Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Mini vibratorius "Pocket Plus" – Juodas

Kaina
46.55 €

Diskretiškas ir beprotišką malonumą suteikiantis „Pocket Plus“ mini vibratorius yra didžiausias elegancijos ir aukščiausios kokybės bei funkcionalumo derinys. Jūsų meilės žaidimus pavers linksmais, pašėlusiais ir neįtikėtinai maloniais ne tik poroje, bet ir solo.
 

Kruopščiai apgalvotas vibratoriaus dizainas užtikrins, kad būtų galima patirti tokį malonumą, apie kurį nedrįsdavote pasvajoti. Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono ir kartu turi net 3 skirtingus antgalius su unikalia tekstūra dar galingesniam susijaudinimui.
 

Vibratorius turi unikaliai tekstūruotą paviršių kuris suteikia malonumą visam kūnui, leidžia giliai įsiskverbti ir tuo pačiu metu suteikia išorinę stimuliaciją. O 10 vibracijos režimų reguliuokite kaip jums norisi, atsparus vandeniui, tad malonumais galėsite mėgautis net duše ar karštoje vonioje.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Mini vibratorius "Pocket Plus" – Juodas  
 
„Pocket Plus“ yra patogus mini vibratorius, kuris sužavės jus savo galingomis funkcijomis. 
  
Ypatina vibratoriaus forma stimuliuoja klitorį, o pridedami net 3 skirtingi antgaliai su skirtingomis tekstūromis sukuria išskirtinius orgazmus.  Nepaisant kompaktiško dydžio, vibratorius „Pocket Plus" viduje turi galingą varikliuką, kuris sukuria  10 nepakatojamų vibracijos lygių,  stimuliatorius puikiai prisitaiko prie jūsų esamos nuotaikos. 
  
Šis įrenginys taip pat yra  labai tylus,  o dėl minkštų silikoninių mygtukų jo valdymas yra intuityvus. 
Integruota ličio jonų bateriją galima visiškai įkrauti tik per 30 minučių ir  mėgautis žaidimais apie 180 minučių nepertraukiamai.  Gaminys apsaugotas nuo vandens purslų, nepriklausomai nuo krypties.  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Mini vibratorius "Pocket Plus" – Juodas
 
„Pocket Plus“ yra patogus mini vibratorius, kuris sužavės jus savo galingomis funkcijomis.
 
Ypatina vibratoriaus forma stimuliuoja klitorį, o pridedami net 3 skirtingi antgaliai su skirtingomis tekstūromis sukuria išskirtinius orgazmus. Nepaisant kompaktiško dydžio, vibratorius „Pocket Plus" viduje turi galingą varikliuką, kuris sukuria 10 nepakatojamų vibracijos lygių, stimuliatorius puikiai prisitaiko prie jūsų esamos nuotaikos.
 
Šis įrenginys taip pat yra labai tylus, o dėl minkštų silikoninių mygtukų jo valdymas yra intuityvus.

Integruota ličio jonų bateriją galima visiškai įkrauti tik per 30 minučių ir mėgautis žaidimais apie 180 minučių nepertraukiamai. Gaminys apsaugotas nuo vandens purslų, nepriklausomai nuo krypties. 

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Gaminio matmenys: 9,20 x 4,40 x 19,50 cm 
Gaminio skersmuo: 2,5 cm 
Variklių kiekis: 1 
Apsisukimai per minutę: 8800 RPM 
Greičio režimai: 10 
Triukšmo lygis: 48 dB 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 30 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 180 min 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: silikonas, ABS
Apie vibratorių:
  • Gaminio matmenys: 9,20 x 4,40 x 19,50 cm
  • Gaminio skersmuo: 2,5 cm
  • Variklių kiekis: 1
  • Apsisukimai per minutę: 8800 RPM
  • Greičio režimai: 10
  • Triukšmo lygis: 48 dB
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 30 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 180 min
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: silikonas, ABS

Apie prekinį ženklą

2010 m. Los Andžele įkurta įmonė Maia Toys greitai pelnė pripažinimą kaip suaugusiems skirtų prekių rinkos lyderė visame pasaulyje. Vibratoriai, masažuokliai ir priedai yra apgalvotai sukurti taip, kad maksimaliai Jus patenkintų, būtų patogūs ir funkcionalūs. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt