Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Porų rinkinys "Passion Deluxe Kit"

Kaina
106.65 €
Šiame „Passion Deluxe“ rinkinyje yra 4 galingi žaislai:
  • galingas mini masažuoklis
  • lenktas silikoninis triušiukas-vibratorius
  • metalinis "Pink Heart" analinis kaištis
  • elastingas penio žiedas.
Naudokite kiekvieną žaislą kartu arba po vieną. Šis rinkinys puikiai tinka padovanoti sau ar kitiems. Nustebinkite savo mylimąjį aistros kupinu rinkiniu.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Rinkinys "Passion Deluxe Kit"  
Šiame „Passion Deluxe“ rinkinyje yra 4 galingi žaislai : galingu mini masažuoklis, lenktas silikoninis triušiukas-vibratorius, metalinis Pink Heart analinis kaištis, elastingas penio žiedas. Naudokite kiekvieną žaislą kartu arba po vieną. Šis rinkinys puikiai tinka padovanoti sau ar kitiems. Nustebinkite savo mylimąjį aistros kupinu rinkiniu. 
Lenktas, aksominis glotnus silikoninis triušis-vibratorius skirtas  tuo pačiu metu stimuliuoti G tašką ir klitorį.  Puikiai tinka naudoti tiek vienam, tiek su partneriu – rinkitės iš  3 greičių ir 7 vibracijos funkcijų.   
Mini masažuoklis su 4 skirtingais antgaliais.  Intensyviai vibruoja ir stimuliuoja klitorį. 
"Pink Heart Gem" analinis kaištis  pagamintas iš metalo, kuriame nėra nikelio. Širdies formos brangakmenis papuošia jus. Smailėjantis galiukas ir siauras dizainas leidžia lengvai įkišti ir patogiai dėvėti ilgą laiką.  
Minkštas, tamprus  penio žiedas  aprūpintas galingu kulkos vibravimu, kad stimuliuotų klitorį lytinio akto metu. Lankstus TPR žiedas tinka daugumai vyrų. Sukurtas vienkartiniam naudojimui, puikiai tinka pradedantiesiems tyrinėti savo seksualumą.
Rinkinys "Passion Deluxe Kit"

Šiame „Passion Deluxe“ rinkinyje yra 4 galingi žaislai: galingu mini masažuoklis, lenktas silikoninis triušiukas-vibratorius, metalinis Pink Heart analinis kaištis, elastingas penio žiedas. Naudokite kiekvieną žaislą kartu arba po vieną. Šis rinkinys puikiai tinka padovanoti sau ar kitiems. Nustebinkite savo mylimąjį aistros kupinu rinkiniu.

Lenktas, aksominis glotnus silikoninis triušis-vibratorius skirtas tuo pačiu metu stimuliuoti G tašką ir klitorį. Puikiai tinka naudoti tiek vienam, tiek su partneriu – rinkitės iš 3 greičių ir 7 vibracijos funkcijų. 

Mini masažuoklis su 4 skirtingais antgaliais. Intensyviai vibruoja ir stimuliuoja klitorį.

"Pink Heart Gem" analinis kaištis pagamintas iš metalo, kuriame nėra nikelio. Širdies formos brangakmenis papuošia jus. Smailėjantis galiukas ir siauras dizainas leidžia lengvai įkišti ir patogiai dėvėti ilgą laiką. 

Minkštas, tamprus penio žiedas aprūpintas galingu kulkos vibravimu, kad stimuliuotų klitorį lytinio akto metu. Lankstus TPR žiedas tinka daugumai vyrų. Sukurtas vienkartiniam naudojimui, puikiai tinka pradedantiesiems tyrinėti savo seksualumą.
Apie rinkinį: 
Pakuotės matmenys: 19 x 20,50 x 4,32 cm 
Pakuotės svoris: 440 g 
Produkto svoris: 202 g 
Įkraunamas: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Mini masažuoklio išmatavimai: Visas ilgis 4 coliai 
Pink Heart metalinio analinio kaiščio išmatavimai: bendras ilgis 2,8 colio, įkišamas ilgis 2,2 colio, plačiausias įkišamas skersmuo 1 colis 
Penio žiedo išmatavimai: 1,3 colio skersmuo 
Rabbit Vibe išmatavimai: bendras ilgis 7,4 colio, įkišamas ilgis 3,8 colio, plačiausias įkišamas skersmuo 1,2 colio 
Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas, aliuminio lydinys, TPR
Apie rinkinį:
  • Pakuotės matmenys: 19 x 20,50 x 4,32 cm
  • Pakuotės svoris: 440 g
  • Produkto svoris: 202 g
  • Įkraunamas: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Mini masažuoklio išmatavimai: Visas ilgis 4 coliai
  • Pink Heart metalinio analinio kaiščio išmatavimai: bendras ilgis 2,8 colio, įkišamas ilgis 2,2 colio, plačiausias įkišamas skersmuo 1 colis
  • Penio žiedo išmatavimai: 1,3 colio skersmuo
  • Rabbit Vibe išmatavimai: bendras ilgis 7,4 colio, įkišamas ilgis 3,8 colio, plačiausias įkišamas skersmuo 1,2 colio
  • Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas, aliuminio lydinys, TPR

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt