Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Išmanusis vibratorius poroms "Fanfan" – Mėlynas (galima rinktis spalvą)

Kaina
134.55 €
Vibratorius poroms - gražios spalvos, iš minkšto, švelnaus bei lankstaus silikono pagamintas vibratorius dovanos malonumą ir Jai, ir Jam.

Šis itin galingas, bet tylus žaisliukas poroms buvo sukurtas atsižvelgiant į abipusį malonumą. Vaginalinė, klitorinė ir G-taško stimuliacija laukia jūsų žaidimų vietoje.

Galingas, turintis 8 vibracijos režimus ir kiekviename galiuke turintis po vibruojantį varikliuką bei valdomas jūsų telefonu.

Visiškai vandeniui atsparus sekso žaisliukas yra įkraunamas magnetiniu USB laidu.
Spalva: Šviesiai mėlyna
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Išmanusis vibratorius poroms "Fanfan" – Mėlynas (galima rinktis spalvą)  
„Fanfan“ – tai  poroms  skirtas vibratorius, pagamintas iš odos neerzinančio silikono, itin galingas ir sukurtas atsižvelgiant į abipusį malonumą. 
Jis praturtins jūsų aistras savo kvapą gniaužiančiomis vibracijomis. Dėl savo ergonomiškos ir lanksčios formos jis elegantiškai įsispraus tarp jūsų ir lengvai nuskraidins jus į devintą dangų. 
Įstumkite  „U“ formos  mažesnę vibratoriaus apyvarpę meilės žaidimo metu ir mėgaukitės klitorio ir varpos stimuliacija kartu. Jei vyro varpa yra viduje, papildomai susidaro malonus pojūtis, o viduje esanti vibratoriaus apyvarpė  stimuliuos G-tašką ir vyro varpos galvutę.   
Išmanus vibratorius lengvai valdomas  „Zalo“ mobiliąja programėle , kuri užtikrins dar nepatirtus aistros nuotykius. 
Tiesiog atsisiųskite nemokamai „iOS“ ar „Android“ programėlę savo išmaniajam telefonui, planšetei ar „Apple Watch“. Prietaisus lengvai sujunkite per „Bluetooth“.  
Poroms skirtas vibratorius yra  atsparus vandeniui (IPX4)  ir gali jums asistuoti tiek lovoje, tiek sūkurinėje vonioje. 
Jei akumuliatorius išsikrovė, galima jį lengvai ir aplinkai nekenksmingu būdu vėl įkrauti per pridėtą  USB  magnetinio įkrovimo laidą. Integruota 120 mAh talpos ličio jonų baterija, kurią galima  visiškai įkrauti tik per 1 valandą ir teikti apie 2–4 valandas nepertraukiamo malonumo.  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Išmanusis vibratorius poroms "Fanfan" – Mėlynas (galima rinktis spalvą)

„Fanfan“ – tai poroms skirtas vibratorius, pagamintas iš odos neerzinančio silikono, itin galingas ir sukurtas atsižvelgiant į abipusį malonumą.

Jis praturtins jūsų aistras savo kvapą gniaužiančiomis vibracijomis. Dėl savo ergonomiškos ir lanksčios formos jis elegantiškai įsispraus tarp jūsų ir lengvai nuskraidins jus į devintą dangų.

Įstumkite „U“ formos mažesnę vibratoriaus apyvarpę meilės žaidimo metu ir mėgaukitės klitorio ir varpos stimuliacija kartu. Jei vyro varpa yra viduje, papildomai susidaro malonus pojūtis, o viduje esanti vibratoriaus apyvarpė stimuliuos G-tašką ir vyro varpos galvutę. 

Išmanus vibratorius lengvai valdomas „Zalo“ mobiliąja programėle, kuri užtikrins dar nepatirtus aistros nuotykius.

Tiesiog atsisiųskite nemokamai „iOS“ ar „Android“ programėlę savo išmaniajam telefonui, planšetei ar „Apple Watch“. Prietaisus lengvai sujunkite per „Bluetooth“. 

Poroms skirtas vibratorius yra atsparus vandeniui (IPX4) ir gali jums asistuoti tiek lovoje, tiek sūkurinėje vonioje.

Jei akumuliatorius išsikrovė, galima jį lengvai ir aplinkai nekenksmingu būdu vėl įkrauti per pridėtą USB magnetinio įkrovimo laidą. Integruota 120 mAh talpos ličio jonų baterija, kurią galima visiškai įkrauti tik per 1 valandą ir teikti apie 2–4 valandas nepertraukiamo malonumo.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliojama zona: Makštis, klitoris 
Greičio režimai: 8 
Gaminio matmenys: 8,4 x 4,2 x 3,3 cm 
Gaminio skersmuo: 1,4 cm 
Įdedamas ilgis: 7 cm 
Medžiagos: silikonas 
Variklių kiekis: 2 
Triukšmo lygis: 40 dB 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min
Apie vibratorių:
  • Stimuliojama zona: Makštis, klitoris
  • Greičio režimai: 8
  • Gaminio matmenys: 8,4 x 4,2 x 3,3 cm
  • Gaminio skersmuo: 1,4 cm
  • Įdedamas ilgis: 7 cm
  • Medžiagos: silikonas
  • Variklių kiekis: 2
  • Triukšmo lygis: 40 dB
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min

Apie prekinį ženklą

Zalo puikiai išmano fizinius ir psichinius moterų poreikius ir sukuria emocingiausią ir dvasingiausią malonumą moterims. Zalo integruoja estetiką ir technologijas į gaminių seriją, kurios kokybė yra puiki, o išvaizda itin puošni. Zalo gaminiai padeda pagerinti fizinę ir psichinę harmoniją bei sveikatą. Zalo tikslas – pristatyti jums dar nematytas funkcijas į intymių produktų rinką, kad jūsų patirtis pakiltų į kitą lygį. Ši kompanija siūlo tokias funkcijas, kaip: išankstinis pašildymas, kad žaislas pasiektų idealią kūno temperatūrą prieš naudojimą ir Bluetooth ryšys, leidžiantis valdyti žaislą palietus išmaniojo telefono ekraną, taip pat tylūs dvigubi varikliai.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt