Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Zalo

Išmanusis vibratorius "Ichigo Rabbit" – Baltas (galima rinktis spalvą)

Kaina
213.75 €

Dvigubas vibratorius ypatingai tylus, švelniai stimuliuoja jūsų klitorių ir G tašką. Jūsų meilės žaidimus pavers linksmais, pašėlusiais ir neįtikėtinai maloniais ne tik poroje, bet ir solo.
 

Kruopščiai apgalvotas vibratoriaus dizainas užtikrins, kad būtų galima patirti tokį malonumą, apie kurį nedrįsdavote pasvajoti. Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono, praturtintas galingais dvigubais varikliukais ir galimu valdymu mobiliąja programėle.
 

Dvigubas vibratorius turi unikaliai tekstūruotą paviršių kuris suteikia malonumą visam kūnui, leidžia giliai įsiskverbti ir tuo pačiu metu suteikia išorinę stimuliaciją. O 8 vibracijos režimais reguliuokite kaip jums norisi, atsparus vandeniui, tad malonumais galėsite mėgautis net duše ar karštoje vonioje.

Spalva: Balta
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Išmanusis vibratorius "Ichigo Rabbit" – Baltas  
Padvigubinkite aistrą su vibratoriumi Zalo „Ichigo Rabbit“, kuris yra su  integruotais dvigubais varikliukais, kad galėtumėte mėgautis vidiniu ir išoriniu maloniu orgazmo pojūčiu.  Inovatyvus  „Bluetooth“ ryšys leidžia susieti savo intymų žaisliuką su išmaniuoju telefonu per Zalo programėlę.  Pagamintas iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono, patvarios medžiagos ir  papuoštas nuostabios spalvos ilgalaikiu blizgesiu.  Pridėtas nuimamas unikalus auksu dengtas pakabukas.  
Šis vibratorius ne tik kupinas funkcionalumo, bet ir gana patogus. Kadangi jis įkraunamas per USB jungtį, niekada nereikės jaudintis, kad baigsis baterijos; tiesiog įjunkite jį ir galėsite veikti. Pratęskite malonumą žaisdami po vandeniu, nes šis  vibratorius yra atsparus vandeniui  ir pagamintas taip, kad atlaikytų vandens žaidimus vonioje, duše, karšto vandens vonioje ar baseine. Jame yra  USB įkraunama  magnetinė ličio jonų baterija, kurią visiškai įkrovus  galima žaisti be sustojimo 2 – 4 valandų.  Tiesiog prijunkite jį prie elektros tinklo, įkraukite ir žaiskite. 
  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Dvigubo vibratoriaus naudojimo būdai:  
Kai kurios moterys naudoja dvipusius vibratorius seksui su antrąja moterimi. Dildo dvigubas galas leidžia vienu metu prasiskverbti į dvi makštis.  
Nuo makšties iki išangės. Dauguma dvigubo įsiskverbimo dildo yra skirti tuo pačiu metu stimuliuoti išangės ir makšties erogenines zonas, tačiau pailgintų dvigubų vibratorių atveju du partneriai gali naudoti tą patį žaisliuką vienu metu.   
Išangė į išangę. Dauguma dvipusių dildo gali būti naudojami abiejų partnerių analiniam įsiskverbimui.  
Imituojamą oralinį seksą taip pat galima atlikti su dvipusiu vibratoriumi.  
  Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Išmanusis vibratorius "Ichigo Rabbit" – Baltas

Padvigubinkite aistrą su vibratoriumi Zalo „Ichigo Rabbit“, kuris yra su integruotais dvigubais varikliukais, kad galėtumėte mėgautis vidiniu ir išoriniu maloniu orgazmo pojūčiu. Inovatyvus „Bluetooth“ ryšys leidžia susieti savo intymų žaisliuką su išmaniuoju telefonu per Zalo programėlę. Pagamintas iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono, patvarios medžiagos ir  papuoštas nuostabios spalvos ilgalaikiu blizgesiu. Pridėtas nuimamas unikalus auksu dengtas pakabukas.

Šis vibratorius ne tik kupinas funkcionalumo, bet ir gana patogus. Kadangi jis įkraunamas per USB jungtį, niekada nereikės jaudintis, kad baigsis baterijos; tiesiog įjunkite jį ir galėsite veikti. Pratęskite malonumą žaisdami po vandeniu, nes šis vibratorius yra atsparus vandeniui ir pagamintas taip, kad atlaikytų vandens žaidimus vonioje, duše, karšto vandens vonioje ar baseine. Jame yra USB įkraunama magnetinė ličio jonų baterija, kurią visiškai įkrovus galima žaisti be sustojimo 2 – 4 valandų. Tiesiog prijunkite jį prie elektros tinklo, įkraukite ir žaiskite.
 
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Dvigubo vibratoriaus naudojimo būdai: 
  • Kai kurios moterys naudoja dvipusius vibratorius seksui su antrąja moterimi. Dildo dvigubas galas leidžia vienu metu prasiskverbti į dvi makštis. 
  • Nuo makšties iki išangės. Dauguma dvigubo įsiskverbimo dildo yra skirti tuo pačiu metu stimuliuoti išangės ir makšties erogenines zonas, tačiau pailgintų dvigubų vibratorių atveju du partneriai gali naudoti tą patį žaisliuką vienu metu.  
  • Išangė į išangę. Dauguma dvipusių dildo gali būti naudojami abiejų partnerių analiniam įsiskverbimui. 
  • Imituojamą oralinį seksą taip pat galima atlikti su dvipusiu vibratoriumi. 
 Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Gaminio skersmuo: 2,9 cm 
Įdedamas ilgis: 7,5 cm 
Variklių kiekis: 2 
Apsisukimai per minutę: 6900 RPM 
Greičio režimai: 8 
Triukšmo lygis: 40 dB 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min 
Atsparus purslams: Taip 
Medžiagos: silikonas
Apie vibratorių:
  • Gaminio skersmuo: 2,9 cm
  • Įdedamas ilgis: 7,5 cm
  • Variklių kiekis: 2
  • Apsisukimai per minutę: 6900 RPM
  • Greičio režimai: 8
  • Triukšmo lygis: 40 dB
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min
  • Atsparus purslams: Taip
  • Medžiagos: silikonas

Apie prekinį ženklą

Zalo puikiai išmano fizinius ir psichinius moterų poreikius ir sukuria emocingiausią ir dvasingiausią malonumą moterims. Zalo integruoja estetiką ir technologijas į gaminių seriją, kurios kokybė yra puiki, o išvaizda itin puošni. Zalo gaminiai padeda pagerinti fizinę ir psichinę harmoniją bei sveikatą. Zalo tikslas – pristatyti jums dar nematytas funkcijas į intymių produktų rinką, kad jūsų patirtis pakiltų į kitą lygį. Ši kompanija siūlo tokias funkcijas, kaip: išankstinis pašildymas, kad žaislas pasiektų idealią kūno temperatūrą prieš naudojimą ir Bluetooth ryšys, leidžiantis valdyti žaislą palietus išmaniojo telefono ekraną, taip pat tylūs dvigubi varikliai.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt