Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Mini antrankiai kulkšnims iš ,,Argus”

Kaina
21.55 €
Norite dar daugiau galios ar jaustis labiau suvaržytas? Odiniai mini antrankiai iš ,,Argus” padės išpildyti Jūsų norus ir fantazijas.

Žaismingi antrankiai kulkšnims įnešantys dar daugiau spalvų ir džiaugsmo į Jūsų gyvenimą. 

Antrankiai gali padidinti naudotojo bejėgiškumo jausmą BDSM scenoje, Juos galite pasiimti su savimi į kelionę ar trumpą išvyką, kad niekada nejaustumėte rutinos.

Neleiskite sau gyventi nuobodžiai, mėgaukitės jausmu ir naujais potyriais.
1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Mini antrankiai kulkšnims iš ,,Argus”  
Svajojate dar labiau  suvaržyti savo partnerį  arba būti suvaržytas pats? Pabandykite  o   d inius mini antrankius kulk6nims iš ,,Argus” , puikiai tiks ir pradedantiems.  
  
Klasikiniai juodi mini antrankiai pagaminti iš odos ir nikelio neturinčių detalių. Jie yra bekvapiai,  labai patvarūs  ir pakankamai tvirti, tinkantys bet kokio tipo lovos žaidimams. Sujungimas tarp jų yra dviem kabliukais, kuriuos galima nuimti ir sujungti kartu arba prie ko nors su virve. Galai susiuvami juodu siūlu, kad tarnautų labai ilgai. Dydis puikiai tinka bet kam. 
Apie produktą:  
  
Dėžutės išmatavimai 30x12,5x3,8 cm 
Rankogalių ilgis: 26 cm 
Rankogalių plotis: 4 cm 
Metalinės grandinėlės ilgis: 17 cm
Mini antrankiai kulkšnims iš ,,Argus”

Svajojate dar labiau suvaržyti savo partnerį arba būti suvaržytas pats? Pabandykite odinius mini antrankius kulk6nims iš ,,Argus”, puikiai tiks ir pradedantiems. 
 
Klasikiniai juodi mini antrankiai pagaminti iš odos ir nikelio neturinčių detalių. Jie yra bekvapiai, labai patvarūs ir pakankamai tvirti, tinkantys bet kokio tipo lovos žaidimams. Sujungimas tarp jų yra dviem kabliukais, kuriuos galima nuimti ir sujungti kartu arba prie ko nors su virve. Galai susiuvami juodu siūlu, kad tarnautų labai ilgai. Dydis puikiai tinka bet kam.

Apie produktą:
 
Dėžutės išmatavimai 30x12,5x3,8 cm
Rankogalių ilgis: 26 cm
Rankogalių plotis: 4 cm
Metalinės grandinėlės ilgis: 17 cm

Apie prekinį ženklą

Argus - Serbijos Respublikoje įsikūręs prekinis ženklas, kuris daugiau kaip 10 metų specializuojasi erotinių prekių bei prekių suaugusiems rinkoje. Argus ženklas Europoje garsėja išskirtiniu BDSM ir fetišo žaidimams skirtu prekių asortimentu, kurio kaina yra itin draugiška jų pirkėjams. 
BDSM ir fetišo mėgėjai garsėja itin išlavintu skoniu bei ne mažiau brangiais sekso prekių žaislais, o Argus savo klientams siūlo rinktis iš plataus BDSM prekių asortimento už prieinamą kainą, kuri leidžia ne tik atrasti nakties siūlomus scenarijus bet ir leisti sau išmėginti ką tik nori - flogeriai, burnos kaiščiai ir antrankiai, tai tik maža dalis to, ką ilgametis rinkos žaidėjas siūlo savo klientams. 
Argus - tavo geriausias draugas ir patarėjas fantazijos pilname BDSM pasaulyje.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt