Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Mini vibratorius "10X Mega Silicone" – Juodas

Kaina
34.05 €
Mėgaukitės nesibaigiančiais orgazmais su vibratoriumi „10X Mega Silicone".
 

Kruopščiai apgalvotas vibratoriaus dizainas užtikrins, kad būtų galima patirti tokį malonumą, apie kurį nedrįsdavote pasvajoti. Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono ir kartu su galingu varikliuku šis žaisliukas jūsų nenuvils.
 

Vibratorius turi unikaliai tekstūruotą paviršių kuris suteikia malonumą visam kūnui, leidžia giliai įsiskverbti ir tuo pačiu metu suteikia išorinę stimuliaciją. O 10 vibracijos režimų reguliuokite kaip jums norisi, atsparus vandeniui, tad malonumais galėsite mėgautis net duše ar karštoje vonioje.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Mini vibratorius "10X Mega Silicone" – Juodas  
 
Itin galingos vibracijos kompaktiškas mini vibratorius - kulka. 
Galingas varikliukas suteikia gilias vibracijas, palyginti su kitų tokios formos kulkų vibracijomis. Mėgaukitės net  10 unikalių vibracijos modelių  ir lengvai tyrinėkite savo seksualumą dėl paprasto maitinimo mygtuko valdymo arba naudokite šį žaisliuką mylėdamiesi, norėdami sustiprinti orgazmus. 
  
Mini vibratorius  pagamintas iš aksominės glotnios medžiagos,  kurioje nėra ftalatų ir kuri yra saugi kūnui - malonumas garantuotas. 
Integruota ličio jonų bateriją galima visiškai įkrauti tik per 70 minučių ir  mėgautis žaidimais apie 60 minučių nepertraukiamai.  Gaminys apsaugotas nuo vandens purslų, nepriklausomai nuo krypties.  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Mini vibratorius "10X Mega Silicone" – Juodas
 
Itin galingos vibracijos kompaktiškas mini vibratorius - kulka.

Galingas varikliukas suteikia gilias vibracijas, palyginti su kitų tokios formos kulkų vibracijomis. Mėgaukitės net 10 unikalių vibracijos modelių ir lengvai tyrinėkite savo seksualumą dėl paprasto maitinimo mygtuko valdymo arba naudokite šį žaisliuką mylėdamiesi, norėdami sustiprinti orgazmus.
 
Mini vibratorius pagamintas iš aksominės glotnios medžiagos, kurioje nėra ftalatų ir kuri yra saugi kūnui - malonumas garantuotas.

Integruota ličio jonų bateriją galima visiškai įkrauti tik per 70 minučių ir mėgautis žaidimais apie 60 minučių nepertraukiamai. Gaminys apsaugotas nuo vandens purslų, nepriklausomai nuo krypties. 

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Gaminio matmenys: 9 x 2,7 x 2,7 cm 
Įdedamas ilgis: 9 cm 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 70 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: ABS plastikas, silikonas
Apie vibratorių:
  • Gaminio matmenys: 9 x 2,7 x 2,7 cm
  • Įdedamas ilgis: 9 cm
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 70 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: ABS plastikas, silikonas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt