Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klasikinis vibratorius "Perfect Pleasure" – Kūno spalvos, 20 cm

Kaina
16.05 €
Norite pradėti žaisti analinius žaidimus ir renkatės naują meilužį? Vibratorius „Perfect Pleasure”, idealus pradedantiems.
 
Jo siauras galas leis maloniai pradėti analinius žaidimus ir lengvai įslysti į vidų. Dėka spalvos jis atrodo kaip tikras ir tai suteikia jaukumo.
 

Kartu naudodami lubrikantą – gelį, patirsite dar malonesnius pojūčius.
 
Pasitikėk juo ir jo galia ir tavo naktys taps malonios.
 
 
Spalva: Kūno
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klasikinis vibratorius "Perfect Pleasure" – Kūno spalvos, 20 cm  
Vibratorius skirtas  pradedantiems žaisti analinius žaidimus.  Jis yra idealus sprendimas nes yra subtilios formos ir be galo švelnus prisilietimams. Pagamintas is labai  malonaus liesti plastiko,  gražios „nude“ spalvos, atrodo kaip tikras, o siauras žaisliuko galiukas   leidžia lengvai jį idėti ir išimti.  
  
Norite greitesnio veiksmo, naudokite vibracijos režimus, išsirinkite mėgstamiausią, bet  n epamirškite eksperimentuoti.   
   
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Klasikinis vibratorius "Perfect Pleasure" – Kūno spalvos, 20 cm

Vibratorius skirtas pradedantiems žaisti analinius žaidimus. Jis yra idealus sprendimas nes yra subtilios formos ir be galo švelnus prisilietimams. Pagamintas is labai malonaus liesti plastiko, gražios „nude“ spalvos, atrodo kaip tikras, o siauras žaisliuko galiukas  leidžia lengvai jį idėti ir išimti.
 
Norite greitesnio veiksmo, naudokite vibracijos režimus, išsirinkite mėgstamiausią, bet nepamirškite eksperimentuoti.
  
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Subtilus analinis vibratorius moterims ir vyrams. 
Medžiagos: PVC 
Vibracija: Taip 
Visas ilgis: 20 cm 
Naudojamas ilgis: 17 cm 
Skersmuo: 3,5 cm 
Spalva: Kūno 
Maitinimas: 2 x AA baterijos (į komplektą neįeina) 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių:
  • Subtilus analinis vibratorius moterims ir vyrams.
  • Medžiagos: PVC
  • Vibracija: Taip
  • Visas ilgis: 20 cm
  • Naudojamas ilgis: 17 cm
  • Skersmuo: 3,5 cm
  • Spalva: Kūno
  • Maitinimas: 2 x AA baterijos (į komplektą neįeina)
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

„Seven Creations” – tai įmonė kurianti naują seksualinių nuotykių ir patirčių pasaulį.
Jeigu trokštate naujovių, naujų būdų stimuliuoti savo kūną, tuomet tai būtent tai ko ieškote. Visai nesvarbu koks Jūsų amžius, lytis, seksualinės patirtys, patinkančių produktų kompanijos asortimente ras visi.
 
Įmonė garantuoja, jog kad ir kokį produktą pasirinktumėte, jis nuves Jus į aukščiausio malonumo viršūnę.
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt