Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Įkraunamas vibratorius su pulteliu "Chick Diva"

Kaina
82.15 €
“Chick Diva” - kvapą gniaužiantiems orgazmams!

Tai ikoniškomis formomis ir įspūdinga galia pasižymintis vibratorius. Šis prabangus žaisliukas sukurtas specialiai sustiprintai G taško ir klitorio stimuliacijai, kuri atims amą. Jis turi net 2 galingus varikliukus, kurie suteiks 10 vibracijos ir pulsacijos režimų.

Pagamintas iš šilkinio kūnui saugaus silikono.
Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ĮKRAUNAMAS VIBRATORIUS SU PULTELIU "CHICK DIVA" 
 
Ikoniškos, laikui nepavaldžios ir akimirksniu atpažįstamos  “Chick Diva” linijos bei kvapą gniaužianti galia abejingo nepaliks nei vieno. 
Tai unikalus vibratorius  sukurtas išskirtinai sustiprintai G taško ir klitorio stimuliacijai , kuri pakels Jūsų orgazmus į neregėtas malonumų aukštumas. 
Ergonomiškas žaisliukas turi  2 galingus vieną nuo kito nepriklausomus varikliukus , suteikiančius  net 10 skirtingų pulsacijos ir vibracijos režimų , kuriuos itin patogiai galėsite valdyti nuotoliniu pulteliu. 
Šis  universalumu alsuojantis vandeniui atsparus  žaisliukas tiks tiek pradedantiesiems, tiek entuziastams. Taip pat jį galite naudoti  ne tik solo sesijoms, bet ir aistringiems žaidimams su partneriu , o naudodami nuotolinį pultelį įžiebsite dar didesnę aistrą ir paslaptingumą. 
Įkraunamas pridedamu USB laidu. 2 valandos įkrovimo = 1 valanda žaidimų. 
  
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 

ĮKRAUNAMAS VIBRATORIUS SU PULTELIU "CHICK DIVA"

 
Ikoniškos, laikui nepavaldžios ir akimirksniu atpažįstamos “Chick Diva” linijos bei kvapą gniaužianti galia abejingo nepaliks nei vieno.

Tai unikalus vibratorius sukurtas išskirtinai sustiprintai G taško ir klitorio stimuliacijai, kuri pakels Jūsų orgazmus į neregėtas malonumų aukštumas.

Ergonomiškas žaisliukas turi 2 galingus vieną nuo kito nepriklausomus varikliukus, suteikiančius net 10 skirtingų pulsacijos ir vibracijos režimų, kuriuos itin patogiai galėsite valdyti nuotoliniu pulteliu.

Šis universalumu alsuojantis vandeniui atsparus žaisliukas tiks tiek pradedantiesiems, tiek entuziastams. Taip pat jį galite naudoti ne tik solo sesijoms, bet ir aistringiems žaidimams su partneriu, o naudodami nuotolinį pultelį įžiebsite dar didesnę aistrą ir paslaptingumą.

Įkraunamas pridedamu USB laidu. 2 valandos įkrovimo = 1 valanda žaidimų.
 
APIE VIBRATORIŲ 
Pakuotės svoris: 273 g 
Gaminio matmenys: 8,2 x 11,2 x 4,1 cm 
Produkto svoris: 145 g 
Greičio režimai: 10 
Įkraunamas: pakraunamas 
Atsparus vandeniui: taip 
Medžiagos: silikonas

APIE VIBRATORIŲ

  • Pakuotės svoris: 273 g
  • Gaminio matmenys: 8,2 x 11,2 x 4,1 cm
  • Produkto svoris: 145 g
  • Greičio režimai: 10
  • Įkraunamas: pakraunamas
  • Atsparus vandeniui: taip
  • Medžiagos: silikonas

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt