Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius su pulteliu "Ocean Breeze" - rožinis (galima rinktis spalvą)

Kaina
42.55 €
Pajuskite intensyvias vibracijas su - “Ocean Breeze”!

Tai naujos kartos itin galingas vibruojantis kiaušinėlis. Jis turi net 10 skirtingų greičių ir vibracijos režimų, kurių dėka pasieksite nuostabius orgazmus ir atrasite naujų jaudinančių pojūčių. Dėl lygaus platininio silikono paviršiaus, jis lengvai prisitaikys prie Jūsų kūno formų ir suteiks neapsakomus malonumus.

Idealiai tinkamas vaginalinei ir klitorio stimuliacijai.
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRATORIUS SU PULTELIU "OCEAN BREEZE" - ROŽINIS  
“Ocean Breeze” - naujos kartos vibruojantis kiaušinėlis  pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono.   
Šis vibratorius  išsiskiria savo galimybėmis  - dėka itin galingo varikliuko,  jis turi net 10 skirtingų greičių ir vibracijos režimų , kurie suteiks neapsakomai malonius pojūčius, leis atrasti naujų jaudinančių potyrių, o  orgazmas taps pasiekiamas itin lengvai . Elegantiškas vibratorius  sukels subtilų, bet ilgalaikį malonumą , kurio niekur kitur nerasite.  
Dar vienas jo  išskirtinumas - itin patogus valdymas . Jis turi nuotolinį valdymo pultelį, kurio dėka  galėsite lengvai ir paprastai valdyti kiaušinėlį ir atrasti savo megstamiausius nustatymus . Nuotolinio valdymo pulteliu valdykite žaisliuko vibracijas arba leiskite jas valdyti už jus savo mylimajam.  
Dėl lygaus silikono paviršiaus,  “Ocean Breeze” idealiai tiks vaginalinei ir klitorio stimuliacijai . Taip pat jis idealiai  tiks žaidimams poroje , o dėka jo diskretiškumo ir ergonomiškumo,  juo galėsite mėgautis bet kur ir bet kada!  
Kaip naudoti? 
Paptepktite kiaušinėlį ir makštį mėgstamu vandens pagrindo lubrikantu; 
Įkiškite vibruojantį kiaušinį į makštį; 
Tegul prasideda fejerverkai!  
  
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
VIBRATORIUS SU PULTELIU "OCEAN BREEZE" - ROŽINIS

“Ocean Breeze” - naujos kartos vibruojantis kiaušinėlis pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono. 

Šis vibratorius išsiskiria savo galimybėmis - dėka itin galingo varikliuko, jis turi net 10 skirtingų greičių ir vibracijos režimų, kurie suteiks neapsakomai malonius pojūčius, leis atrasti naujų jaudinančių potyrių, o orgazmas taps pasiekiamas itin lengvai. Elegantiškas vibratorius sukels subtilų, bet ilgalaikį malonumą, kurio niekur kitur nerasite. 

Dar vienas jo išskirtinumas - itin patogus valdymas. Jis turi nuotolinį valdymo pultelį, kurio dėka galėsite lengvai ir paprastai valdyti kiaušinėlį ir atrasti savo megstamiausius nustatymus. Nuotolinio valdymo pulteliu valdykite žaisliuko vibracijas arba leiskite jas valdyti už jus savo mylimajam. 

Dėl lygaus silikono paviršiaus, “Ocean Breeze” idealiai tiks vaginalinei ir klitorio stimuliacijai. Taip pat jis idealiai tiks žaidimams poroje, o dėka jo diskretiškumo ir ergonomiškumo, juo galėsite mėgautis bet kur ir bet kada!

Kaip naudoti?
  1. Paptepktite kiaušinėlį ir makštį mėgstamu vandens pagrindo lubrikantu;
  2. Įkiškite vibruojantį kiaušinį į makštį;
  3. Tegul prasideda fejerverkai! 
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
APIE VIBRATORIŲ 
Medžiaga: silikonas 
Baterija: integruota ličio baterija 
Matmenys: ilgis 7,5 cm | skersmuo 3,4 cm 
Funkcijų skaičius: 10 
Variklių skaičius: 1 
Hidroizoliacija: atsparus purslams - IPX5 
Stimuliavimo zona: makštis / klitoris 
Prekės kodas: 40809
APIE VIBRATORIŲ
  • Medžiaga: silikonas
  • Baterija: integruota ličio baterija
  • Matmenys: ilgis 7,5 cm | skersmuo 3,4 cm
  • Funkcijų skaičius: 10
  • Variklių skaičius: 1
  • Hidroizoliacija: atsparus purslams - IPX5
  • Stimuliavimo zona: makštis / klitoris
  • Prekės kodas: 40809

Apie prekinį ženklą

Adrien Lastic - 2009 m. Barselonoje įkurta įmonė, kuri gamina plastikinius ir silikoninius sekso žaislus. Šio prekės ženklo žaislai yra rafinuoto ir prabangaus dizaino. Prekių gaminimui naudojamos pačios geriausios medžiagos, kurias tik gali pasiūlyti rinka. Gaminiuose nėra ftalatų – plastifikatorių, naudojamų plastikui minkštinti tokiuose gaminiuose kaip sekso žaislai, todėl jie yra visiškai saugūs.

Adrien Lastic prekės ženklas kuria tai, kas yra kur kas daugiau nei fizinis malonumas, jie žvelgia į neištirtus pojūčius, atranda dar niekada nepajaustus malonumus ir pasiekia juos derindami technologijas ir išskirtinį dizainą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt