Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Shots

Auksinis prabangus klasikinis vibratorius „Exclusive Opis“

Kaina
1384.35 €
Palepinkite save šiuo auksiniu vibratoriumi, kuris nuneš jus į nepakartojamus pojūčius.

Įkvėptas naujų technologijų ir prabangos šis žaisliukas yra revoliucinis vibratorius, labai paprastas ir lengvai valdomas.

Jo galingas, bet tyliai dirbantis varikliukas užtikrina intensyvią vibraciją - orgazmas garantuotas. 
 
Vibratorius pasižymi net 10  skirtingų vibracijų, kurios sukelia begalinį malonumą.

Atsparus vandeniui ir purslams, taigi galėsite juo mėgautis vonioje, baseine ar pirtyje.
 
Spalva: Auksinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

AUKSINIS PRABANGUS KLASIKINIS VIBRATORIUS „EXCLUSIVE OPIS“  
Ypatingai prabangus vibratorius, kuris patenkins net išrankiausius naudotojus. 18K aukso, puikiai tiks kaip dovanai, nes yra supakuotas į stilingą dėžutę. 
  
Nustebinkite savo partnerį, įteikdami šią dovaną ir turėsite malonumų pilnas naktis.   
  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
AUKSINIS PRABANGUS KLASIKINIS VIBRATORIUS „EXCLUSIVE OPIS“

Ypatingai prabangus vibratorius, kuris patenkins net išrankiausius naudotojus. 18K aukso, puikiai tiks kaip dovanai, nes yra supakuotas į stilingą dėžutę.
 
Nustebinkite savo partnerį, įteikdami šią dovaną ir turėsite malonumų pilnas naktis.
 
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Pakuotės matmenys: 25,50 x 10,50 x 8 cm 
Pakuotės svoris: 1077 gr 
Gaminio matmenys: 20 x 4,4 x 4,4 cm 
Gaminio svoris: 412 gr 
Gaminio skersmuo: 4,4 cm 
Vidinis skersmuo: 3 cm 
Apsisukimai per minutę: 12000 aps/min. 
Greičio režimai: 10 
Triukšmo lygis: 57 dB 
Reikalingi akumuliatoriai: 2 
AA tipo baterijos 
Baterijos pridedamos: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: 18K auksas
Apie vibratorių:
  • Pakuotės matmenys: 25,50 x 10,50 x 8 cm
  • Pakuotės svoris: 1077 gr
  • Gaminio matmenys: 20 x 4,4 x 4,4 cm
  • Gaminio svoris: 412 gr
  • Gaminio skersmuo: 4,4 cm
  • Vidinis skersmuo: 3 cm
  • Apsisukimai per minutę: 12000 aps/min.
  • Greičio režimai: 10
  • Triukšmo lygis: 57 dB
  • Reikalingi akumuliatoriai: 2
  • AA tipo baterijos
  • Baterijos pridedamos: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: 18K auksas

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt