Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius su pulteliu "Magic Egg 2.0" - violetinis (galima rinktis spalvą)

Išparduota
Kaina
25.55 €
Pagyvinkite savo seksualinį gyvenimą su “Magic Egg 2.0”! 

Tai mažiausias baterijomis maitinamas vibruojantis kiaušinėlis rinkoje. Jis išsiskiria ergonomiškumu, kompaktiškumu ir tyliomis, bet itin galingomis vibracijomis. Šis belaidis kiaušinėlis turi net 10 skirtingų vibracijų ir idealiai tinka spontaniškiems meilės žaidimams bet kur ir bet kada. 

Idealus pasirinkimas tiek solo sesijoms, tiek naudojimui aistringiems potyriams su partneriu.
Spalva: Violetinė
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
Greitai turėsime
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRATORIUS SU PULTELIU "MAGIC EGG 2.0" - VIOLETINIS  
“Magic Egg 2.0” -  mažiausias AAA baterijomis maitinamas vibruojantis kiaušinėlis rinkoje , kuris pagyvins Jūsų meilės gyvenimą. 
Tai  ergonomiškas ir kompaktiškas  vibratorius,  išsiskiriantis savo tyliu veikimu ir intensyviomis vibracijomis . Dėka šių savybių, galėsite jį naudoti kada tik panorėsite ir kur tik norėsite! 
Šis belaidis vibruojantis kiaušinėlis  turi net 10 skirtingų sensacingų vibracijos funkcijų , kurias itin patogiai ir lengvai galėsite valdyti nuotoliniu pulteliu. Atraskite savo mėgstamiausią vibraciją arba leiskite tai padaryti savo partneriui, kad  dar labiau padidintumėte jaudinančią patirtį.  
Tai  idealus pasirinkimas solo sesijoms arba žaidimams su partneriu . Taip pat galėsite šį vibratorių naudoti ne tik miegamajame, bet ir  kartu pasiimti į keliones spontaniškiems potyriams , kadangi jis neužims daug vietos. 
  
Skirtingai nei daugelyje kitų vibruojančių kiaušinėlių, šiame naudojamos paprastos AAA baterijos, todėl jas daug lengviau pakeisti nei laikrodžio tipo baterijas. 
Kad būtų lengviau įkišti,  rekomenduojame  kiaušinėlį patepti mėgstamiausiu vandens pagrindo lubrikantu. 
  
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
VIBRATORIUS SU PULTELIU "MAGIC EGG 2.0" - VIOLETINIS

“Magic Egg 2.0” - mažiausias AAA baterijomis maitinamas vibruojantis kiaušinėlis rinkoje, kuris pagyvins Jūsų meilės gyvenimą.

Tai ergonomiškas ir kompaktiškas vibratorius, išsiskiriantis savo tyliu veikimu ir intensyviomis vibracijomis. Dėka šių savybių, galėsite jį naudoti kada tik panorėsite ir kur tik norėsite!

Šis belaidis vibruojantis kiaušinėlis turi net 10 skirtingų sensacingų vibracijos funkcijų, kurias itin patogiai ir lengvai galėsite valdyti nuotoliniu pulteliu. Atraskite savo mėgstamiausią vibraciją arba leiskite tai padaryti savo partneriui, kad dar labiau padidintumėte jaudinančią patirtį.

Tai idealus pasirinkimas solo sesijoms arba žaidimams su partneriu. Taip pat galėsite šį vibratorių naudoti ne tik miegamajame, bet ir kartu pasiimti į keliones spontaniškiems potyriams, kadangi jis neužims daug vietos.
 
Skirtingai nei daugelyje kitų vibruojančių kiaušinėlių, šiame naudojamos paprastos AAA baterijos, todėl jas daug lengviau pakeisti nei laikrodžio tipo baterijas.

Kad būtų lengviau įkišti, rekomenduojame kiaušinėlį patepti mėgstamiausiu vandens pagrindo lubrikantu.
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
APIE VIBRATORIŲ 
Medžiaga: ABS 
Baterija: 3*AAA 
Matmenys: ilgis 7,5 cm | skersmuo 3,5 cm 
Funkcijų skaičius: 10 
Variklių skaičius: 1 
Hidroizoliacija: atsparus purslams - IPX2 
Stimuliavimo zona: makštis / klitoris 
Prekės kodas: 40539
APIE VIBRATORIŲ
  • Medžiaga: ABS
  • Baterija: 3*AAA
  • Matmenys: ilgis 7,5 cm | skersmuo 3,5 cm
  • Funkcijų skaičius: 10
  • Variklių skaičius: 1
  • Hidroizoliacija: atsparus purslams - IPX2
  • Stimuliavimo zona: makštis / klitoris
  • Prekės kodas: 40539

Apie prekinį ženklą

Alive - išlaisvink save ir savo seksualumą! Aukštos kokybės ir šiuolaikiško dizaino žaislai suaugusiems, kurie yra skirti išlaisvinti savo vidinę aistrą bei atsiduoti malonumui. Alive prekinis ženklas siūlo platų erotinių prekių asortimentą - masturbatoriai, analiniai kaiščiai, itin platus dildo, falų bei vibratorių pasirinkimas. Žaismingas pakuočių dizainas yra pritaikytas dovanojimui, o aukštos kokybės medžiagos garantuoja tik geriausias žaidimų patirtis. Kompanija yra įsikūrusi Ispanijoje, Barselonoje. Šie sekso žaislai atkeliavę tiesiai iš saulėtų kraštų nustebins jus savo aksominiu švelnumu, ryškiomis spalvomis bei kokybe. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt