl vartotojai gali susikurti savo vibracijos modelį! Jie tiesiog nubrėžia bangų raštą linijinėje diagramoje, leidžiančią žaisti su 10 skirtingų vibracijų stiprumų per 5 sekundes. Dėl šių savybių VIVE yra vienas sudėtingiausių ir išskirtiniausių prekės ženklų.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt