Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius - Kulka "Touch of Velvet" – Žalias

Kaina
18.45 €
Mažytis, bet labai galingas vibratorius „Touch of Velvet". Jis atvers kelią į nepamirštamus malonumus ir suteiks stiprius orgazmus.

Dėl savo puikios formos jį labai lengva įdėti ir išimti.Galima žaisti tiek poroje, tiek solo.„Touch of Velvet"  - niekada nenusibostantis malonumas.

Visi šios kompanijos produktai pagaminti iš saugaus, aukščiausios rūšies silikono ir beveik visi jų yra 100 proc. atsparūs vandeniui, todėl malonumais galėsite mėgautis ir duše ar vonioje.

Roks-Off sekso žaislai skirti tiek moterims, tiek vyrams, tiek poroms.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratorius - Kulka "Touch of Velvet" – Žalias 
Galingas mažas vibratorius suteikia jaudinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu. 
Originali kulkos forma yra viena populiariausių pasaulyje.  Vienu prisilietimu valdomas ir turintis intensyvią vibraciją šis žaisliukas tikrai nenuvils.Vibratorius padengtas švelnia chromo danga, kuri suteikia visiškai kitokius pojūčius. 
Kūno malonumui ir seksualinei stimuliacijai vibratorius  turi net 10 skirtingų ir labai galingų vibravimo funkcijų.  Juos labai lengva valdyti net ir žaidimo įkarštyje - tiesiog vienas mygtuko paspaudimas ir nukreipimas į norimą erogeninę zoną išlaisvina visą užslėptą seksualumą. 
 
Šį žaisliuką labai lengva prižiūrėti - prieš ir po naudojimo tiesiog reikia gerai nuplauti šiltu vandeniu kartu su muilu arba specialiu priežiūrai skirtu skysčiu. Nereikia bijoti kad pateks vandens, vibratorius atsparus vandeniui ir  naudoja AAA tipo bateriją.   
Kodėl jums reikalingas vibratorius?  
Vibratorius ar sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 

Vibratorius - Kulka "Touch of Velvet" – Žalias


Galingas mažas vibratorius suteikia jaudinančią stimuliaciją vienu mygtuko paspaudimu.

Originali kulkos forma yra viena populiariausių pasaulyje. Vienu prisilietimu valdomas ir turintis intensyvią vibraciją šis žaisliukas tikrai nenuvils.Vibratorius padengtas švelnia chromo danga, kuri suteikia visiškai kitokius pojūčius.

Kūno malonumui ir seksualinei stimuliacijai vibratorius turi net 10 skirtingų ir labai galingų vibravimo funkcijų. Juos labai lengva valdyti net ir žaidimo įkarštyje - tiesiog vienas mygtuko paspaudimas ir nukreipimas į norimą erogeninę zoną išlaisvina visą užslėptą seksualumą.
 
Šį žaisliuką labai lengva prižiūrėti - prieš ir po naudojimo tiesiog reikia gerai nuplauti šiltu vandeniu kartu su muilu arba specialiu priežiūrai skirtu skysčiu. Nereikia bijoti kad pateks vandens, vibratorius atsparus vandeniui ir naudoja AAA tipo bateriją. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: Makštis 
Greičio režimai: 10 
Gaminio matmenys: 9,6 x 1,7 x 1,7 cm 
Medžiagos: Plastikas 
Spalva: Žalia 
Įkraunamas: Baterijos 
Atsparus vandeniui: Taip

Apie vibratorių:

  • Stimuliuojama zona: Makštis
  • Greičio režimai: 10
  • Gaminio matmenys: 9,6 x 1,7 x 1,7 cm
  • Medžiagos: Plastikas
  • Spalva: Žalia
  • Įkraunamas: Baterijos
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt