Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinis kaištis ,,Silexd Plug Model 2 S Black''

Kaina
13.25 €
Aukštos kokybės, itin švelnus silikoninis analinis kaištis su dvigubu tankiu ir SILEXPAN paminkštinimu, užtikrinančiu itin tikrovišką tekstūrą ir prisilietimą bei neprilygstamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPAN medžiagos formulė užtikrina didesnį lankstumą ir tankumą, suteikia puikų elastingumą.

Aksominio švelnumo analinis kaištis - puikus pasirinkimas tiek analinių žaidimų naujokams, tiek jau patyrusiems entuziastams. Higieniškas, daug priežiūros nereikalaujantis sekso žaislas įneš į jūsų miegamąjį kraują kaitinančio malonumo ir dar neatrastų ekstazės aukštumų.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis kaištis ,,Silexd Plug Model 2 S Black''  
Klasikinės lašo formos kaiščio dizainas suteikia papildomą stimuliaciją ir malonumą, o siauras kotelis leidžia saugiai ir patogiai įstatyti kaištį į skylutę. Ergonomiškas, platėjantis kaiščio pagrindas užtikrina saugų ir patogų naudojimą. 
,,Silexd" analinis  kaištis padengtas minkšta, aukštos kokybės silikono oda . Vidus išklotas dvigubo tankio silekspanu su kieta vidine šerdimi. Jo formos atmintis leidžia jį sulenkti ir jis atgaus savo formą. Termoreaktyvus, jis suminkštėja prisilietus prie šilumos (30 sekundžių mikrobangų krosnelėje, 2 minutes verdančiame vandenyje), įdėkite jį į šaldytuvą ir jis taps labai kietas. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščių medžiagą ir apriboti jų veikimą bei galiojimo laiką. 
Analinis kaištis ,,Silexd Plug Model 2 S Black''

Klasikinės lašo formos kaiščio dizainas suteikia papildomą stimuliaciją ir malonumą, o siauras kotelis leidžia saugiai ir patogiai įstatyti kaištį į skylutę. Ergonomiškas, platėjantis kaiščio pagrindas užtikrina saugų ir patogų naudojimą.

,,Silexd" analinis kaištis padengtas minkšta, aukštos kokybės silikono oda. Vidus išklotas dvigubo tankio silekspanu su kieta vidine šerdimi. Jo formos atmintis leidžia jį sulenkti ir jis atgaus savo formą. Termoreaktyvus, jis suminkštėja prisilietus prie šilumos (30 sekundžių mikrobangų krosnelėje, 2 minutes verdančiame vandenyje), įdėkite jį į šaldytuvą ir jis taps labai kietas.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščių medžiagą ir apriboti jų veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie analinį kaištį:  
 
Medžiaga: Silikonas 
Išmatavimai: 7,2 x 3,4 cm 
Atsparus vandeniui: Taip 
Stimuliavimo zona: Analinis
Apie analinį kaištį:
 
  • Medžiaga: Silikonas
  • Išmatavimai: 7,2 x 3,4 cm
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

Silexd kompanija turinti didelę ilgametę patirtį silikono pramonėje. Platus medžiagų ir gamybos procesų asortimentas. Medžiagos įvertintos ir išbandytos pagal aukščiausius pasaulinius saugos standartus, todėl visi gaminiai yra saugūs naudoti. Silikono sudėtyje nėra ftalatų ar latekso, jis yra hipoalergiškas ir neakytas, todėl yra daug patvaresnis ir lengviau valomas.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt