Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio stimuliatorius ,,Vive Minu Black''

Kaina
64.15 €
,,Minu'' – prabangus ir fenomenalus sekso žaislas moterų malonumo srityje. Ergonomiškas ir išskirtinis klitorio stimuliatorius turi unikalią formą ir yra neįtikėtinai jausmingas. Tiesiog atsigulkite, atsipalaiuokite, priglauskite ,,Minu'' prie makšties ir mėgaukitės šio mažo, bet galingo sekso žaislo sparnelių suteikiamais, protu nesuvokiamais pojūčiais. Kompaktiškas, elegantiškas, diskretiškas ir atsparus vandeniui.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitorio stimuliatorius ,,Vive Minu Black'' 
 
Stimuliatorius pagamintas iš aksominio švelnumo,  hipoalerginio medicininio silikono  ir yra malonus liesti. Priekyje esantis mažas smailėjantis galiukus jūsų klitorį išves iš proto. Valdymas itin lengvas ir patogus - vibracijos funkcijų reguliavimo mygtukus pasieksite vienu pirštu ir galėsi susikoncentruoti tik į tai, kas yra svarbiausia - save. Stimuliatorius yra  atsparus vandeniui  (IPX7), todėl malonumais galėsite mėgautis net duše ar vonioje.  
  
Kompaktiškas, elegantiškas ir diskretiškas stimuliatorius  dirba itin tyliai  - jo skleidžiamas garsas tesiekia vos 55 dB, o tai reiškias, kad galėsite jį naudoti visur, kur tik širdis geidžia. Taip pat šis stimuliatorius gali būti ir puikus  kelionių partneris , nes nesunkiai tilps jūsų rankinėje ar krepšyje.  
,,Minu'' - turi  ličio jonų bateriją  ir yra pilnai įkraunamas magnetiniu USB laidu. Įkrautas stimuliatorius be pertraukų gali veikti iki 75 min. Jokių baterijų ir vienas ilgas malonumas. Kas gali būti geriau, tiesa? 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 

Klitorio stimuliatorius ,,Vive Minu Black''

 
Stimuliatorius pagamintas iš aksominio švelnumo, hipoalerginio medicininio silikono ir yra malonus liesti. Priekyje esantis mažas smailėjantis galiukus jūsų klitorį išves iš proto. Valdymas itin lengvas ir patogus - vibracijos funkcijų reguliavimo mygtukus pasieksite vienu pirštu ir galėsi susikoncentruoti tik į tai, kas yra svarbiausia - save. Stimuliatorius yra atsparus vandeniui (IPX7), todėl malonumais galėsite mėgautis net duše ar vonioje. 
 
Kompaktiškas, elegantiškas ir diskretiškas stimuliatorius dirba itin tyliai - jo skleidžiamas garsas tesiekia vos 55 dB, o tai reiškias, kad galėsite jį naudoti visur, kur tik širdis geidžia. Taip pat šis stimuliatorius gali būti ir puikus kelionių partneris, nes nesunkiai tilps jūsų rankinėje ar krepšyje. 

,,Minu'' - turi ličio jonų bateriją ir yra pilnai įkraunamas magnetiniu USB laidu. Įkrautas stimuliatorius be pertraukų gali veikti iki 75 min. Jokių baterijų ir vienas ilgas malonumas. Kas gali būti geriau, tiesa?

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Apie klitorio stimuliatorių:  
 
Pagamintas iš hipoalerginio medicininio silikono. 
Atsparus vandeniui. 
Stimuliatoriaus matmenys: 10,5 x 5,5 x 3,2 cm. 
Svoris: 60 g 
Apsisukimų per minutę: 11000 RPM. 
10 vibracijos režimų. 
Įkraunamas USB laidu. 
Pilnai įkrautas veikia 75 min. 
Triukšmo lygis: 55 dB. 
Be ftalatų.
Apie klitorio stimuliatorių:
 
  • Pagamintas iš hipoalerginio medicininio silikono.
  • Atsparus vandeniui.
  • Stimuliatoriaus matmenys: 10,5 x 5,5 x 3,2 cm.
  • Svoris: 60 g
  • Apsisukimų per minutę: 11000 RPM.
  • 10 vibracijos režimų.
  • Įkraunamas USB laidu.
  • Pilnai įkrautas veikia 75 min.
  • Triukšmo lygis: 55 dB.
  • Be ftalatų.

Apie prekinį ženklą

VIVE yra naujas prekės ženklas prabangių suaugusiųjų malonumo gaminių pasaulyje, sukurtas Shots vidaus studijoje. Visi žaislai pagaminti iš itin minkšto medicininio silikono, o gražūs ergonomiški dizainai su rožinės spalvos detalėmis suteikia šiam prekės ženklui papildomo žavesio. Iš viso yra trylika gaminių, kurie visi yra įkraunami per USB ir yra rožinės, violetinės ir juodos spalvų. Viena iš priežasčių, kodėl Shots VIVE vadina unikaliu prekės ženklu, yra tai, kad kiekvienas žaislas turi specifinę savybę. Pavyzdžiui, Cleo turi galimybę pasukti 180 laipsnių kampu ir sulenkti į „Z“ formą. Enoki yra masažuoklis su neįtikėtinai minkštomis pagalvėlėmis, suteikiančiomis patogią pulsaciją ir atpalaiduojančius modelius. Dauguma VIVE žaislų turi naują funkciją, vadinamą „kulminacine funkcija“, kuri suteiks nuostabų postūmį visa jėga. „Néa“ ir „Zeki“ turi unikalią savybę, todėl jie yra vienas inovatyviausių produktų, kuriuos iki šiol išleido „Shots“. Juos galima valdyti naudojant programėlę, kurią galima nemokamai atsisiųsti iš „Play“ parduotuvės arba „App Store“. Su šia programėle žaislas gali būti valdomas per Bluetooth ryšį, todėl vartotojai gali susikurti savo vibracijos modelį! Jie tiesiog nubrėžia bangų raštą linijinėje diagramoje, leidžiančią žaisti su 10 skirtingų vibracijų stiprumų per 5 sekundes. Dėl šių savybių VIVE yra vienas sudėtingiausių ir išskirtiniausių prekės ženklų.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt