Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Shots - Royal Gems

Vibratorius- Kulka "Royal Gems Glitz" – Sidabrinis

Vertė
Kaina
27.66 € 42.55 €
Elegantiškos linijos, prabangiai atrodantis vibratorius. Dėl aptakios metalo apdailos šis vibratorius yra lyg puošmena. „Royal Gems Shiny" yra plonas ir ilgas, puikiai tinka vidinei ar išorinei stimuliacijai. 

Magnetinis visiškai įkraunamas patentuotas naujos kartos F-1 variklio dizainas tolygiai skleidžia vibracijas visame žaislo paviršiuje. 

Atsparus vandeniui ir purslams, taigi galėsite juo mėgautis vonioje, baseine ar pirtyje. Dėl ypatingai kokybiškų medžiagų labai malonus liesti ir jausti. Patirkite karališką malonumą. 
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratorius- Kulka "Royal Gems Glitz" – Sidabrinis  
Neprivalote būti karališko kraujo, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. 
Vibratorius turi Blizgančią metalo apdailą, todėl bus bet kurios kolekcijos papuošalas. „Royal Gems Glitz“ modelis yra plonas ir ilgas, puikiai tinka stimuliuoti viduje arba išorėje. Magnetinis, visiškai įkraunamas dizainas pasižymi  naujos kartos patentuotu F-1 varikliuku  ir skleidžia stulbinančias vibracijas, kurios tolygiai pasiskirsto visame žaislo paviršiuje. 
  
Šis žaisliukas turi net  10 skirtingų vibravimo režimų . Gali būti naudojamas tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Dar didesniam malonumui nepamirškite patepti lubrikantu. Gražios spalvos vibratorius - kulka yra atsparus vandeniui, todėl idealiai tinka mėgautis malonumo momentais būnant vonioje ar duše.  Lengvai pakraunamas ir veikia be galo tyliai.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
Vibratorius- Kulka "Royal Gems Glitz" – Sidabrinis

Neprivalote būti karališko kraujo, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija.

Vibratorius turi Blizgančią metalo apdailą, todėl bus bet kurios kolekcijos papuošalas. „Royal Gems Glitz“ modelis yra plonas ir ilgas, puikiai tinka stimuliuoti viduje arba išorėje. Magnetinis, visiškai įkraunamas dizainas pasižymi naujos kartos patentuotu F-1 varikliuku ir skleidžia stulbinančias vibracijas, kurios tolygiai pasiskirsto visame žaislo paviršiuje.
 
Šis žaisliukas turi net 10 skirtingų vibravimo režimų. Gali būti naudojamas tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Dar didesniam malonumui nepamirškite patepti lubrikantu. Gražios spalvos vibratorius - kulka yra atsparus vandeniui, todėl idealiai tinka mėgautis malonumo momentais būnant vonioje ar duše. Lengvai pakraunamas ir veikia be galo tyliai.
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
APIE VIBRATORIŲ  
 
Pakuotės matmenys: 10 x 3,40 x 16,50 cm 
Pakuotės svoris: 149 g 
Gaminio matmenys: 8,8 x 3,4 cm 
Produkto svoris: 23 g 
Gaminio skersmuo: 1,8 cm 
Variklių kiekis: 1 
Sukimosi vibracijos antgalis: 10000 RPM 
Greičio režimai: 10 
Kelių greičių: Taip 
Triukšmo lygis: 45 dB 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min 
Atsparus vandeniui: Taip 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: ABS
APIE VIBRATORIŲ
 
  • Pakuotės matmenys: 10 x 3,40 x 16,50 cm
  • Pakuotės svoris: 149 g
  • Gaminio matmenys: 8,8 x 3,4 cm
  • Produkto svoris: 23 g
  • Gaminio skersmuo: 1,8 cm
  • Variklių kiekis: 1
  • Sukimosi vibracijos antgalis: 10000 RPM
  • Greičio režimai: 10
  • Kelių greičių: Taip
  • Triukšmo lygis: 45 dB
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: ABS

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt