Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Zalo

Išmanusis vibratorius poroms su pulteliu "Fanfan" – mėlynas (galima rinktis spalvą)

Kaina
160.25 €
“Fanfan” - aistringiausiausiems potyriams su mylimuoju!

Šis puošnus vibratorius buvo sukurtas atsižvelgiant į moters ir vyro poreikius, siekiant juos patenkinti su kaupu. Tyliai veikiantis, bet itin galingas žaisliukas poroms suteiks net 8 skirtingus vibracijos režimus, kurie intensyviai stimuliuos jautriausias erogenines zonas. 

Tai išmanus vibratorius - galėsite jį valdyti savo išmaniuoju telefonu ir mėgautis papildomomis funkcijomis.
Spalva: Šviesiai mėlyna
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

IŠMANUSIS VIBRATORIUS POROMS SU PULTELIU "FANFAN" – MĖLYNAS   
“Fanfan” -  iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono  pagamintas ir  išskirtine “Softek™” danga  padengtas  vandeniui atsparus  vibratorius. 
Tai  išskirtinai poroms sukurtas išmanus žaisliukas , siekiant užtikrinti tiek moters, tiek vyro seksualinių poreikių patenkinimą ir maloniausius pojūčius. 
Kuo šis vibratorius išskirtinis?  
Reljefinis dizainas  - vibratorius dengtas išskirtinėmis prancūziško stiliaus reljefinėmis detalėmis, kurios suteikia jam prabangos ir elegantiškumo dvelksmą. 
Galingas, bet tylus  - galingi varikliai užtikrina maksimaliai intensyvius virpesius, tačiau išlaiko galimybę prietaisu naudotis diskretiškai. 
Daug skirtingų funkcijų  - vibratorius turi net 8 skirtingus vibracijos režimus. 
Nuotolinis valdymas  - visas funkcijas galėsite valdyti nuotoliniu pulteliu. 
Jis išmanus  - "Bluetooth" ryšys leidžia susieti žaisliuką su išmaniuoju telefonu naudojant "Zalo" programėlę (veikia "IOS" ir "Android"). Susiejus žaisliuką su telefonu galėsite atrasti naujas papildomas funkcijas, įskaitant nuotolinę prieigą.  
Diskretiška saugojimo dėžutė  - "Fanfan" yra diskretiškai supakuotas į rokoko stiliaus įkvėptą dovanų dėžutę, kurioje galėsite laikyti mėgstamiausius daiktus ir intymiausius žaislus. Viršutinį dėžutės sluoksnį naudokite papuošalams laikyti, o apatiniame sluoksnyje galite paslėpti žaislą. 
Leiskite "Fanfan"  praturtinti jūsų meilės žaidimus  savo kvapą gniaužiančiomis vibracijomis! 
Jei akumuliatorius išsikraus, galėsite lengvai jį įkrauti naudodami pridėtą USB įkrovimo laidą. Visiškai įkraunamas per 1 valandą, o  pilnai įkrautas teikia apie 2–4 valandas nepertraukiamo malonumo.  
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
IŠMANUSIS VIBRATORIUS POROMS SU PULTELIU "FANFAN" – MĖLYNAS 

“Fanfan” - iš aukščiausios kokybės kūnui saugaus silikono pagamintas ir išskirtine “Softek™” danga padengtas vandeniui atsparus vibratorius.

Tai išskirtinai poroms sukurtas išmanus žaisliukas, siekiant užtikrinti tiek moters, tiek vyro seksualinių poreikių patenkinimą ir maloniausius pojūčius.

Kuo šis vibratorius išskirtinis? 
  • Reljefinis dizainas - vibratorius dengtas išskirtinėmis prancūziško stiliaus reljefinėmis detalėmis, kurios suteikia jam prabangos ir elegantiškumo dvelksmą.
  • Galingas, bet tylus - galingi varikliai užtikrina maksimaliai intensyvius virpesius, tačiau išlaiko galimybę prietaisu naudotis diskretiškai.
  • Daug skirtingų funkcijų - vibratorius turi net 8 skirtingus vibracijos režimus.
  • Nuotolinis valdymas - visas funkcijas galėsite valdyti nuotoliniu pulteliu.
  • Jis išmanus - "Bluetooth" ryšys leidžia susieti žaisliuką su išmaniuoju telefonu naudojant "Zalo" programėlę (veikia "IOS" ir "Android"). Susiejus žaisliuką su telefonu galėsite atrasti naujas papildomas funkcijas, įskaitant nuotolinę prieigą. 
  • Diskretiška saugojimo dėžutė - "Fanfan" yra diskretiškai supakuotas į rokoko stiliaus įkvėptą dovanų dėžutę, kurioje galėsite laikyti mėgstamiausius daiktus ir intymiausius žaislus. Viršutinį dėžutės sluoksnį naudokite papuošalams laikyti, o apatiniame sluoksnyje galite paslėpti žaislą.

Leiskite "Fanfan" praturtinti jūsų meilės žaidimus savo kvapą gniaužiančiomis vibracijomis!

Jei akumuliatorius išsikraus, galėsite lengvai jį įkrauti naudodami pridėtą USB įkrovimo laidą. Visiškai įkraunamas per 1 valandą, o pilnai įkrautas teikia apie 2–4 valandas nepertraukiamo malonumo.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
APIE VIBRATORIŲ: 
Stimuliuojama zona: makštis, klitorius 
Greičio režimai: 8 
Gaminio matmenys: 8,4 x 4,2 x 3,3 cm 
Gaminio skersmuo: 1,4 cm 
Įdedamas ilgis: 7 cm 
Medžiagos: silikonas 
Variklių kiekis: 3 
Triukšmo lygis: 40 dB 
Įkraunamas: taip 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min 
Atsparus purslams: taip
APIE VIBRATORIŲ:
  • Stimuliuojama zona: makštis, klitorius
  • Greičio režimai: 8
  • Gaminio matmenys: 8,4 x 4,2 x 3,3 cm
  • Gaminio skersmuo: 1,4 cm
  • Įdedamas ilgis: 7 cm
  • Medžiagos: silikonas
  • Variklių kiekis: 3
  • Triukšmo lygis: 40 dB
  • Įkraunamas: taip
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min
  • Atsparus purslams: taip

Apie prekinį ženklą

Zalo puikiai išmano fizinius ir psichinius moterų poreikius ir sukuria emocingiausią ir dvasingiausią malonumą moterims. Zalo integruoja estetiką ir technologijas į gaminių seriją, kurios kokybė yra puiki, o išvaizda itin puošni. Zalo gaminiai padeda pagerinti fizinę ir psichinę harmoniją bei sveikatą. Zalo tikslas – pristatyti jums dar nematytas funkcijas į intymių produktų rinką, kad jūsų patirtis pakiltų į kitą lygį. Ši kompanija siūlo tokias funkcijas, kaip: išankstinis pašildymas, kad žaislas pasiektų idealią kūno temperatūrą prieš naudojimą ir Bluetooth ryšys, leidžiantis valdyti žaislą palietus išmaniojo telefono ekraną, taip pat tylūs dvigubi varikliai.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt