Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius Strap On poroms "Tri-Volver" – Juodas

Kaina
124.25 €
Abu partneriai patiris galingą pulsuojantį malonumą dėl šio dvipusio falo imitatoriaus!

Dildo galima naudoti be dirželio ir be petnešėlių.

Plono dizaino falo imitatorius, 7 neįtikėtini vibracijos režimai. Šis įkraunamas prietaisas turi 2 variklius, užtikrinančius 3 greičius ir 4 galingas vibracijos funkcijas. Abu šio dailiai suprojektuoto dvigubo dildo galai yra suformuoti taip, kad jaustumėte didžiausią ekstazę. 

Nuplaukite švelniu muilu ir šiltu vandeniu ir nenaudokite silikoninių lubrikantų.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratorius Strap On poroms "Tri-Volver" – Juodas  
Abu partneriai patirs  galingą pulsuojantį malonumą  dėl šio dvipusio falo imitatoriaus. 
Dildo  galima naudoti be dirželio ir be petnešėlių.  Plono dizaino falo imitatorius,  7 neįtikėtini vibracijos režimai.  Šis įkraunamas prietaisas  turi 2 variklius , užtikrinančius 3 greičius ir 4 galingas vibracijos funkcijas. Vienintelis  valdymo mygtukas yra paprastas naudoti  ir pasiekiamas prasiskverbimo metu. 
Abu šio dailiai suprojektuoto dvigubo dildo galai yra suformuoti taip, kad  jaustumėte didžiausią ekstazę.   Atsparus vandeniui , todėl galite žaisti duše, vonioje, baseine ir kur tik norite. Pagamintas iš šilkinio silikono, "Tri-Volver" yra neakytas ir  be ftalatų.  
Nuplaukite švelniu muilu ir šiltu vandeniu ir  nenaudokite silikoninių lubrikantų. 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Strap-on vibratoriai yra skirti nešioti,  dažniausiai su petnešomis ar diržais. Diržai ir vibratoriai gaminami įvairiausių stilių, skiriasi tuo, kaip diržai priglunda prie dėvėtojo, kaip vibratorius tvirtinasi prie diržų, taip pat įvairios funkcijos, skirtos palengvinti naudotojo ar seksualinio partnerio stimuliavimą.  Tokius vibratorius gali naudoti bet kokios lyties ar seksualinės orientacijos žmonės.   
  
Dildo su dirželiu galima naudoti įvairiai seksualinei veiklai, įskaitant vaginalinį seksą, analinį seksą, suvaržymus, oralinį seksą, solo ar abipusę masturbaciją.  Rekomenduojama naudoti lubrikantą, norint palengvinti įsiskverbimą.   
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
 
Vibratorius Strap On poroms "Tri-Volver" – Juodas

Abu partneriai patirs galingą pulsuojantį malonumą dėl šio dvipusio falo imitatoriaus.

Dildo galima naudoti be dirželio ir be petnešėlių. Plono dizaino falo imitatorius, 7 neįtikėtini vibracijos režimai. Šis įkraunamas prietaisas turi 2 variklius, užtikrinančius 3 greičius ir 4 galingas vibracijos funkcijas. Vienintelis valdymo mygtukas yra paprastas naudoti ir pasiekiamas prasiskverbimo metu.

Abu šio dailiai suprojektuoto dvigubo dildo galai yra suformuoti taip, kad jaustumėte didžiausią ekstazę. Atsparus vandeniui, todėl galite žaisti duše, vonioje, baseine ir kur tik norite. Pagamintas iš šilkinio silikono, "Tri-Volver" yra neakytas ir be ftalatų.

Nuplaukite švelniu muilu ir šiltu vandeniu ir nenaudokite silikoninių lubrikantų.

Tinkamai prižiūrint
 šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Strap-on vibratoriai yra skirti nešioti, dažniausiai su petnešomis ar diržais. Diržai ir vibratoriai gaminami įvairiausių stilių, skiriasi tuo, kaip diržai priglunda prie dėvėtojo, kaip vibratorius tvirtinasi prie diržų, taip pat įvairios funkcijos, skirtos palengvinti naudotojo ar seksualinio partnerio stimuliavimą. Tokius vibratorius gali naudoti bet kokios lyties ar seksualinės orientacijos žmonės. 
 
Dildo su dirželiu galima naudoti įvairiai seksualinei veiklai, įskaitant vaginalinį seksą, analinį seksą, suvaržymus, oralinį seksą, solo ar abipusę masturbaciją. Rekomenduojama naudoti lubrikantą, norint palengvinti įsiskverbimą. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.

 
Apie falo imitatorių: 
Pakuotės matmenys: 14,70 x 29 x 6,10 cm 
Pakuotės svoris: 340,5 g 
Gaminio matmenys: 14,5 x 29 x 6,1 cm 
Produkto svoris: 340,5 g 
Gaminio skersmuo: 3,2 cm 
Įdedamas ilgis: 15,2 cm 
Greičio režimai: 7 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 70 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 50 min 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Silikonas
Apie falo imitatorių:
  • Pakuotės matmenys: 14,70 x 29 x 6,10 cm
  • Pakuotės svoris: 340,5 g
  • Gaminio matmenys: 14,5 x 29 x 6,1 cm
  • Produkto svoris: 340,5 g
  • Gaminio skersmuo: 3,2 cm
  • Įdedamas ilgis: 15,2 cm
  • Greičio režimai: 7
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 70 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 50 min
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt