Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Mini vibratorius kulka „Lady Vibe“

Kaina
18.05 €
Ar tu pasiruošusi begaliniams malonumams ir džiaugsmui lovoje, kiekvieną vakarą?
 
„Lady Vibe” mažas, bet galingas naujas tavo gyvenimo palydovas. Jis niekada netingės ir neatsisakys tave pamaloninti, kad ir kokia alkana būtum.
 
Šis 11 cm mažylis patenkins tavo norą nepamirštamiems orgazmams. Ir tu tai gali turėti kada tik nori. Jis galės lydėti tave į visas keliones ar išvykas.
 
Spalva: Pilka
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

MINI VIBRATORIUS KULKA „LADY VIBE“  
Kompaktiškas vibratorius parodys tau savo galią ir pajėgumus .  Šis mažylis atrodo išties šauniai. Pilkas ir stilingas šauniai atrodys tiek rankinėje, tiek miegamojo spintelės stalčiuje. 
  
Galėsi šį draugužį pasiimti su savimi, nes jis nedidelis ir  tilps į kiekvieną rankinę.  Skirtingi greičių rėžimai leis  kiekvieną kartą žaisti skirtingai  ir išbandyti vis naujas malonumo kombinacijas. 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
 
MINI VIBRATORIUS KULKA „LADY VIBE“

Kompaktiškas vibratorius parodys tau savo galią ir pajėgumus. Šis mažylis atrodo išties šauniai. Pilkas ir stilingas šauniai atrodys tiek rankinėje, tiek miegamojo spintelės stalčiuje.
 
Galėsi šį draugužį pasiimti su savimi, nes jis nedidelis ir tilps į kiekvieną rankinę. Skirtingi greičių rėžimai leis kiekvieną kartą žaisti skirtingai ir išbandyti vis naujas malonumo kombinacijas.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.

 
Apie produktą:  
Pakuotės matmenys: 17,90 x 11,20 x 3,90 cm 
Pakuotės svoris: 85 gr 
Gaminio matmenys: 13,5 x 2,5 x 2,5 x 2,5 cm 
Gaminio svoris :44 gr 
Gaminio skersmuo: 2,3 cm 
Įstatomas ilgis: 11 cm 
Triukšmo lygis: 60 dB 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip
Apie produktą:

Pakuotės matmenys: 17,90 x 11,20 x 3,90 cm
Pakuotės svoris: 85 gr
Gaminio matmenys: 13,5 x 2,5 x 2,5 x 2,5 cm
Gaminio svoris :44 gr
Gaminio skersmuo: 2,3 cm
Įstatomas ilgis: 11 cm
Triukšmo lygis: 60 dB
Atsparus purslams: Taip
Be ftalatų: Taip

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt