Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Rocks-Off

Prabangių vibratorių rinkinys "Bullet Collection"

Kaina
41.45 €
Jaudinantis trijų prabangių aukso spalvos vibratorių rinkinys "Bullet Collection“.

Tai tobulas dovanų rinkinys sau, mylimajam arba draugams - sukurtas taip, kad galėtumėte išbandyti galingiausias stimuliacijas jūsų erogeninėse zonose. Į rinkinį įeina net 3 galingi vibratoriai, suteiksiantys Jūsų žaidimams paslaptingumo.
Spalva: Rožinio aukso
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Prabangių vibratorių rinkinys "Bullet Collection" 
Trijų, prabangios aukso spalvos vibratorių rinkinys, kuris privers mėgautis gyvenimu triskart labiau, nei anksčiau. 
„Rocks Off“ vibratoriai atrodo elegantiškai ir švelniai, tačiau veikia ypač intensyviai. Aptakios formos, diskretiški, puikiai tinkantys dovanoti sau ir ne tik.  Reguliuojamas greitis, atsparumas vandeliui - malonumą pasieksite ten, kur norėsite.  Puikiai tinka kaip pirmasis pirkinys, tačiau naudojant kelis iš rinkinio kartu - nustebins net patyrusius.  
Rinkinį sudaro: 
Galingas, diskretiškas ir  tylus mikrovibratorius su greičio reguliatorium i ir prabangia aukso apdaila, kuris liks nepastebėtas tarp jūsų papuošalų. 
Galingiausia pasaulyje  vibruojanti kulka.   
Gražus ir diskretiškas  vibratorius, puikiai tinkantis tiems, kurie pirmą kartą susiduria su vibratoriais.  Dėl savo siauros formos ir švelnios tekstūros jis yra idealaus dydžio pradedantiesiems. Tai vibratorius, kurį vienu prisilietimu priversite veikti.  
 

Prabangių vibratorių rinkinys "Bullet Collection"


Trijų, prabangios aukso spalvos vibratorių rinkinys, kuris privers mėgautis gyvenimu triskart labiau, nei anksčiau.

„Rocks Off“ vibratoriai atrodo elegantiškai ir švelniai, tačiau veikia ypač intensyviai. Aptakios formos, diskretiški, puikiai tinkantys dovanoti sau ir ne tik. Reguliuojamas greitis, atsparumas vandeliui - malonumą pasieksite ten, kur norėsite. Puikiai tinka kaip pirmasis pirkinys, tačiau naudojant kelis iš rinkinio kartu - nustebins net patyrusius. 

Rinkinį sudaro:
  • Galingas, diskretiškas ir tylus mikrovibratorius su greičio reguliatoriumi ir prabangia aukso apdaila, kuris liks nepastebėtas tarp jūsų papuošalų.
  • Galingiausia pasaulyje vibruojanti kulka. 
  • Gražus ir diskretiškas vibratorius, puikiai tinkantis tiems, kurie pirmą kartą susiduria su vibratoriais. Dėl savo siauros formos ir švelnios tekstūros jis yra idealaus dydžio pradedantiesiems. Tai vibratorius, kurį vienu prisilietimu priversite veikti. 


 
Apie rinkinį: 
prabangus įpakavimas 
ovalios formos 
apgalvoti dydžiai (40-80-150mm) 
paprasta priežiūra 

Apie rinkinį:

  • prabangus įpakavimas
  • ovalios formos
  • apgalvoti dydžiai (40-80-150mm)
  • paprasta priežiūra 

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt