Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

G taško vibratorius "Gigi 2" – Tamsiai rožinis (galima rinktis spalvą)

Išparduota
Kaina
159.15 €

Dailus dizainas, švelnus, malonus, aukštos kokybės silikonas, egzotinė spalva - „GIGI 2 " turi būtent tai, ko trokšta kiekviena šiuolaikinė moteris.

Šis vibratorius yra itin galingas, tačiau tyliai veikiantis, tad gali būti Jūsų ištikimu palydovu bet kur ir bet kada. Tiesiog įkraukite ir nešiokitės rankinėje!

Atsparumas vandeniui ir 8 skirtingi vibracijos lygiai suteiks Jums neapsakomą palaimą vonioje arba duše po sunkios darbo dienos. Unikali konstrukcija padės atrasti jautriausias Jūsų kūno vietas ir pasiekti G-tašką. Pakelkite savo seksualinio gyvenimo kokybę!

Spalva: Tamsiai rožinė
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
Greitai turėsime
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

G taško vibratorius "Gigi 2" – Tamsiai rožinis  
Dailus dizainas, švelnus, malonus, aukštos kokybės silikonas, egzotinė spalva - „GIGI 2" turi būtent tai, ko trokšta kiekviena šiuolaikinė moteris. 
Šis vibratorius yra itin galingas, tačiau tyliai veikiantis, tad gali būti Jūsų ištikimu palydovu bet kur ir bet kada. Tiesiog įkraukite ir nešiokitės rankinėje!  Atsparumas vandeniui ir 8 skirtingi vibracijos lygiai  suteiks Jums neapsakomą palaimą vonioje arba duše po sunkios darbo dienos. Unikali konstrukcija padės atrasti jautriausias Jūsų kūno vietas ir pasiekti  G-tašką.  Pakelkite savo seksualinio gyvenimo kokybę! 
Pagamintas iš  100% medicininio tarsi šilkas švelnaus silikono,  tad rekomenduojame naudoti tik kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Po naudojimo priemonę nuplaukite šiltu vandeniu ir muilu arba nuvalykite specialiu sekso prekių valikliu. 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
G taško vibratorius "Gigi 2" – Tamsiai rožinis

Dailus dizainas, švelnus, malonus, aukštos kokybės silikonas, egzotinė spalva - „GIGI 2" turi būtent tai, ko trokšta kiekviena šiuolaikinė moteris.

Šis vibratorius yra itin galingas, tačiau tyliai veikiantis, tad gali būti Jūsų ištikimu palydovu bet kur ir bet kada. Tiesiog įkraukite ir nešiokitės rankinėje! Atsparumas vandeniui ir 8 skirtingi vibracijos lygiai suteiks Jums neapsakomą palaimą vonioje arba duše po sunkios darbo dienos. Unikali konstrukcija padės atrasti jautriausias Jūsų kūno vietas ir pasiekti G-tašką. Pakelkite savo seksualinio gyvenimo kokybę!

Pagamintas iš 100% medicininio tarsi šilkas švelnaus silikono, tad rekomenduojame naudoti tik kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Po naudojimo priemonę nuplaukite šiltu vandeniu ir muilu arba nuvalykite specialiu sekso prekių valikliu.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Tinkamas lubrikantas: Vandens pagrindo 
Savybės: Itin galingas, pritaikytas G-taško masažui, švelnaus paviršiaus, ergonomiško dizaino 
Vibracija: 8 režimai 
Maitinimas: USB 
Ilgis: 16,5 cm 
Skersmuo: 3,7 cm 
Spalva: Rožinė 
Medžiaga: Silikonas, ABS
Apie vibratorių:
  • Tinkamas lubrikantas: Vandens pagrindo
  • Savybės: Itin galingas, pritaikytas G-taško masažui, švelnaus paviršiaus, ergonomiško dizaino
  • Vibracija: 8 režimai
  • Maitinimas: USB
  • Ilgis: 16,5 cm
  • Skersmuo: 3,7 cm
  • Spalva: Rožinė
  • Medžiaga: Silikonas, ABS

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt